Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Méhészborz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országgyűlés elnöke tegnap a csallóközi falu temetőjében szólalt meg. A 169 éve kivégzett aradi tizenhármak ürügyén elmondott beszédét megnéztem-meghallgattam a dunaszerdahelyi magyar televízió, a ma7.sk kínálatában. Kirajzolódott belőle, hogy a Fidesz-politikusok milyen mozaikokból rakják ki a…..
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Orbán már Nagy-Britannia fogadatlan prókátora is: több tiszteletet az angoloknak - puffogtatja semmitmondó frázisait. Mindeközben nagyon figyel, hogy megtudja: milyen feltételek között vezetheti ki Magyarországot az EU-ból...
Méhészborz 2018.09.26 17:20:27
@tamask: Olyan magyar szó nincs, hogy képviselia.
Mennyire akadálymentesek a magyar állami szervek honlapjai? És ha már itt tartunk, mit is jelent az akadálymentesség az interneten?..
A problémák tárháza volt a Sargentini csapás című bejegyzésem kommentserege, amelyből most ismét közreadok néhányat. Ezek között is van olyan, ami nem férne bele a blogomba, de egyes emberek gondolkodásának illusztrálása érdekében most ezt is közreadom. Íme, a hozzászólások:   „A legnagyobb…..
Tegnapi bejegyzésem fölkeltette egy telefonáló érdeklődését. Tudomásul vette, hogy a hazai sajtó helyzetét általában jellemeztem, ezért nem bonthattam ki álláspontomat az ellenzéki nyilvánosságról. Azt javasolta, hogy egy kipécézett mondatra szánjak újabb bejegyzést. Ezt írtam tegnap: „Napjainkban…..
    Caucher Birkar iráni kurd származású matematikus, a teheráni egyetem elvégzése után kért politikai menedékjogot az Egyesült Királyságban.  A nottinghami egyetemen szerzett Ph.D-t. Biracionális algebrai geometriával foglalkozik, egy olyan területtel, ahol az egyik legnagyobb név magyar, Kollár…..
A Gabo Kiadó idén először Jonathan Straham válogatásához hasonlóan – melyről kritikánk itt olvasható - célul tűzte ki, hogy a magyar sci-fi és fantasy novellákból kiad egy kötetre valót. Straham munkájához hasonlóan ez a kötet is egy színes palettának ígérkezik, amely betekintést enged a mai  magyar…..
Méhészborz 2018.07.06 09:28:10
„Láttunk már pártok élén hülyéket” - mondta ma reggel Szanyi Tibor. Nem sokkal korábban, vasárnap délután választották meg alelnöknek az MSZP-ben, nem csoda, ha az ATV műsorvezetője rákérdezett, vajon kire is gondolt. A szocialista politikus megnyugtatta, hogy nem Tóth Bertalanra, a korábbi elnökök…..
Méhészborz 2018.06.20 16:16:28
Csütörtökön éri el a Nemzetközi Űrállomást az a szerkezet, amellyel minden eddiginél hosszabb ideig lesznek képesek tanulmányozni a kutatók a kvantumfizika törvényeit. Ehhez viszont rendkívül hideget kell csinálni. Magyar idő szerint hétfőn délelőtt indította útnak a NASA…..
A Fidesz első látásra hatalmas előnnyel bír az ellenzékkel szemben, ám ha a számok mögé nézünk, a kormánypárt mégsem tűnik legyőzhetetlennek 2018 tavaszán. A kormánypárt stabilizálta saját szavazótáborát, mely mintegy kétmillió embert számlál, ám a másik oldalon is van legalább ugyanennyi ember,…..
Olvasónk a Posta felelősségvállalásának kérdését firtatja levelében. Ha jól értem, nem is az elveszett, pontosabban meglovasított érték miatt akadt ki, hanem mert úgy érzi, hogy aránytalanul sokat szív a dologgal, miközben a posta a vállát vonogatja. Bár azt én nem hiszem, hogy egy enyves kezű…..
Méhészborz 2017.09.01 12:58:58
@borso: Naivitás.
Én szerintem sok nő nevében mondom, hogy megértem Gábor panaszát, és egyáltalán nem akarom lenézni a telógyilkos zsebek problémáját, de azok a zsebek legalább vannak! A női gatyákba olyan pici zsebeket terveznek, hogy oda egy telefon be se fér! Nem beszélve a szoknyákról, amelyeknek csak töredéke…..
Méhészborz 2017.09.01 12:42:09
@borso: .
BEKIÁLTÁS Trumpot megregulázták 2017.04.09 00:51:26
Az eddig öntörvényű új amerikai elnök mára megértette, hogy ifjabb Bush és elődei kétes örökségét kell tovább vinnie. Az a szabály, hogy nincs szabály. Pontosabban, az a szabály, hogy amit én mondok, ma az a szabály. Pont, mint a maffiában. Vagy mint Orbán Viktor országában. Csakhogy ugyanezt…..
Egyvilág - Fórum Nemzet 2016.05.19 10:58:44
(Az alábbi egy rövidített változat, emlékeztetőül. A teljes változatot itt találod. A megjelenő oldalon, ahogy áll, a felső sort nézd. A teljes változatot doc és pdf formátumban érheted el.)   (Hozzászólni a szöveg alatt lehet.)   1.   Ország, nemzet, nép és állam Ezek nem különösebben…..
Méhészborz 2016.05.27 15:43:06
Méhészborz 2016.05.27 15:49:02