Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezt is kitilthatod, a ballibsi szólásszabadság nev

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben az EU vezetői azon vitáznak Brüsszelben, milyen jogok illetnék és nem illetnék meg az Egyesült Királyságot a kiválás után, aközben Londonban tüntetéseket és újabb szavazást szerveznek a bennmaradást támogatók. Megugrott azonban a gyűlölet vezérelte bűncselekmények száma is: a fő ellenségnek…..
Ezt is kitilthatod, a ballibsi szólásszabadság nev 2016.07.02 23:09:31
@gono: Nyilván akkor te tudod jobban, aki már egy egész éve pár éjszakát itt tölt, nem az, aki 7 éve itt él. :D
De ez nem hit kérdése, csak én tudok 5-6 külön magyar boltot csak Londonban. Plusz van 3 vagy 4 magyar étterem is. Ez szerintem teljesen rendben van az itt élő magyarok számához viszonyítva. Ezzel bukott is az állításod, hogy nincs magyar bolt. Van, csak te nem tudsz róla. Tudok linket küldeni egy rakat magyar rendezvényről, ami a közelmúltban volt. Ezzel meg is dőlt a második állításod is.
A harmadikra meg akkor várom a linkeket, címeket, hogy hol az a rengeteg román, szlovák, baltikumi bolt.
Ma este örülni kell, büszkének lenni. Tök mindegy, hogy szereti-e valaki a focit, vagy sem. Van egy csapatunk, amely kivívta sok tízmillió embert tiszteletét. Egy gárda, amely papíron a leggyengébb emberanyagból áll, mégis még a laikus drukkernek is a legegységesebb képet mutatja. Lelkesek,…..
Ezt is kitilthatod, a ballibsi szólásszabadság nev 2016.06.23 19:56:44
@Balt: Nebazz, ő a vén munkásőr, a honvédség szégyene nagyhohoho czippelferi? :DD Csodálkoztam is, hogy már egy jó ideje el van tűnve, gondoltam agyvérzést kapott végre a nagy gyűlölködésbe. :D