Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Twunk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.27 15:39:29
Éééés még mindig várok az internetre, hogy bekössék. Mindezt úgy, hogy az ígért határidőn kívül vagyunk már jócskán. Gondolom majd 30.-án megjelennek és fizethetem az egész szeptembert...A következő alany tesztelése egyébként már zajlik. Mondhatni offline státuszbanKis…..
Twunk 2010.09.29 09:07:09
László megint összehozott egy jó kis dalt :) Nagyon köszönöm! Nagyon megtisztelő az ilyen.  Emlékeztetőül itt a korábbi dala is, amelyet az 1 éves szülinapkor raktam ki  ..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.04 11:12:00
Mit szólnátok ahhoz, ha a legközelebbi alany olyan lenne, mint ami legutóbb 2007 június 15-én volt? :)UI: Nem egy új Deathbringer epizód volna ;) ..
Twunk 2010.03.04 23:34:27
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..