Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Good Tourist

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Good Tourist UP/FEL 2017.04.01 21:27:57
Ha van bevehetetlen vár, akkor az csakis Regéc lehet - gondoltam így a Hernádpartról csak ritkán látható, várra. Eleve évekig kellett arra várni, mire az ostrom mellett döntöttünk, azelőtt csak egy párába burkolózó titokzatos fogazat volt a távoli hegytetőn. ..
A nyertes jutalma, hogy gazdagabb lehet azzal az érzéssel, amikor a szemed hirtelen befogja a zöld-barna hegyek előtti kisebb dombon fekvő vár formáit, és kisebb szédülés után már nem tudod nem látni. A 3-as út nem különösebben izgalmas tájai után újra otthon vagyunk, megérkeztünk. A vár már látszik…..
The Good Tourist Seven sisters 2016.08.06 13:14:28
Ritka az igazán szép idő Angliában, így kapva kaptunk az alkalmon, mikor múlt héten napsütésre ébredtünk szombaton. Már napok óta gyurmáztunk a gondolattal, hogy melyik irányba induljunk, mire meghoztuk a döntést: végigmászunk az Eastbourne melletti parton emelkedő 7 dombon, a Seven Sisters-en...
 Appuldurcombe ház Valaha a legnagyobb vidéki ház volt a szigeten, barokk stílusban építették újjá az 1770-es években. Tulajdonosa szinte az összes vagyonát a házra költötte, mégsem állított vele örök emléket magának, hacsaknem a házassága körüli botrányokra gondolunk. Az épület az 1920-as évek…..
Alfred TennysonA kikötőn túlEsthajnalcsillag, s csendülőhang fentről: vár az Út!S ne csikorogjon a hullámtörő,mikor hajóm kifut:telten, álmodva és pezsgéstelendagadjon atenger, mikor indul a végtelenmélység fia.Szürkület; estharang;s utána a sötét!S ne zokogjon se szív, se hang,mikor lábam a hídra…..
Most értünk vissza a világ végéről. Nem vicc: az elmúlt négy nap túlnyomó részében ez a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy a világ végén vagyunk. Ezenkívül a továbbiak: "Úristen, hiszen ez festői!" "Ez maga a paradicsom!" "Ennél giccsesebb dolgot el sem tudok képzelni" És habár a…..
Amint megláttam a hangzatos címet, "Beszakadt a föld Angliában, elképesztő mit találtak odalent!" rögtön kíváncsivá tett. Margate úgysincs vészesen messze, hamar fel is vettem a szombati kívánságlistára. ..
....illetve amit a tömeges képátméretezésről megtanultam Majdnem feladtam.  Indulhatott volna ez a blog sokkal frappánsabb gondolatokkal is, ha már a háttérsablon kiválasztásánál nem ütköztem volna akadályba, hiszen a választható sablonképek nekem nem eléggé egyediek, saját háttérkép nélkül mégis…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
The Good Tourist 2016.04.24 12:03:52
@polgarz:
Sziasztok! Nekem is ugyanez a gondom. Már vagy tízszer kitöltöttem az "új blog indítása" oldalt, de mindig ugyanoda dob vissza.
The Good Tourist 2016.04.25 19:55:30
@polgarz: Szia! Kösz a választ, ezen felindulva én is megpróbáltam és SIKEER! Már csak ihlet kell a jó bloghoz :-)