Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThetaTechnika® Blog

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ThetaHealing® egy élő, folyamatosan változó rendszer. A változás alatt a fejlődést, a minőségi változást értem. Mi tanárok szerintem nem tudunk úgy oktatói képzésre menni, hogy valami teljesen újat ne hallanánk.  Érdekességképen, csak megemlítem, hogy a ThetaHealing® technika 154 országban van…..
Öt Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam van a ThetaHealing® rendszerében. Az egyik ebből a Te és a belső köröd tanfolyam arról szól, hogy te milyen fejlődési szakaszban vagy, mely élet területeken az elme melyik fejlődési szakaszában tartasz, és hogy a körülötted lévő emberek hol tartanak? Gyermeki…..
  A könnyebb gyermekkorért, miért ne segítenél tudatosan is gyermekednek, amellett, hogy az a legfontosabb, hogy szereted. Nem csak a felnőtteknek vannak elakadásai. Még egy szerető közegben, családban is gyakori, hogy a gyerekek olyan helyzetbe kerülnek, ami megnehezíti életüket, félelmet,…..
Öt Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam van a ThetaHealing® rendszerében. Az egyik ebből a Te és a belső köröd tanfolyam arról szól, hogy te milyen fejlődési szakaszban vagy, mely élet területeken az elme melyik fejlődési szakaszában tartasz, és hogy a körülötted lévő emberek hol tartanak? Gyermeki…..
A ThetaHealing® Világgal való kapcsolat tanfolyam számomra az egyik legizgalmasabb, legérdekesebb tanfolyam, amin a legtöbbet tudtam meg elvégzése és tanítása alatt magamról, mint azt valaha is gondoltam volna. - Ez a tanfolyam arról szól, hogy milyen ősi mintákkal rendelkezel? - Mi az, amit a…..
Az emberek többsége sok mindent megtesz a szüleiért, a testvéréért, a párjáért, a gyerekeiért, azért mert szereti őket. De valójában teszünk-e magunkért? Az emberek 80%-a már csak akkor, amikor baj van. Amikor tarthatatlan az állapot, amelyben van, vagy akkor, amikor már kialakult egy betegség, ami…..
A kristálykirakás az egyik legérdekesebb transzcendentális élményem. Ki ne szeretné tudni, hogy honnan jött, mely erényekkel rendelkezik, mely tulajdonságát melyik ősétől, melyik generációból örökölte? Vagy, ki ne szeretné ismerni, megérezni a szent emberek, a felemelkedett mesterek tudását? A…..
LÉLEKTÁRS egy olyan létező, akit ismersz már egy más térből, más időből, valahonnan. „ A lélektársak néha összhangban vannak, néha összeillenek, néha nem, de a szíved ösztönszerűen emlékszik rá és szereti őt. A lélektárs mágneses erővel hat rád, a szíved felgyorsul és a tenyered izzadni kezd. A…..
A THETAHEALING® technika sejt szintű gyógyuláson alapuló módszer, amely a betegségek lelki okát keresi és integrálja. Mint a nevében is benne van, théta (4-7 Hz/mp) agyhullámon működik, amely az intuíció, a memória, a kreativitás és a vizualizáció tere. Ebben a állapotban az agyi tevékenység…..
Akarsz játszani? A tanfolyam mottója: " A lehetetlen lehetséges." Három napon keresztül lépésről-lépésre bontja le a siker felé vezető akadályokat és építi fel a siker, a kiteljesedés felé az utat. Arról szól, hogy életed "elszenvedőjéből" hogyan válhatsz az irányítójává. Hogyan lehet az "utas"…..
"Mindaddig, amíg a tudattalan nem válik tudatossá, a tudattalan irányítja az életedet és te sorsnak fogod hívni." (C.G. Jung)  Ez egy tökéletes tézis! De ha tudok rajta változtatni, akkor miért is ne? Ezt a technikát, ezt a sorsfordító erőt tanítja a ThetaHealing számtalan formában. Véleményem…..
Gyermek és jóga, gyermekjóga, hogyan is van ez? Fogalmazódik meg a kérdés a szülőkben. A gyerekek hangosak, játékosak, mozgékonyak, nem tudnak egy helyben megülni, a jóga viszont csendes, lassú, békés, statikusabb. A köztudatban élő tulajdonságokat összevetve meglehetősen nehéz elképzelni, hogy…..
INTUITÍV, ÉS MÉG ANATÓMIA IS?   INTUÍCIÓ Az intuíció nemcsak valamilyen spirituális kiváltság, a legtöbb embernek nagyon jó megérzései vannak. Mindenkinek van legalább egy olyan története, amikor valami furcsa megmagyarázhatatlan dolog történt vele: előre megérzett valamit, meglátott valamit,…..
REBIRTHING-ÚJJÁSZÜLETÉS TRANSZLÉGZÉSSEL Ez a légzéstechnika a holotrop légzés egyik ága, amelyet intuitív légzésnek is neveznek. A pszichoterápia egyik formájaként a 70-es években alakult ki. A pszichoterápiában ismert különböző megerősítésekkel és más kognitív eszközökkel kiegészített…..
A THETAHEALING® technika sejt szintű gyógyuláson alapuló módszer, amely a betegségek lelki okát keresi és integrálja. Mint a nevében is benne van, théta (4-7 Hz/mp) agyhullámon működik, amely az intuíció, a memória, a kreativitás és a vizualizáció tere. Ebben a állapotban az agyi tevékenység…..