Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fertótám

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy német lapok megsemmisítő ítéletet mondanak az orbáni politikáról és ezt az uniópártok sem hagyhatják figyelmen kívül. Az új-zélandi merénylők pont azt az ideológiát képviselik, mint amit Orbán Viktor is hirdet. Iványi Gábor: Orbán Viktor a fasizmus jelképe, fasiszta pártot vezet...
Orbánnak még bajt okozhat, ha az ellenzék össze tud fogni a helyhatósági választásokra, Európában viszont továbbra is fedezi a Néppárt, amely a magyar tüntetőket is elárulja ily módon.  Lassanként beleütköznek saját korlátaikba a világ erős emberei, de az európai választások után a populisták még…..
Fertótám 2019.01.07 14:39:57
@Helga Beauty Salon: A fasz üsse ki a szemedet!
Ő a lándzsa hegye, amivel a bevett egyházakon túli, legirracionálisabb turulista jobboldal képviselőjeként böködi és befolyásolja az egyre inkább az elbizonytalanodó Orbánt! Annak a spekulatív jobboldalnak, amely egyszerre mondja azt, hogy a magyar az emberiség legősibb nemzete, aztán hogy Jézus…..
Hírlap csata lesz belőle. Most még csupán ott tartunk, hogy Ungváry Krisztián történész a Klubrádió tegnapi műsorában tájékoztatta a hazai közvéleményt. Megpróbálom röviden felvázolni a fejleményeket. Egy romános vezetéknevű német történész, Joseph Croitaru, aki 1960-ban született Haifa városában,…..
Fertótám 2019.01.06 10:01:49
@Netuddki.: És ki nem bombázta szét az Auschwitzbe menő vasútvonalakat? Az angolok és az amcsik, akik pontosan ugyanolyan antiszemiták voltak, mint a fritzek.
Putyin Európa és Amerika megosztásán dolgozik, a magyar kormányfő vasárnap igencsak a kezére játszott; Albright volt amerikai külügyminiszter gyakorlatilag az utóbbi 8 év magyar belpolitikáját írta le, amikor bemutatta, hogy egy országban miként tud elterjedni a fasizmus; Tüntetések lesznek…..
Fertótám 2018.07.18 08:10:08
@Womb Raider: Mit megérlelte? Megrendezte magának.
Nelli, (43), budapesti rajztanárnő járja a város rézkilincses boltjait, mert szeretné az ablakait rendbe hozatni. Egyik boltból ki, a másikba be. Csilingel a bolti kolomp, de az a típus, amelyet keres, nincs. Vagy van, de nincs belőle elegendő. Neki tíz darab kellene. A boltok…..
Mielőtt belekezdek ebbe a bejegyzésbe, tartozom egy helyreigazítással. Biztos találkoztatok már azzal a jelenséggel, amikor egyes magazinok, több oldalon keresztül taglalnak egy témát, hírt, pletykát, óriási hangzatos címekkel, piros keretes írásokkal tarkítva beszélnek mondjuk arról hogy xy…..
Nekem unokatestvéremet húzták be ilyenbe. Munkanélküli volt, és felvették biztosítási ügynöknek, de amilyen szerencsétlen balek volt, rásóztak egy befektetéssel kombinált életbiztosítást havi 15e forint 25 évre, amit amíg tudott fizette a munkanélküliből, utána meg a szülei…..
Fertótám 2016.06.12 18:51:25
@Tomasz_a_gozmozdony: A húsz éves biztosítás felmondása még a 20. év 364. napján is ráfizetéses.
A szívem akkor esett meg rajta, amikor a kormánypártok egyik ideológusa célba vette a családját. Fényképekkel kompromittálta a hajdan modellként dolgozó feleségét, és kínos helyzetbe hozta a kamaszodó lányát. E rovatban néhányszor elmarasztaltam ugyan Tóbiás József kommunikációs teljesítményét, arra…..
Fertótám 2016.06.05 11:22:33
@Zest: Mindeki ismeri Ciccolinát és Evita Perónt, akikből sikeres politikus lett. A Maszopon is az segítene, ha Tóbiás lemondana a felesége javára.
Szentpétervár 2008 Puskin múzeum 2008.07.22 19:18:00
A július 22-e utáni első vasárnap Szentpéterváron a Tengerészet (háborús tengeri flotta) napja (gyeny vojennomoszkovo flota). Elkezdtek kirajzani a hadihajók és tengeralattjárók a Névára. Meglehetősen félelmetes.Ma elmondta a tanárnőm, hogy miután elolvastuk a…..