Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OpenEye

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem kellene úgy tennünk, mintha az elektromos autó mentené meg a világot." Nem én mondtam, hanem a Toyota Németország vezére, a belga származású Alain Uyttenhoven, az Automobilwoche című szaklapnak adott interjújában. Azt is mondta ugyanakkor, hogy a belső égésű motoroknak hamarabb lehet…..
Kivirágoztak az idősebb nők is, hogy csak úgy néztünk. Csorgó nyállal és mereven. Ilyet még nem láttunk. Jó kis MILF-eket találtunk a világ strandjain. És naná, hogy hoztunk képeket is. Azokat találjátok a tovább mögött!..
OpenEye 2016.06.01 17:07:44
Rékasi Károly a tavalyi motorbalesete miatt esett ki a színházi körforgásból, a tavalyi év utolsó két hónapjában alig kapott fizetést - írja a Bors. Az 53 éves színészt a lap szerint szíven ütötte, amikor kiszámlázta a novemberi és decemberi fizetését...
OpenEye 2016.01.18 23:44:28
@Pink Petsch: Azokra a CBA üzletekre gondolsz ami franchise üzletként külön vállalkozásként működnek és nem a CBA tulajdona?
A könyvelő meg nem olyan drága és utánajár minden szükséges dolognak, pont ezért fizeti meg - mondom ezt vállalkozóként.
Nem kicsinyes itt senki sem velük, de nem kell bilibe lógatni senkinek a kezét. Bár mindenkinek az lenne a gondja, hogy 1/20-ad fizetésből egy-két kérésen kívül nem tud segíteni másnak.
Kívül tágasabb Van az a pénz 2015.12.22 06:43:00
Nicki Minaj is csatlakozott azon sztárok sorába, akik eladták magukat. Nehéz lenne ugyanis másképp megfogalmazni azt, amikor egy sokat kereső híresség csak és kizárólag a pénzért bármilyen fellépést elvállal. A rapper mellett más példákat is felemlegetünk a múltból. Nicki…..
OpenEye 2015.12.22 21:35:50
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen a blog olvasói közül, aki Bud Spencer és Terence Hill filmjein nőtt fel. Csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyűrő akaratot. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt. Páncélautó nem, páncélautó igen. És még sorolhatnám. Szóval…..
OpenEye 2015.10.08 08:56:22
Kicsit meglepő módon a társadalmi összefogások világában, az internet és szabadinformáció áramlás fénykorszakában véletlenül sem a harmatgyenge ellenzék, a társadalom másik fele vagy az EU a magyar kormány legnagyobb egyenrangú ellenfele, hanem az RTL Klub. Lehet ők lesznek…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
OpenEye 2014.06.13 13:50:07
@hopptarisznyarák: tökmindegy hol húzták volna meg a határt, akkor is menne a rinya valaki részéről. Az RTL-nek meg elviekben ugye nem az a baja, hogy a TV2 milyen sávba esik, ezt a részét csak Te dramatizálod túl. Ha az volna a gondja, akkor ahogy Kolosi fogalmazott "őket nem érdekli kinek fáj és kinek nem" ezt mondták volna el. Neked zsigerből megy a Fideszezés ez csavarja annyira az orrodat...
OpenEye 2014.06.13 14:07:56
@1001nappal: Nem az összes bevétel után kell 40%-ot fizetni, csak a 20 milliárdot meghaladó bevétel feletti rész után... legalább a sávok alapjaival legyél tisztában...
OpenEye 2014.06.15 03:10:52
@xclusiv: Igen így van. És?
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..