Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kr.IST.óf.IST.ván

102 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FényTUDAT Digitális Nomád 2019.02.20 07:38:18
DIGITÁLIS NOMÁD Mi az a Digitális Nomád? Vagy ki az a Digitális Nomád?    Mi az a Digitális Nomád? Vagy ki az a Digitális Nomád? Olyan emberek, akik a lakóhelyüktől távol dolgoznak, leggyakrabban az interneten keresztül egy laptoppal. Szabadúszók,akik óceánokat úsznak át. Akár egy másik…..
Szeretettel Köszöntelek! Érdekes Cikkek, Újdonságok és Programok kerültek a Tantra-Fény-Mag weboldalamra. Számos témában olvashatsz cikkeket. /Tantra, Mag Lélek, Kozmikus Tudatosság, Róna-versek/ itt találod: https://www.tantra-feny.hu/..
Szeretettel Köszöntelek! Az általam írt Cikkek és Blogok, Újdonságok megtalálhatók a Tantra-Fény-Mag weboldalon. https://www.tantra-feny.hu/..
FényTUDAT VilágTudat 2017.11.26 21:11:11
Köszöntelek Szeretettel! A FényTudat.blog.hu írásai tovább folytatódnak, csak kattintanod kell és belemerülhetsz abba a valóságba, melynek a Te Tudatod képezi a MAGját! Katt IDE VilágTudat!!! Kristóf  István..
EON Tudat VilágTudat 2017.11.26 21:10:56
Köszöntelek Szeretettel! Az EONTudat.blog.hu írásai tovább folytatódnak, csak kattintanod kell és belemerülhetsz abba a valóságba, melynek a Te Tudatod képezi a MAGját! Katt IDE VilágTudat!!! Kristóf  István..
Valóság: Igazság és Látásmód   Életed Útján haladva járod be fejlődésed piramisának lépcsőit. Ahogyan haladsz e lépcsőkön, úgy lépsz újabb és újabb, magasabb szintre (rezgésre), miközben egyre nagyobb teret látsz be. Életed Útján haladva járod be fejlődésed piramisának lépcsőit. Ahogyan haladsz e…..
EON Tudat Fény és Test 2017.09.14 09:56:31
Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!  Kristóf István: FÉNY ÉS TEST   Járd Utad, Mit Te alkottál, Lépj előre, Ne alkudjál. Hazug szóval ne élj soha, Igazsággal juthatsz tova.   Ahogy jársz-kélsz e…..
kr.IST.óf.IST.ván 2017.09.14 10:16:15
FényTUDAT Mind-EGY-s-ÉG 2017.09.13 16:59:33
Mind-EGY-s-ÉG Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!   A Világegyetem, vagyis Fényegyetem MAGa a Mindenség, az Univerzum. A Minden Egyet jelent. A Tér megteremtette a helyet. A Forrás  mindig ott volt, ott…..
FényTUDAT MAG VagyOK? 2017.09.09 13:08:37
MAG vagyOK? Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! A MAG népe az első a népek között. Nem áll senki és semmi fölött, de a sorban elsőként tanulta meg a Föld és a Világ törvényeit, s tanulta meg az ősi elveket…..
FényTUDAT EMBERi EMBER, s ÉG 2017.09.08 14:26:15
EMBERi EMBER, s ÉG. Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Ha elfogadod azt, ami van, akkor elfogadod a Magasabb Rendű tudatot, mely életedet valójában irányítja. Ekkor megérezheted, és belehelyezkedhetsz…..
EON Tudat Változó VilágRend 2017.08.30 16:22:09
Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Kristóf István: VÁLTOZÓ VILÁGrend    Álmos nyugalomba burkol a csend, majd hűs neszek zörögnek olykor-olykor.   Őszi avar illata vesz körül,   s száll…..
FényTUDAT Világ, Szövet, s Ég 2017.08.29 16:51:02
Világ, Szövet, s Ég Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! A tantra szó jelent szövetet és tágítást, kiterjedést és felszabadulást. A sejtek, melyek közepén ott található a MAG a DNS-sel, ha egységet…..
E-GO és TEN. Mondd Te Kit Választanál? Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Előre bocsátom könnyen előfordulhat, hogy a véleményed eltér az enyémtől, hiszen nem az én három szememmel nézed a Világot.…..
Kristóf István: LÉT - HATÁR   Világok határa olvad egybe, Mint tó tükre ér az egekbe, Itt él Szellemed e Létben; A Mindenség végtelenében. Közeleg a nap, Hogy sorsod tovább visz Világok között, Új Szellem-Létbe, S láthatod végre: Milyen a Fény, Mely körülvesz most is, Hisz örökkön…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 12. A Való Világ Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! A tudatosság energiáival kapcsolatban szeretnék néhány kézzel fogható, a gyakorlati életből kiragadott példával…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 11. Pár-Kapcsolat Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! 2012 óta intenzívebben érkeznek az új rezgések (energiák) a Földre , melyek rákényszerítettek és kényszerítenek…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 10. Ez Felháborító!!! Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Ha a mai napon lesz olyan esemény, ami felháborít, vagy felidegesít, akkor jusson eszedbe ez a cikk. Ha tudatossá…..
A képen: Dávid Júlia-Emese Álma c.munkája Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 9. A Nemzet Sorsa Kerek e Világban Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Nemzeti vagy népi karma, sors. A nemzet karmája egy…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 8. A történet 2/2. Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Több órai alvás után ébredsz, és lassan tudatosul benned mindaz, ami veled történt, az elmúlt napok eseményei élesen…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 7.  A történet 2/1. Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! A sorssal és a szabad akarattal kapcsolatban egy példát(történetet) említenék, mely nem hétköznapi, és inkább…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 6. Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Folytassuk az elkezdett gondolatot a szabad akaratról és a sorsról. Amikor szabad akaratból úgy döntesz, hogy a sorsod ellen mész,…..
Tudatossság…Mit Jelent? Tudatosság 5. Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Amikor a Földre születsz, a legfontosabb dolog amit magaddal hozol, az a szabadság, és a vele járó szabad akarat. Szabad Szellemmel…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 4. Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! A Szeretet a Forrás, vagyis a Teremtő Tudat energiája, a Teremtő Fény, kiáramlása maga a teremtés folyamata. Minden amiből építkezik…..
Tudatosság….Mit Jelent? Tudatosság 3. Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Összefoglalva az eddig leírt gondolatokat: Az ember 3-as egységből áll, Szellem-Test-Lélek. A Szellem túlnyúlik a Testeken,…..
Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 2.  Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide! Felsőbb (isteni, belső mester) Én. Reinkarnáció. Holisztika. A reinkarnáció azt jelenti, hogy újra és újra megszületünk a Földre,…..