Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiscseri

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illetve mégis. Ez az első blogom. :D Most a 90 napos diétát csinálom. Már csak 20 nap van hátra. Mikor ennek vége, belekezdek még egy fogyókúrába. Azt még nem tudom, hogy ezt ismétlem-e meg? vagy valami mást próbálok ki. Van időm eldönteni. Tettem egy fontos lépést a…..
Az ember viszonya a saját nevéhez időben ugyan változó lehet, de minden pillanatban pontosan kifejezi tudatát, függetlenül attól, hogy emócióval vagy értelemmel közelíti a témát. A gyermek először megtanulja, hogy „vagyunk mi, AZ ilyen-olyanék” (apa, anya, nagyi stb), majd…..
Pár hónapja regisztráltam a Mi Világunk online-ra, ahol többek között pontokat is lehet gyűjteni, amiket később ajándékokra lehet váltani. Sajnos ajándékot még nem tudtam nyerni, de nagy meglepetésemre múlt héten kaptam tőlük egy szép kis csomagot. (Ha jól tudom a klubtagok…..
Ma kaptam:Sooters fényképalbum: pár hete kellett kitölteni egy kérdőívet, és cserébe egy 24 db-os albumot küldtek. (Én két néven töltöttem ki, ezért kaptam kettőt)..
Ingyen cuccok Sooters újra 2008.07.11 14:36:00
Most az első 20 Kép Ajándék!Ráadásul Meglepjük Önt egy 100 darabos Fotóalbummal a rendelt méretben! A SOOTERS.hu Online Fotó Szolgáltató, most minden látogatójának 100 darab kép megrendelése esetén, felajánl 20 db. Ajándék képet,folytatván ezzel májusi ,nagysikerü…..
Ma kaptam: -xx By Mexx termékminta Megérkezés: 2 hét Link: Régebbi bejegyzés -Syngenta egérpad: egyet már régebben is kaptam, de most újabb kettőt küldtek. Link: Régebbi bejegyzés Kép: (nagy méretben) ..
Kiscseri 2008.07.09 15:58:59