Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elefánt60

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen nagy vitákat váltott ki blogunkon a Listák és rablógödrök című múlt heti bejegyzés. Szerzője arról írt, hogy az új, 2008. december 31.-én kelt 362/2008-as kormányrendelet, amely arra kötelezi a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalt, hogy az összes magyarországi…..
Van egy csapat, amely jó pár éve minden szabadidejét arra áldozza, hogy az Illatos útról kimentse és rendbehozza, majd örökbe adja azokat a kutyákat, akikre pillanatnyi rossz állapotuk miatt altatás várna. Vannak nagy sikerek, és szomorú történetek is.Évekig magánemberként…..
Nem, nem néztem el...Ma reggel a XVII. Kerület és Nagytarcsa közötti réteken – ahol most nagyerőkkel készül az M0-ás – kóvályogtunk a kutyákkal. Van néhány bevetett parcella, de inkább elhagyatott megműveletlen területek ezek. Bill is furcsán nézett ahogy Dr Watson…..
Tavaly a világon először a Cserépfalu blog adott élő online közvetítést megye hármas focimeccsről. Darvas, a blog motorja - bruhaha - annyi szépet hordott össze a Bükk alján csücsülő kis faluról, ahol nemrég még mészégetésből éltek az emberek, ahol minden családra két…..