Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azapali

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos interjút adott az MTA elnöke az index.hu-nak.  Arról, mit jelent a diktatúra és ő miként fogadja ezt el.  A világhírű tudós, Lovász László, elismervén azt, hogy ő nem politikus alkat, akarva-akaratlanul elmondja, hogyan fogja az Orbán-rezsim tönkretenni a magyar tudományos élet egyik…..
Ma, néhány órával ezelőtt volt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, az NNI igazgatójának temetése. Az, hogy személyesen ismertem és évekig jó bajtársak, kollégák voltunk, magánügy. Miként talán az is az, hogy egyike volt azoknak a (becslésem szerint nem túl nagyszámú) felső rendőri vezetőknek,…..
 A szív- és érrendszeri betegségek még mindig a vezető halálokok közé tartoznak. Egy magyar kutató érelmeszesedés elleni vakcináját több mint 10 év óta engedély nélkül adják be a magyar és a külföldi orvosok. Az érelmeszesedés rizikófaktorai: Nem befolyásolható,…..
azapali 2017.10.08 09:41:45
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Kíméletlenül és értelmetlenül vágták ki egészséges fák sorát az észak-budapesti Duna-parton – köztük az egész pesti partszakasz egyik legnagyobb fáját – és az angyalföldi Dráva utcában. Ebben a történetben az a legborzasztóbb, hogy nemhogy még a minimális információmegosztás (plakát, látványterv,…..
azapali 2016.10.22 03:43:12
Szekulárisként, materialistaként, mi több, szkeptikusként vagy ateistaként nem feltétlenül kell hogy érdekeljen bárkit, mit gondolnak katolikus szerzetesek és apácák a magyarországi menekülthelyzetről és a kormány gyűlöletkampányáról...
Fekete ruhás biztonsági őrök erőszakkal vetettek végett a Bókay kertben megrendezett Szeptemberi Kóstoló rendezvény ellenzéki sátrában tartott rendezvénynek. A kerületi demokratikus ellenzéki pártok közös sátorban várták a Bókay kertben megrendezett Szeptemberi Kóstolón az…..
azapali 2016.09.11 18:25:13
Demszky Gábor a Rendszerváltozásban tett elévülhetetlen érdeméről már korábban írtam. Azonban a Főpolgármesteri munkásságát még nem hozsannázta senki eddig! Pedig érdemes lenne a hozsannázásra annak fényében hogy a jelenlegi vezetés teszetoszáskodása miatt késik a 3 as metró felújítása! Demszky…..
JóVáros Blog Ruszkik haza! 2014.03.01 22:03:44
Emlékeztetőül álljon itt egy ifjú nyugatos politikus, Orbán Viktor beszéde Nagy Imre újratemetésén, 1989-ben. 1956 Hőseiről, az orosz elnyomásról, és a velük kollaboráló nemzetárulókról. 7 perc. Ajánlom a mai Orbán Viktor figyelmébe...          ..