Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TesztelM

395 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igencsak régen jelentkeztem már itt bármivel is, de egy ideje már érzem, hogy hiányzik. Szóval újra itt vagyok! :) Csapjunk is bele, egy könyvajánlóval az újrakezdésbe. Mostanában az olvasásra sem jutott túl sok időm, de a Partvonal Kiadó jóvoltából nem csak egy új könyvélménnyel, de az ebook adta…..
J.D. Barker előző könyve a Szíve helyén sötétség nagyon tetszett nekem. Éppen ezért, amikor láttam, hogy az írónak új könyve jelenik meg, már nagyon vártam, hogy a kezembe vehessem. Ráadásul a könyv ajánlója kifejezetten jónak tűnt...
Folytatom a milva.hu oldalról kapott termékek bemutatását. Szóval, amikor megnéztem az oldalon található 'Újdonság' címke alatti termékeket, akkor láttam egy teljesen új termék családot, ami nem más, mint a Tinktura®. Hajbalzsamok, testvaj, cukor testradír és sárgarépabalzsam szerepel a…..
Érdekes elgondolni, hogy mi történne akkor, ha egyik pillanatról a másikra egy másik korban, egy másik időszakban találnánk magunkat, ugyanezzel a testtel és gondolatokkal. Almássy Anna számára ez nem csak elképzelés, hanem a valóság lesz.  ..
TesztelM Blog Milva újdonságok 2021.09.17 13:13:47
Már olvashattatok az oldalamon olyan bejegyzést, amiben Milva termékeket teszteltem, és mivel ott nagyon elégedett voltam ezzel a termékcsaláddal, így, amikor idén láttam, hogy mennyi újdonság érkezett hozzájuk, szerettem volna azok közül párat kipróbálni...
Egy újabb beszámoló egy olyan embertől, aki túlélte a II. világháború szörnyűségeit zsidóként. ..
Mindenki életében eljön a pillanat, amkor egy számadást készít az életéről, végig gondolja, hogy mi volt jó, mi az, amit kitörölne. De mi van akkor, hogy ha ebben a listában van egy nagy titok is?  ..
Pár hónapja igencsak elkezdett pattanásosodni a bőröm, pedig azért a mensi előtti pár kis pöttyöt leszámítva egész tiszta szokott lenni az arcom. Vagyis hát mitesszereim is szoktak lenni, de valahogy azok is mintha látványosabbak lettek volna. Így elkezdtem nézelődni, hogy vajon mi lehet a probléma…..
A sok nyomozós sorozat és film után, szerintem más sokan éreztük úgy, hogy könnyen neki tudnánk állni egy bűncselekmény felgöngyölítésének. Nincs ezzel másként az a 4 idős ember, akik a történet főszerepét játszák.  ..
Valamilyen oknál fogva nagyon vonzanak a világháborúk, főleg a második világháborúval kapcsolatos regények. Mostanában viszont nem csak a zsidók és a koncentrációs táborok világa az, amikor szívesen olvasok, hanem a háborúk alatti női sorsok is vonzanak. Éppen ezért választottam Pam Jenoff könyvét…..
Azt hiszem kijelenthetem, hogy Jodi Picoult könyvei nem a könnyed kategóriába tartoznak. Valamilyen komoly társadalmi probléma áll a legtöbb könyve középpontjába. Talán ezért is van, hogy az elején általában nekem nehezen indul be a cselekmény, vagy egy kicsit körülményes a kezdeti dolgok…..
Szeretek időről időre olyan könyveket olvasni, amik segítenek a fejlődésben. Polus Enikő könyve az első ránézésre felkeltette az érdeklődésemet, a borító és a fülszöveg is megfogott...
Az elejétől fogva én nagyon szerettem a meglepetés dobozokat. Szerintem abban van a legnagyobb előnye, hogy annak ellenére tudunk magunknak meglepetést szerezni, hogy mi vagyunk az ajándék vásárlói. Azt hiszem, hogy valami hasonlót szeretnénk sokszor a párunktól is. Hiszen ezeknél a dobozoknál az a…..
