Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forsale2016

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép lovacskám Úgy unom már 2018.12.18 19:42:14
Úgy unom már, hogy tele van hányva a net a társkereső oldalak fikazasaval és ennek mindenki úgy tapsol, mintha fizetnének érte basszus....persze értem ám ezt a lelki nyomoroncsagot, mindenki igen jól jár egy ilyen szapulos kis posztocskaval...akinek siker, az onelegulten hátra dől, hogy na én vagyok…..
Szép lovacskám Próba 2018.12.18 12:37:15
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
Pillanatkép és gyorsanalízis  Megmondom őszintén, hosszas keresés, olvasás és értelmezési kísérletek ellenére, még mindig elég homályos és ellentmondásos az egész. Ami biztos, hogy lett a Férfioldal és lett a Női oldal itt Magyarországon. A Férfioldal erősen USA tükörfordítás, a női már magyarabb.…..
Forsale2016 2018.12.12 22:11:13
@LucretiaBorgia: én igen introvertalt vagyok+ lusta mint a varacskos disznó...így kommentelni annyira nem, olvasni viszont imádok :)...es most ne hari, de mindkét tábor kattant agymosó banda, kiabálnak és vinnyognak a netűrbe... nézz körül és ott van a "normális " emberek "hallgatag" többsége :). A buborékon kívül nincs állóháború!!!
Egyébként az 5 pasi régi jóbarát...vagy netes tarskeresos ismeretség, régóta belezuttyanva ebbe az "eletmodba" :)?
Ja és nagyon élveztem a sztorijaidat, a menzasat, a horgaszosat, a pisiloset meg a többit... fogsz ilyesmiket is írni még? Remélem :).
  (Vendégposzt riposzt.) Az meg mi  ? Hányszor mondtuk ki, hogy nincs igazi életem ? És elképzeljük, milyen lenne az igazi élet, amelynek minden napja érne valamit, minden napjának lenne tartalma, tanúsága, izgalma (?). Hányszor érezzük azt, hogy üresben telnek az évek, elmegy…..
Forsale2016 2018.11.16 20:22:28
@pannonfunk: a kvantumfizika egy csoda világ :). Én ugyan nem vagyok elméleti fizikus (bár jártam egyszer eggyel :P) csak sima mérnök, akit érdekel ez az egész... szerintem jókat írtál.
@Zöld Ödön: most komolyan :D...te mindent elhiszel a Wikipédianak!?! Most már talán nem, mert sokan bőszen javitgatjak, de régebbrol konkrétan tudom, hogy volt benne egy néhány téves infó :(.
Vendégposzt Csetitől, fogadjátok szeretettel: Ültem a teraszon. Végre csönd. Most először a nap folyamán. Este fél 10 van. Holnap hétfő, ovi, suli, délután fejlesztő foglalkozások... Megint hétfő. Az előbb is az volt. Hajtom a kereket. De legalább van miért.(?) Néha olyan…..
Forsale2016 2018.11.13 13:30:22
@LucretiaBorgia: ha a vásárláshoz nem is, de az álláskereséshez lehet hasonlítani :)...nagyjából belövöd az igényeket, szépítesz és domboritod a jót és ha bejön az interjú, akkor kezdődik igazából a "meló" :). És az egész itt is úgy kezdődik, hogy "álmaimat keresem " :D.
Túl tudatos így a neten? Lehet. Bár én anno discoba is csak azért mentem, hogy ismerkedjek :P.
Mert, hogy minden problémának van megoldása. Mi is az önreflexió ? Egy olyan képesség, amelynek segítségével képesek vagyunk kívülről látni magunkat, azonban ez 100 %-ban nem lehetséges, mert ugye kilépni nem tudunk magunkból. Ezt a részt hívjuk vakfoltnak, amit nem tudunk…..
Forsale2016 2018.10.12 18:10:08
@LucretiaBorgia: ne hari, de...a nancsibacsinak 40 felett mindenki kuka, neked 5% aki helyesen értékeli magát, ha én néznem azt a 100 adatlapot, lehet hogy nekem 50%lenne...szóval nem érzed, hogy ez ugyanaz és te is csak a saját szempontrendszered alapján osztályozol? Ez egyéni sport nem csapatjáték szabalyokkal. Lehet neked a mellkitevos szűk rózsaszín pólós csaj ízléstelen...másnak meg vaooo :). Egyébként a nők a nőket általában máshogy látják, exemmel volt sokszor, hogy mondom neki figyelj de csinos és egyedi az a csaj...micsoda, az a szürke egér a zsakruhaban?
Önreflexió. Neten nem tudom, de az életben inkább a másik végletet látom, az alulertekelest, a "nem erdemlek jobbat, sot senkit se, mert csúnya vagyok és öreg és kövér és mit is kezdenék negyvenes létemre a huspiacon". Szóval ez a poszt egy kicsit inkább gonoszkodo volt, mint "tényfeltáró".
A teljes tudománytalanság igényével írom a posztot. És megadok egy tartozást. Az úgy volt, hogy már pár éve, amikor először merészkedtem a netes keresés vizeire, feltűnt, hogy kérik megadni a csillagjegyemet. Jó, ok, beírtam. Majd láttam, hogy a standard kérdések között is…..
Forsale2016 2018.10.03 06:03:37
@Mia and me: Forer hatás ;).
Pár szó arról mi is a MENSA, á lá Wikipédia:  Eredetileg The High IQ Club (a magas IQ-júak klubja) nevet szemelték ki, és azt gondolták, hogy Mens (azaz latinul elme) legyen a klub havilapjának címe. Aztán kiderült, hogy már létezik ezzel a címmel egy férfiaknak szóló magazin,…..
