Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt16

0 bejegyzést írt és 393 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Zsolt16 2019.12.14 14:03:13
@Contelegend: Persze, hogy nem realisztikus de hihetetlen nagy örömöt okozott nekem. A vicc kedvéért azért elmondom hogyan nézett ki a kezdő 11 három év után : Szczęsny, Alex Sandro, de Ligt, Bonucci, Cancelo, Pjanic, Pogba, SMS, Chiesa, Dybala, Mbappe

Egyébként CR még mindig a csapatnál volt de már nagyon kifelé ment, ezért már nem is nagyon játszott. :D
Zsolt16 2020.03.12 09:46:50
@GodPiero: Én edddig úgy tudtam, hogy minden korosztály könnyedén elkaphatja a vírust, a különbség abban van, hogy az időseknél jóval nagyobb a halálozási arány.
Maurizio Sarri az Inter elleni 2-0-s győzelmet követően magyarázattal szolgált a taktikára vonatkozóan, és elmondta, hogy Paulo Dybalát szándékosan megsemmisítő cserének tartogatta. „Egyeztettünk a munkatársakkal a minap a kezdő tekintetében, mert ha Juan Cuadradót a támadó hármas részeként…..
A Juventus a pletykák szerint minden követ megmozgat azért, hogy a Manchester United középpályását, Paul Pogbát visszacsábítsa Torinóba, ezért pedig kész az ügyletbe bevonni Aaron Ramsey vagy Adrien Rabiot játékjogát is. Paul Pogba neve szinte folyamatosan felmerült az elmúlt két év során, az…..
Zsolt16 2020.02.15 12:29:44
Az olasz és a francia sajtó értesülései szerint a Paris Saint-Germain tárgyalásokat folytat a Juventusszal, amelyek témáját egy lehetséges játékoscsere képezi. A L’Équipe és a Sky Sport Italia egyaránt arról számol be, hogy a párizsi csapat Layvin Kurzawa játékjogát ajánlja a torinóiaknak, s…..
Zsolt16 2020.01.24 21:03:03
@Rikoo: De hát Kurzawa is állandóan sérült?! Milyen megoldás ez akkor? :D
A Juventus csatára a legutóbbi nyilatkozatában Paul Pogbáról is beszélt, illetve elmondta, milyen álmokat fogalmazott meg a Juventusszal kapcsolatban. „Paul és én jó kapcsolatot ápolunk, amikor pedig még a Juventusnál futballozott, mindig új módokat kerestünk a gólok megünneplésére. Sokszor…..
A calciomercato értesülései szerint a Juventus vezetője, Fabio Paratici három igazolást szeretne véghez vinni most januárban, miután idén a csapat a szokásosnál keményebb harcban van a scudettóért. A 2019/20-as szezonban Antonio Conte az elmúlt évtizedben nem látott magasságokba emelte az Intert,…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Zsolt16 2019.09.17 13:20:19
@venember83: Szerintem most egyértelműen Higuain szorítja ki Dybalat a kezdőből. Sarri nem akarja őt a jobb szélen jatszatni, ha van ott egy egészséges Bernardeschi vagy Douglas Costa. Dybala nem szélső,úgyhogy csak a csatár poszt maradt,ahol használható lenne.
Zsolt16 2019.10.29 18:52:26
@JuventusFanatikus: Én csak Sont látnám itt szívesen.
Zsolt16 2019.11.02 10:21:28
@Vergilius1897: Az a baj, hogy azelőtt is csak 1 meccset kapott.
Az Inter új mestere, Antonio Conte vereséggel mutatkozott be egykori csapata ellen, hiszen a Juventus magabiztos játékkal aratott 2:1-es győzelmet Milánóban, így átvette a vezetést a Serie A tabelláján. "Úgy gondolom, hogy legfőképpen Sensi kiesésére fizettünk rá, mert amint lement,…..
A Juventus az Atlético Madrid otthonában kiharcolt 2:2-es döntetlennel kezdte szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a második játéknapon azt a Bayer Leverkusent fogadja, amely a Lokomotiv Moszkva elleni hazai vereséggel mutatkozott be a D-csoportban. A Juventus keretéből, a sorozatra nem…..
Zsolt16 2019.10.01 20:08:54
@Apuleius: Ramsey és Dybala fog kezdeni ezek szerint az inter ellen? Más indokot nem tudnék mondani, amiért most nem kezdenek.
Újfent győzelemnek örülhetnek a Juventus szurkolói, ugyanis a Bresciát is sikeresen legyőzte a továbbra is veretlen Bianconeri. Ugyan nem könyvelhetjük el könnyű diadalnak, de fő a három pont, és ez mellé még párosult egy pofásabb játék is. Még arra az igazi Sarriballra várnunk kell, de a játék képe…..
Végre a Juventus számára megkezdődik a Bajnokok Ligája is, méghozzá egy igazi rangadóval, ugyanis szerdán az Atlético Madriddal csap össze az olasz rekordbajnok. A mérkőzés 21 órakor veszi kezdetét a Wanda Metropolitanóban, a játékvezető a holland Danny Desmond Makkelie lesz. A Matracosok számára…..
