Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakén22

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
okulare Szekszárd - Szálka 2017.03.18 17:50:35
Ez a nap is eljött végre! Hosszas tervezgetés után megtettem az első kilométereket a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúrán. Általában valaminek a befejezésekor, egy díj megnyerésekor szokás megköszönni valakinek a támogatását. Én mégis most az elején tenném ezt meg. Annak, hogy elindulhattam ezen…..
Tegnap este a tihanyi temetőben gyertyát gyújtottunk a családommal a nagypapám sírján. A nagypapámék hatan voltak testvérek. Közülük kettő egy széles családi sírkő két szélén van eltemetve. Torokgyík vitte el őket, egyazon héten. Mária nyolc, Ferenc négy éves volt. Ott álltam a sötétben, és a…..
  2016.05.08. Zalalövő Május 8...Az hiszem ezt a napot, soha nem fogom elfelejteni! Ma kérem szépen nem egyedül jártam az utamat. Csödénél reggel fél6  körül felálltam és elindultam faluból kifelé. Falu végén volt egy tábla, amin falu életét írja le. Itt megálltam, mivel elolvastam...Eközben jött…..
Hát blog napló egy-két napra megszűnt..Határnál net nem működött, úgy ahogy kellett volna, aztán másnap ici-pici gépem rosszul lett. Biztos őt is megviselni ezek a km-ek. Megértem a szívét.   2016.05.06 Magyarszombatfa Szóval 6-án  Magyarszombatfáig jutottam, RP-DDK-távok c. PDF fájl szerint…..
2016.05.05. Kondorfa Na ez király nap volt...volt itt minden ami jó. :D- Első nap amivel elégedett is vagyok a km-ekkel. Sikerült 31,3 km-et mennem. Királyság!- Ráadásul nap is sütött. Királyság!- Volt tó (Hímfai-tó) is. Én meg ugye imádom a vizet. Ha mellettem víz van, máris jól vagyok...-…..
2016.05.03. Nagymizdó Igen ma csak pár km-et mentem, mivel tegnap még azt írták, hogy holnap kicsit több eső lesz, így úgy döntöttem ma megyek egy keveset, aztán holnap kiveszek egy pihenőnapot. Ez a pihenőnapot Nagymizdón sikerült elintéznem,  aztán csütörtöktől meg igenis megpróbálok belehúzni a…..