Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitaj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pesterzsébeti albérleti szoba ahol a 9 éves Sanyikát ( becenevén Benumát) ápolja az édesanyja, inkább hasonlít egy intenzívterápiás kórházi teremre, mint egy gyerekszobára.  A jelenleg vegetáló  fiúról már régen kimondták az orvosok, hogy „ el akar menni az angyalokhoz”,  de az élni akarás ezt…..
vitaj 2017.10.09 12:33:08
@Misfit78: Igen.Tudatában van.
Amúgy Önök szerint a kórház kihozná havi 78 ezerből az ellátását?
Vajon ki az,aki nem szeretne a gyermeke mellett lenni,ha távoznia kell?
Magára hagyná hideg csövek és fények között,úgy,hogy nem tudja mi van a lelkében.Már a gyermekeinket is divatból szeretjük.A jó autó mellé kell egy mintagyerek?
vitaj 2017.10.11 11:20:34
@csakférfi: Mit kéne tennie?Mi az hogy endedje el?Ne etese vagy ne adjon neki oxigént?Az bűncselekmény zsenik.
vitaj 2017.10.11 11:23:21
@Martus00: Teljesen egyett értek
Félmillió Ft-os vízdíj törlesztése után kicsit fellélegezhetne a Barcson élő Kistaj Éva, mert legalább megszűnne a végrehajtói nyomás, ami a család tragédiájára pluszban nehezedik. 3 éve ápolja éberkómás lányát, ami önmagában is borzasztó nagy teher, emellett még retteg attól is, hogy utcára teszik…..
vitaj 2017.06.28 21:30:54
@deathproofgabor: Kedves ismeretlen.
Egy 56 m2- es panelban nincs úszóda.
Az 500 ezerből több mint 100 a végrehajtóé.
A maradék fele közösköltség és a társasház fennmaradó vízdíja,amiről nekünk tavalyig nem is szóltak.
Úgyanis nincs hitelesítve a vízóránk.
vitaj 2017.06.30 20:51:32
@mordormodor: Fenn van az SOS Varga Katalin faceoldalon.IBANnal együtt.
A számlaszám jó.
Ha fogyatékos a fiad vagy a lányod, gyakran irgalmatlan nehéz lehet az életed.  Talán még mindig azt kérdezgeted magadtól, hogy miért éppen a te gyermeked sérült meg. De biztosan eleged van a szánakozó pillantásokból és a lesütött szemekből. Torkig lehetsz az iskolákkal és óvodákkal, ahová nem…..
vitaj 2016.06.16 22:57:38
@marinar: Remélem soha nem kerülsz hasonló szitúba.Két és fél éve ápolom kómás lányom,de tudok olyat,aki 10 éve.És nem szoktam rosszat kívánni,de érdekelne,ha az általad említett szuper szabályok betartásával téged kényszerítenének a gyermeked halálos ítéletének aláírására(elfekvő)vagy teljes egzisztenciális összeomlásra és a lakásod börtönébe zárva mit tennél.A ragozásod amúgy tartalmazza "legyünk"szimulások.Te lehet sokszor voltál!De itt nem a hozzád hasonló szimulánsokról van szó.Szerintem a tesómnak se fog kinőni soha a két veséje,de visszasorolták kisebb rokkantsági fokba,mert kapott donort.A másodikat.Többet nem kaphat és ha kidobja a szervezete halálraítélt.Nem piás,csak egy orvos által félrekezelt vírus okozta.Ne ítélj!A hozzászólásodból ítélve több a fogyatékosságod,mint nekik.Ha holnap a helyükbe kerülnél,annyi szerencséd lenne,hogy az eszed alapján fel se fognád mi történt veled.emberségből bukás.De ne feledd!Ha benn vagy is a körben,van olyan helyzet,mikor se pénz,se kapcsolatok mit sem érnek.És akkor esetleg jó lenne,ha kapnál egy-két jó szót azoktól,akiket most lenézel.Ők soha nem fognak téged,ha bajban vagy.De az általad védett embertelen klikkeket figyeld majd.Mert ugye soha nem lehet tudni....ma én,holnap lehet te...