Forsale2016 2018.09.24 19:56:22
@e-hun: persze hogy jobb "élőben" ismerkedni...csak én már sikitok, ha valaki meg egyszer felveti!!! Egyébként lehet ám szimultan is ;).
És én konkrétan arra gondoltam, hogy valószínűleg ismersz egy csomó mensast parostul illetve még pár nagyoniqst egyéb helyekről...szóval mennyire jellemző, hogy magas IQ a magassal alkot párt? Csak mert én magas/normál kapcsikat ismerek inkább, azokból viszont nem egyet, ahol jó házasságot sejtek :).
És bizony nekem az jött le, a többi kommentjeidbol, hogy neked fontosak a magas szellemi képességek. Ez van. No problem. (Amit viszont wr írt, az sajna igaz, a kimagasloak sokszor "nehéz emberek")
Forsale2016 2018.09.25 11:16:16
@Womb Raider: :DDD én az elittarson voltam, az ilyen lustaknak való, semmi flikflak...esténként jött két mosoly, esetleg pár üzi...gyorsan lerendeztem és kikapcs :). Folyt köv másnap este. Én így halasztam aranyhalat :P.
Egyébként irl lehetett volna: undi kolléga, nős nagybani zöldséges, az ötödikről a részeg volt zenész szomszéd, vonatról egy lökött konyvmoly, nős haver (brrrrrr)...na ja, mennyivel jobb modszer így azta :))))
…kérdezik a férfiak, még mielőtt egyáltalán látták volna a TÁRSkereső felek egymást. A kérdés írásban tétetik fel, valamilyen cset felületen. Először csak szájtátottam és valami udvariasat próbáltam válaszolni, megmagyarázandó a kérdés hiábavalóságát. Ebből vita…..
Forsale2016 2018.09.20 16:17:18
@LucretiaBorgia: szia, nagyon jók ezek a storyk, nem is gondoltam volna, hogy ennyire tipikusak azok akikkel nyúlfarknyi elittarsas korszakban ismerkedtem :). Volt hit gyülekezetes, alkoholista, nagyon okos ...kíváncsian várom a folytatást(egy még kimaradt:)). És egyébként a kommentedre, en csak pislogtam ám mikor tavaly visszakerültem a placcra...micsoda "élet" van 40felett :P...és bár sok minden változott valóban csökkentek a szabadságfokok, de azért Minden Ugyanaz ;).
Alibanya jegyzetel Öregség 2017.07.20 22:15:26
Átlagosan egy nap 4973 lépést tesz meg egy ember. Én különös vonzalmat érzek a lépkedés iránt, szeretek jönni menni sétálni, mászkálni, csellengeni, slattyogni és különösen ballagni. Újabban gyalog megyek hazafelé, nem a teljes szakaszt, mert azért az túl sok lenne, de Budáról átkelek Pestre. Végig…..
Forsale2016 2017.07.27 14:13:46
@Alibanya1: ja ja, majd igyekszem :D
Forsale2016 2017.07.27 14:18:53
@Kulics: ez most komoly? Rejtett szexuális vagyainkat már pár órán belül el KELL mondani...és meg kell hallgatni? Szerintem (nekem) ez már egy mélyebb szint...előtte "járjunk" már egy kicsit :).
A sorozatrandizó A mai nők 2017.07.10 18:42:33
Egy rövid történet, elég friss. Barátzónában tartok (illetve az Ő szemszögükből, én vagyok az Ő barátzónájukban) három lányt. Hogy ennek, mi értelme azt elolvashatjátok itt. Előtte ők nem ismerték egymást, én szerveztem össze, hogy így négyen menjünk bulizni. Úgy döntöttünk előtte kicsit…..
Mintha ezt nem tudtuk volna eddig. :) Persze a Szex és New York sorozat óta nagy divat itthon is nők körében a szingliskedés, ami nem is gond. Az viszont már gond, hogy a férfiakkal szemben az elvárásaik irdatlan magasak. Mondhatnám, hogy böki az oldalam, hogy vannak nők, akik számára nem ütöm meg a…..
Forsale2016 2017.06.30 20:18:28
@claire85: like :)..."kevés az ember sok az emberszerű lény..."
Forsale2016 2017.06.30 20:29:27
@Ethan Wolf: egészen jó ez a blog, szórakoztat...és mennyi női görbe tükör és karikatúra :)...bár lehetne kicsit érzékibb...és nehezen hiszem, hogy csak sima szex volt ennyi kalandból :P. Viszont a "következtetések" és "elméletek"...huh, mintha kicsit túlagyalnátok :). Nincs szerintem a nőkre exact szabalyrendszer és egy kapcsolat se agyból, intellektuálisan megoldandó feladat :).
Andika szerintem egyszerűen komolyat keresett, érezte, hogy te nem leszel az...akkor minek vesztegessen el még több időt...ami ugye 35 felett vészesen fogy :).
helló életem! Semmiért egészen 2017.05.06 15:10:23
Szabó Lőrinc   Semmiért egészen  Hogy rettenetes, elhiszem, De így igaz. Ha szeretsz, életed legyen Öngyilkosság, vagy majdnem az. Mit bánom én, hogy a modernek Vagy a törvény mit követelnek; Bent maga ura, aki rab Volt odakint, Én nem tudok örülni csak A magam törvénye szerint. Nem vagy enyém,…..