Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltan Kovacs01

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
Zoltan Kovacs01 2017.02.04 20:40:53
@molnibalage: Kedves "molnibalage"! Rommelről ellenfelei,többek között Winston Churchill is elismerően nyilatkozott,elsőrendű HADVEZÉRKÉNT említik..Bár ők(és én a történész diplomámmal) biztos rosszabbul tudták mint Ön.Egyébként döntéseiben nyilvànvalóan nem volt teljesen szuverén,így vereségeit sem lehet 100÷ -ban az ő rossz döntéseire fogni.Egy ilyen listán szerintem igenis helye lenne.Ja,és aki ennyire markáns véleménnyel rendelkezik,figyeljen a helyesírásra.
Zoltan Kovacs01 2017.02.04 13:25:04
A nyolcvanas, kilencvenes években, amikor Magyarországon is megjelentek Mario Puzo kötetei és azok filmfeldolgozásai, amikor az ország izgatottan várta a „Polip” következő epizódját, és amikor a magyar híradásokba is rendszeresen bekerültek a véres utcai leszámolások Palermoból, amelyek…..
Zoltan Kovacs01 2017.01.04 06:11:27
Aki használható, menthető azt előre veszi, megmenti, aki már öreg, a gyógyulása csak kicsit meghosszabbítja az életét, de a csata kimenetelét már nem tudja befolyásolni, azt ott hagyjuk az útszélen megdögleni. Tisztelt Praxisblog!   Szeretném elmesélni történetünket, és egyúttal örülnék…..