Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pszichogenya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyhogy a Néprajzi Múzeumra hirdetett új pályázati nyertest, mikor olyan pályázat már volt? Hogy kerülhet az 56-os emlékműhöz az új épület, ha oda a Fotómúzeumot és az Építészeti Múzeumot tervezték? Olvassa el az elmúlt évek múzeumi negyed sztoriját, hogy képbe kerüljön! A legelső évek sztorijához…..
Végre bedobták a törölközőt: annyi félrevezetés és kamuzás után belátták, hogy többet vesztenek, ha kitartanak a boltzár mellett. Amikor érthetetlen módon bevezették, akkor is pontosan tudták, hogy a nép gyűlöli. Egészen minimális esély volt arra, hogy ez változzon. De végignyomták izomból, mert…..
Pszichogenya 2016.04.12 13:51:34
Én nem tudom, ki az a Hakapeszi Miki, de nem is érdekel. Az viszont biztos, hogy minden szava vágyteljesítő fantáziák szüleménye. Senki sem dobta be a törölközőt. Semmi félrevezetés és kamuzás nem történt. „Amikor érthetetlen módon bevezették, akkor is pontosan tudták, hogy a nép gyűlöli.” Ez soha nem volt igaz, és nem is lesz. Senki nem gyűlölte és nem is gyűlöli a boltzárat. Aztán „a kopaszbalhé visszanyalt, még a hívek egy része is kiakadt…” Ez közönséges baromság. „Ebben a helyzetben egyszerűen nem várhatták meg, hogy a számukra sikeres népszavazás nyomán a szocik ünnepeljenek és egy kicsit kidugják a fejüket a mocsárból.” Nem lehet érteni. A szocik már rég nincsenek sehol. Most jön a java: „Szíriában tűzszünet van, a menekültáradat csökken, kevésbé hatásos a migránsok elleni hangulatkeltés. A boltzáras győzelmet a választásig napirenden tartva az egész mai szerencsétlen ellenzék esélyt kaphatott volna a feléledésre.” Ez a szegény Miki, Ha kap eszik, összevissza dobálja a szavakat, mintha legózna. Ezt ismerjük már valahonnan libi bácsi.

Szíriában percenként kilőnek valakit, a menekültáradat azért csökken, mert új utakat keresnek, a migránsok elleni hangulatkeltés pedig liberális agyszülemény. Ismerjük már ezeket, uraim. Az utolsó bekezdés pedig a régi szép szdsz-es időkre emlékeztető féktelen barbárság, ezért nem is érdemes vele foglalkozni.