Douglas Costa képviselője nemrégiben megszólalt a brazil futballista múltbeli és aktuális helyzete kapcsán, s elmondta, hogy bár a Manchester United komolyan érdeklődött a brazilért, de a Juventusnál nem merült fel a távozása. A 28 éves játékos tavalyi éve borzasztóra sikeredett, ám Maurizio Sarri…..
Zsolt16 2019.09.10 14:38:35
@rockitbaby: A padon azért nem könnyű bizonyítani. Higuain helyére férne csak be,de egyelőre ő is remekül játszik.
A mercato utolsó napjára is maradt bejelenteni való, a Juventus a közösségi médián keresztül kürtölte világgá, hogy kölcsönben megszerezte a Cagliari észak-koreai támadóját, Han Kwang-song-ot, s a torinói klub opciós vételi jogot is szerzett a fiatal játékosra. Han Kwang-song neve régóta a Juventus…..
Kiválóan sikerült a bemutatkozás a Juventus nyáron igazolt játékosa, Danilo számára, hiszen a Manchester City-től érkező brazil védő csereként beállva, második labdaérintéséből megszerezte a vezetést a Napoli elleni rangadón. "Őszintén szólva nem is lehetnék boldogabb. Azon dolgoztam, hogy minél…..
A Juventus ajánlatot kapott Franciaországból Paulo Dybala kapcsán, az Öreg Hölgy tízesét a PSG kivásárolná. Miután a Romelu Lukaku - Paulo Dybala csere megfeneklett az argentin játékos komoly követelései miatt (amelyek a pletykák szerint leginkább annak tudhatók be, hogy a játékos nem hisz a…..
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici továbbra is Londonban tartózkodik, hogy a potenciális távozókról és érkezőkről tárgyaljon angol klubokkal. Az egyik fő téma João Cancelo Manchester Citybe igazolása, amelynek kapcsán nemrég még azt lehetett hallani, hogy a felek között több millió eurónyi…..
A Manchester City továbbra is próbálkozik João Cancelo ügyében, azonban a friss pletykák szerint a Premier League-ben szereplő klub vezetőinek az álláspontja még korántsem azonos az Öreg Hölgy képviselőinek az állásontjával, még Danilo játékjogának az ügyletbe foglalásával sem. A bianconero klub…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus ifjú támadója, Moise Kean kész elfogadni az Everton ajánlatát, azonban a két klub közötti egyeztetéseknek továbbra is a visszavásárlási opció a sarkalatos pontja.  A Goal.com munkatársa, Romeo Agresti arról tudósít, hogy az Everton hajlandó kifizetni a…..
A Juventushoz elmúlt évben visszatért Leonardo Bonucci nemrégiben a JTV munkatársával beszélt számos témáról. „Jól érzem magam. Egy új szezon küszöbén állunk rendkívül lelkesen, új kihívások várnak ránk, és intenzív héten vagyunk túl, de az a jó és a fontos, hogy rengeteget dolgoztunk labdás…..
Formálódik a következő szezon Juventusa, s a zebramezes csapat ma kihirdette keretét, amellyel a hamarosan rajtoló ázsiai túrán szerepel majd.  A torinóiak július 21-én Szingapúrban kezdik a felkészülést, ahol az ellenfél a BL-döntős Tottenham Hotspur együttese lesz. A második erőpróbára július…..
A Juventus egyik első nyári igazolása a Sassuolo török tehetsége, Merih Demiral volt, s a Rai Sport hétfőn azzal a meglepő pletykával állt elő, hogy az AC Milan már be is jelentkezett a játékosért, akit kölcsönben költöztettek volna Milánóba. A Sky Sport Italia megerősíti, hogy a Milan valóban…..
Mino Raiola véleménye szerint Paul Pogba nem hibázott semmit, az ügynök továbbá elmondta, hogy a Manchester United számára egyáltalán nem újdonság a játékos távozási szándéka. Az ügynök védelmébe vette a sokak által támadott Paul Pogbát, akinek leginkább a viselkedése veri ki sokaknál a…..
Juan Cuadrado jövője egyelőre kérdéses a Juventus csapatánál. A kolumbiai játékos szerződése 2020-ban ugyan lejár, de lehetséges, hogy utána is az együttes kötelékében marad. Úgy tűnik, a torinói gárda új edzője, Maurizio Sarri kész újraértékelni a volt Fiorentina-játékos helyzetét, aki az új…..
Zsolt16 2019.06.27 15:25:45
Juventus FC blog A hét kérdése 2019.06.17 20:00:00
Jók közül a legrosszabb: a vártnál hosszabb vajúdás után született meg az új edzőnk, de most már hivatalos. Maurizio Sarri lesz az. Örülünk, Vincent? Vagy mit gondoljunk most erről? Mármint azon túl, hogy amíg itt lesz, végeláthatatlan mennyiségű szóviccet lehet elsütni a…..
Zsolt16 2019.06.18 00:14:39
A Juventus idén is megpróbálkozik a szerb középpályás leigazolásával, ám most sem lesz könnyebb dolga, mivel Claudio Lotito elnök továbbra is elég magas összeget szeretne kapni érte. A játékossal már megvan a megegyezés, de az átigazolási összeg még mindig a 100 millió…..