Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riffato

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Mora eredetileg az ingatlansalátába küldte a linkeket (mely mint írja "néha megfekszi a jó ízlésű ember gyomrát"), de úgy gondoltam ez a zuglói márványcsoda egy külön posztot is megér. Nem csak a levélíró által is emlegetett sírkőbemutatóterem-életérzés (huhh micsoda…..
A blog egyik legnépszerűbb játéka volt ez az idegnyugtató marhaság: a játékos egyetlen klikkelés után hátradőlhetett, és nézhette, ahogy a program végigjátszódik (vagy nem). Hasonlóan aktív embereknek szól a Chain Reaction Effect, ami 90 fokot forduló, eleinte véletlenszerűen…..
Riffato 2007.07.24 13:46:48
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
"75. ÉVES A JÓL ISMERT MIKULÁS FIGURA Budapest, 2006. november 20. –  Nehéz elhinni, hogy a vidám, rózsás arcú, dús fehér szakállú, bő, piros köpönyegű Mikulás csupán 75 éves. Pedig így van. A jól ismert figurát 1931-ben Haddon Sundblom amerikai művész…..