Kétségtelenül szeretem a gyilkossági nyomozós könyveket. Szeretem végig vinni a nyomozókkal a bizonyítékok felkutatását, az agyalást, hogy vajon ki mennyire sáros az adott dologban, vagy minden csak manipuláció? A madártollas gyilkosságok egy fordulatokban rendkívül gazdag…..
Szerintem a legtöbben látták már és szerették Cecelia Ahern: Utóirat: szeretlek című könyve alapján készült filmet Gerald Butler és Hilary Swank főszereplésével. Én is láttam, és ha már jött a folytatás kíváncsi voltam, hogy mit tud még hozzáadni az írónő ehhez a sztorihoz...
Azt hiszem ez a könyv talán két éve pihen a polcomon. A fülszöveg alapján tetszett, el akartam olvasni, de valahogy ahogy befejeztem egy könyvet, mindig elmentem mellette, sosem volt hozzá igazán kedvem. Most jött el a mi időnk...
Közeledik a Húsvét. Ezt általában a nők szinte egyáltalán nem várják, hiszen a locsolkodás senkinek sem a szíve csücske. Viszont szerintem érdemes átgondolni a dolgokat, kihasználni a hosszú hétvégét és a „nyuszika” által kicsit magunkat is megajándékozni, hiszen hölgyeim, szükségünk van…..
Elég régóta ült a polcomon ez a könyv olvasatlanul, ugyanis megmondom őszintén, hogy bár nagyon izgalmasnak tűnt a történet, de az apró betű méret és tömött sorok azt az érzetet keltették bennem, hogy ezzel a könyvvel sosem fogok végezni. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna.....
Nem vagyok igazán rajongó típus, sosem volt kedvenc színészem, zenekarom, vagy hasonló, de Matthew McConaughey filmjeit például általában szeretem, szerintem egy jó színész. Először úgy gondoltam, hogy ha írt egy könyvet az biztos egy tipikus önéletrajzi könyv, amire nem tudom, hogy kíváncsi…..
Vannak könyvek, amik vonzanak, de mégsem kötnek le annyira, hogy egyhuzamban elolvasd. Legalábbis én sokszor jártam már így, például A fekete rózsával is. Nehezen indult be, sokszor tettem le, de aztán a közepétől teljesen magával ragadott...
Régen olvastam thrillert pedig szeretem őket. Talán ebben benne van az is, hogy az utolsó pár alkalommal igencsak csalódást okoztak. Viszont most mindenért kárpótolt J.D. Baker könyve, ami zseniális: izgalmas, fordulatos, letehetetlen. ..
Vannak olyan könyvek, amik kifejezetten megosztók. Valaki imádja őket, míg mások kötelező irodalomnak tartják. Én A parfümmel kapcsolatban is ezt tapasztaltam, éppen ezért mindenképpen el szerettem volna olvasni, hogy én is véleményt tudjak róla mondani.....
Szerintem a legtöbben már kinézték, sőt már mindenki elkezdte beszerezni a 2021-es határidőnaplóit, már csak azért is, mert szerintem ezzel is siettetnénk ennek az évnek a múlását, vagy talán nem is az év, hanem ennek a bizonytalan helyzetnek a lezárását. Én is beszereztem a következő naplómat, mert…..
Szeretem az utópisztikus könyveket, amik egy olyan képet festenek elénk, ami akár meg is történhetne, de mégis kicsit elvont és morbid. A Kék sorsjegy a fülszöveg alapján abszolút felkeltette az érdeklődésemet, mindenképpen el szerettem volna olvasni...
TesztelM Blog Géllakozás otthon 2020.11.24 14:06:30
Szeretem az ápolt, lakkozott körmöket. De nagyon nehéz otthon a háztatás és a gyerekek mellett, hogy tényleg mindig makulátlan legyen a kezem. Szívesen járnék körmöshöz, de tök őszintén, sajnálom rá az időt. Bár nem csak ez az egyetlen oka, hanem az is, hogy szeretek én elbíbelődni a festegetéssel…..