Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laikuska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új paradigma Közös áldozat 2020.08.30 00:42:51
A legsúlyosabb fertőzést honfitársaink gondolkodásában okozza a járvány. Sokan úgy értelmezik a jelenlegi helyzetet, hogy újra hősökre van szüksége a nemzetnek. Ismét Jurisich,  Zrínyi, Dugovics ideje érkezett el, mindenki, aki igaz ember, most meg kell mutassa, hogy vitézül állja a sarat, bátran…..
Laikuska 2020.08.31 07:22:39
@Lorrh: "Vagy legyen mint Svédországban?"
Igeeeeeeen!!!! Irigylem a Volvoikat, rénszarvasaikat, városban-az-erdőiket, rengeteg tavaikat, nyárfaerdőiket, csodás bicikliutakat Gånghester felé, nyugodt békés kedvességüket, Harisnyás Pippi kis házát, akkor LEGYEN!

Én irigylem a svédeket, főleg a vasércüket, a természeti adottságaikat.
Kár értük, hogy kihalnak.
A Volvo egyébként kínai.
Az április 8-i parlamenti választás nagy tanulsága az volt, hogy vannak olyan ellenzéki pártok, melyek csak nevükben ellenzékiek, ugyanis a kormánypárt érdekeit szolgálják részben vagy egészben. Nem ok nélkül skandálta az utcán demonstráló tömeg a választások után, hogy az ellenzék megbukott, ezért…..
Laikuska 2018.06.03 12:20:13
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
Egyre kevésbé lehet kikerülni a Flixbust, ha olcsó utazgatást tervezünk Európában, mi is mentünk velük nemrég megint és van két foglalásunk is - azért durva, hogy Bécsbe elvisznek már 5 euróért, miközben a hatósági áras belföldi piacon Győr ennek majdnem a duplája. De erről majd később, most arról,…..
Laikuska 2018.04.12 04:05:12
@HgGina: Pl.: Nincs szolgáltatási kötelezettsége.
Abszurd. Elképesztő. Szürreális. Hátborzongató. És nagyon-nagyon ijesztő...
Laikuska 2017.04.21 13:52:46
@babo_:
Tisztelt babo_!

- Az ovisokat nem ítéli el a biróság. Valószínűleg gyerek- vagy fiatalkorúak, az esetek döntő többségében. ( Ez kiderül az igazoltatáskor, őrizetbevételkor, kihallgatáskor, a jegyzőkönyv felvéténél, az előzetes letartóztatás kezdeményezésekor stb. Egy kiscsoportos óvodásnak lehet nagycsoportos az apja.)

- A garázdaság nem áll meg a szándékosság hiánya miatt. (Persze lehetséges, hogy többszörösen visszaeső, elvetemült fadzsibűnözőről van szó.)

- Teljesen lényegtelen, hogy Ön megijedt, az eset inkább kellemetlen mint ijesztő.
( Kártérítés járhat Önnek, ha nem tudnak megegyezni akár perelhet is több-kevesebb sikerrel. )

" Az nyilvánvaló, hogy ez csoportosan elkövetett garázdaság és károkozás."
- A leírtak alapján a csoportosság minősítés sem áll meg, az akarategység hiánya miatt.

" kölyök végig röhögött"
- A kisgyerekek nevetni szoktak, öröm nézni. ( Ez nem közismert dolog, csak azok tudják igazán akiknek van gyermekük. )

Üdvözlettel.
A babák etetése és itatása komoly odafigyelést igénylő feladat, hiszen a picik emésztőrendszere még nem teljesen olyan, mint egy felnőtté, és a szervezetük sem olyan ellenálló még. Utóbbi okból kifolyólag sokkal fogékonyabbak bármilyen betegségre, fertőzésre, ezért nagyon ügyelni kell a…..
Laikuska 2016.10.14 17:12:59
@na-ki: Az ipari desztillált víz egyáltalán nem drága dolog. Hulladékhőt szoktak felhasználni az előállításához. Pl. erőművek hűtőtornyában.
Egy ideje már nem írtam asztali töltőről, lévén, hogy nem is volt rá szükségem. Amióta megjött a Blitzwolf asztali lámpája, azóta annak az USB portját használtam töltésre, és gyakran nem is volt közben igény másik portra. Ennek ellenére már régóta szemezek a BW-S4 jelölésű 6 portos gyorstöltővel,…..