Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Kulcsár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pacsai életéről szóló könyv nagyban készül, ezt szeretnénk nem titkoltan promózni azzal, hogy felvezetjük egy olyan beszélgetéssel, amelyben előzetesen is választ kaphattok arra, hogy miért is akar Pacsai írni és mit várhattok a könyvtől. Az interjú után pedig a múltkori Patreon posztban debütált,…..
Péter Kulcsár 2019.03.05 00:48:14
Sosem hálás téma egy aktuális esemény farvizén, a látogatószámra éhes főszerkesztőknek a kedvére tenni. Persze az egyszemélyes bloggerek csak saját magának és az olvasóinak kell megfelelni, s hiába fogom majd jól megkapni, hogy ez a poszt hatásvadász, a tematika mégis megkerülhetetlen. Egy embert…..
Péter Kulcsár 2018.09.30 20:09:33
Nem kezdődött rosszul az első pár nap, ráadásul az Zéta zenekar is akkora bulit csapott, hogy csak úgy röpködtek a Széchenyis bankjegyek a pult felé, mintha csak Pacsai lengette volna meg a kolbászát, hogy abból, nyomás alatt lévő milliónyi apró cseppként spriccelne a világba. Ettől független Jocó…..
Péter Kulcsár 2018.08.26 20:18:56
Nagy volt a riadalom szerda este, mikor Jocó realizálta, hogy az általa előzőleg pórázzal odakötött csaja eltűnt, pedig alig egy méterre cigizett tőle. Már gondolt mindenre, az ötven kilós atlétás gyerekekre, a NAV-ra, a migráncsokra sőt magára Sorosra is, de azért érezte, hogy csaja eltűnésének…..
Van egy oldal, úgy hívják, hogy PATREON. Az a célja, hogy az olyan tartalomkészítő emberek, legálisan, a követőiktől kapjanak támogatást. Konkrétan pénzt. Vannak havi előfizetésre alapuló modellek, amelyben meghatározott összeggel támogatsz minden hónapban, illetve egyszeri adományokat is lehet…..
Péter Kulcsár 2018.06.24 19:07:45