Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfhauser Kincső

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
Wolfhauser Kincső 2018.04.05 11:47:37
Egy kávézóban nyitjuk a nyolcadik részt, ahol először Babett és Rita beszélik ki Bogi, Babett fekete-arany partiján tanúsított viselkedését, majd kisvártatva odaér a kibeszélt fél is, és ekkor már hármasban rágják a gittet. Babett és Rita bocsánatkérést várna Bogitól,…..
Wolfhauser Kincső 2017.11.22 10:16:22
A mától minden hétköznap este jelentkező műsor címe Annyit ésszel, mint erővel lesz, és gameshow-ként jellemzi a TV2: adásonként két versenyző lesz, egy férfi és egy nő, akiknek az ügyességi feladatok végrehajtása mellett kvízkérdésekre is válaszolniuk kell. A játék leírása…..
Wolfhauser Kincső 2017.03.20 13:33:52
Interjúztam egyet Dirk Gerkensszel, a TV2 jelenlegi vezérigazgatójával többek között arról, hogy mégis, mi a jó istent akarnak kezdeni a TV2 látványos lejtmenetével. Azt válaszolta, hogy mindegy, hogy a csatorna hogy szerepel, ha csoportszinten megverik az RTL-t. Hát, ettől azért még messze vannak,…..
Wolfhauser Kincső 2017.03.10 14:27:14
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Wolfhauser Kincső 2016.11.15 09:57:12
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
A Kiskegyedtől azért nem vár sokat az ember, de mostani számuknak címlapsztorija olyan mélységekbe süllyed, amin még egy ilyen laptól is megdöbben az ember...
Wolfhauser Kincső 2016.09.19 11:02:52
És a jó hír! A Miniszterelnök Úr megálmodta! A Miniszterelnök Úr felépítette! A Miniszterelnök Úr átadta! Ide visszük el a kölyköket nyáron az Urammal, nem ám a Eurodisnyebe vagy hova! ♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧..
Ez a szombat egy komplett hatás volt, telis-tele ingerekkel! Kezdem a rossz hírrel! Kiesett A Csapat! Viszont az élet megy tovább, ennek jegyében vígasztalódjunk a Miniszterelnök Úr életvezetési tanácsaival!  ♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧..
Mi lehet vele, hol lehet, mit csinálhat éppen? Tudja Isten?..
 Ami lehet ilyen is! Vagy ilyen! De lehet VITRINBE is tartani ám! Dupla eszpresszót cukor nélkül, Kiskedves! Bársony és selyem! Kényelmes! És annyira magyar! ♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧..