Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SL4WTE12

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vágnak bele felelőtlenséggel kevert vakmerőséggel a határátkelésbe (bár remélhetőleg egyre kevesebben vannak olyanok, akik nem tájékozódnak előzetesen), nyelvtudás és/vagy megfelelő információk híján. Pedig nem árt tudni, hogy a munkavállalás külföldön sem feltétlenül diadalmenet. A következő…..
SL4WTE12 2018.10.16 15:49:27
A pár hét ezzel ezelőtti megagiga rock/metal sláger evör listánk után ismét aktív volt a kommentelő tábor - ennek mi nagyon örülünk - és ott is történt rá célzás és mi is éreztünk kínzó hiányát a magyar slágereknek. Viszont két egyszerű ok miatt maradtak ki akkor a…..
Monopoly. A halhatatlan klasszikus. A megunhatatlan játék, aminek a neve évtizedek óta megérdemelten egyet jelent a társasjátékozással... ...most már idefigyeltek, ugye? Jó. Akkor lehetne kérni, kedves hárdkór gémerek, hogy akadjatok le végre a Monopolyról? Nem, nem kell játszani vele és még…..
SL4WTE12 2018.08.12 12:49:59
@szepipiktor: Ja, csak mert Te nem találkoztál vele, akkor az már nincs?:DD

"A játék pedig remek, és aki normális, az képes elfogadni a szubjektivitást, tehát akinek valami jó, az neki jó, és másnak ehhez semmi köze.
Ami nekem nem jó, azt nem csinálom, de posztot sem írok róla."

Ez aztán egy bődületes nagy ökörség.
Alkoss egy világot A versenyről 2016.04.24 10:52:00
  Sziasztok!   A következő verseny kissé eltér az eddigiektől. Egy fantasy világ alkotásának kellős közepén vagyok, és ehhez kérném a Ti, mint művészek segítségét!   Szeretném, ha a képlékenységet és a tág határokat kihasználva minél színesebb, különbözőbb…..
Az alant látható térkép egy kis segítség a világ elképzeléséhez   A hegyláncok, hegyek magasak, a legtöbbjük megmászhatatlan óriás, csupán pár hágón át lehet esetleg átjutni rajtuk. A legtöbbjük örökké hósapkát visel. A térképen látható folyók hatalmasak, a…..
Alkoss egy világot Szörnyek 2016.04.24 10:46:00
Sárkánygyíkok: 5-8 méter hosszú amelyek nem képesek repülni – óriási varánuszhoz hasonlatosak. Sárkányok: Még nem jelentek meg semmilyen formában a világban, nem biztos ,hogy bekerülnek. Ha igen, akkor 8-10 méter hosszú, röpképes egyedek lesznek, amelyek nem képesek tüzet okádni, rövid nyakuk, és…..
Alkoss egy világot Csoportok 2016.04.24 10:44:00
  Pogány horda: Ha valamihez hasonlítani kellene őket, akkor a betyárokhoz és a vikingekhez lehetne. A Nagy Pusztaság az otthonuk, a csoport törvényen kívül áll, folyton körbejárják a hatalmas területet, fosztogatnak, rabolnak, viszont mindig van egy állandó táborhelyük -…..
Alkoss egy világot Karakterek 2016.04.24 10:30:00
 Elion: A harmincas éveiben járó nő. Tanult, művelt kardforgató, aki szorgalmával és leleményességével került olyan magasra, hogy a déli udvar fontos személyévé váljon. Barna haját előszeretettel fonja dupla fonásba, vagy egy oldalra. Arca kissé háromszögletű, szeme gesztenyebarna, fürkésző, orra…..
Alkoss egy világot Városok 2016.04.24 10:10:00
A városok északon durvább kinézetűek, a román stílushoz hasonlítható. Erődszerű építkezés, védekezésre alkalmas építésmód, a tűzeset megelőzése fontosabb, mint a „szépség”... Egy-két szintnél nem építkeznek magasabbra, Az egyszerűbb emberek fával, a nemesek kővel építkeznek. A belső tereket…..
Alkoss egy világot Élőlények 2016.04.24 09:30:00
  Élőlények Állatok terén a barna medve az uralkodó. Megtalálhatóak még farkasok, rókák, jávorszarvas, gímszarvas, bölény, muflon is megtalálható. Tehát az európai és az észak-amerikai jellegzetes egyedeiből található meg itt is több faj. A kerrencs nevű madarat én találtam ki. Ez egy röpképtelen…..