Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blindmouse

4 bejegyzést írt és 449 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
A rockzene történelmében rengeteg női rock és metal csapat fordult meg és volt köztük néhány olyan is, mely a saját korszakában rendkívül meghatározó volt. Most felkutattunk 10+1 olyan, csak női tagokból álló zenekart, akik a saját idejükben (vagy éppen az elmúlt néhány évben) olyan rock 'n' rollt…..
1943. december 20-án délelőtt tizenegy óra után nem sokkal amerikai bombázók és vadászrepülők lépnek be a Harmadik Birodalom légterébe, 8320 méteres magasságban. Célpontjuk egy Brémában található gyár, ahol a Focke-Wulf 190 típusú vadászrepülőket gyártják. A csaknem -60 Celsius-fokos hidegben repülő…..
Blindmouse 2019.10.05 13:20:33
@BiG74 Bodri: Nyugállományba vonult és csak Snoopy kutyával szerepelt rajzfilmekben. :)
A Kádár-kor ételei és italai maguk voltak a zsír- és cukorbombák mai leszármazottjaikhoz képest. Összetevők a 60-as években és napjainkban...
Blindmouse 2019.10.01 12:53:25
@Dikusz: a citrom/eperhabot említettem én is. azon a kettőn kívül volt ugye a krémtúró mazsolásvaníliás szigorúan, meg asszem a túrókrém, hasonló név de más cucc, aminek az alján volt az édes lekvár,és össze kellett keverni, mindig leettem az egyharmadát keverés nélkül hogy utána töményebb legyen. :)

a szovjet jégkrém nincs meg, a kispoharas leót imádtam, kaptál hozzá pálcikát is hogy megehesd. :)

Meg volt még valami cukorka amire kb senki sem emlékszi, szerintem valami kukoricapehely golyók lehettek csokibamártva, és ilyen téglatest formájú papírdobozban volt, ami buszt, villamost, mentőautót, tűzoltót mintázó festéssel volt, ergo nasi után simán játszottál a dobozával, meg gyűjtötted őket. :)
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Blindmouse 2019.09.23 13:09:21
@lutria: Szó szerint leírtad ami nekem a Timecop időkabinjáról villant be.
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Blindmouse 2019.09.09 01:57:12
@Theriad: Mi az hogy zenéléssel foglalkozik? a lemezjátszó az nem hangszer, vagy ha van egy mikrosütőm akkor élből szakács vagyok? :D
Blindmouse 2019.09.09 20:22:09
@szociál: a bakelitek pakolgatása nem zenélés. max zenelejátszás. Ugyanúgyahogy az ha behúzom a monaliza festmény fotóját egy képnézegetőbe a monitoromra, akkor nem állíthatom azt hogy festek.

A zenélés az az, amikor fog BÁRMILYEN hangszert, gitárt, zongorát, vagy akár egy darab alufóliát egy fésűn, és egy hangsort lejátszik bármin (a bőrösfuvola nem számít.)
De valszeg nem igen tudja a csibehusi hogy mi az a C moll 7, azt inkább tudja hogy huszas egy óra natúrfranciával. :)
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
Blindmouse 2019.08.24 19:24:01
@El Amante: Régen hogy csináltam? Fasztudja. Akkoriban zenéltem és bunkó voltam, meg voltak chat/ismerkedős oldalak ahol nem kellett minden kattintásért fizetni vastagon, ahol bunkó voltam, és jöttek maguktól mindkét dologra mint a légy. :D
Mostmár csak szimplán introvertált mizantróp vagyok, és közepes nihillel átitatva állok a témához. :D
Blindmouse 2019.08.25 01:47:02
@El Amante: Ja, amikor letettem a dolgot végleg, akkor látványosan csökkent az érdekességfaktor, de ezt az adott környezet defektusának fogtam fel (értsd: rockklubokban a csibékben kizárólag groupie vér dolgozik, ergo csak zenésszel dugnak, de ez ugyanígy lenne dídzsével akármivel a megfelelő tipusú szórakozóhelyre leosztva). :)
A kocsmázás, alkeszság és a velejáró dolgok sose volt kenyerem.. najó. azóta nem kenyerem hogy huszonéve jogsim lett. :D

Miért mérgezem a "levegőt"? Az introvertáltság az hajlam. a mizantrópság is, bár ez eléggé szelektív, sok haver van, barátok is, de tömegesen nem szeretem az emberi fajt, pl. egy plázában, vagy a városban, meg mindenkit akit nem ismerek.
A bunkóság? jah, az filternek KELL. Egy bizonyos IQ alatt távoltartja az embereket. :D

Nem akarok változtatni. Láttam, csináltam sokmindent, egy ideje szeretek kicsit unalmas lenni, persze nem vagyok az, csak a mai instagram-értékrend szerint, de az szerint nagyon. Manapság az általam csak lufiembereknek hívott fajnak áll a világ, akik kívülről fel vannak fújva pirosak, színesek feszülnek, de ha kipukkasztod, akkor semmi nincs belül. :)

És tényleg jól elvagyok, a világban tényleg napi szinten látok dolgokat párkapcsolati témában amiből nem kérnék, a sok arckönyvön elkövetett ütyülüpütyülü meg "jaj évfordulózunk szerelmemmel."blöööáááh.. vagy csak a sok elkámpicsorodott, unott fejű fejű párocska a boltokban, utcán, akárhol.. akkor MINEK? :)

De egyébként lehet könnyebb lenne a helyzetem ha nagypofájú egocentrikus barom lennék, aki odamegy boldog bolgogtalanhoz aztán rápróbál, és a nagy számok törvénye alapján csak bejön... Anno volt egy ismerősöm, ő úgy csajozott,hogy minden neki tetsző csajhoz odament, hogy nem akarom megbántani az érzéseidet de.. és megpróbálta lecsókolni.. 10-9x maflás...a 10. bejött neki mindig. :D de ez 20+ éves sztori, azóta kifordult a világa saját sarkából 2x.
A fenti állításaim meg továbbra is igazak tudok a saját problémáimtól elvonatkoztatni + valahogy a tág környezetemben is nagyjából ugyanez a meglátás, csak ők rendületlenül próbálkoznak meg reménykednek. :D
Blindmouse 2019.08.26 00:57:39
@Kritikus Intrikus: Most félreteszem a relatív visszafogottságomat, és a te nyelveden reagálok most az egyszer:

Mi az hogy "haver"? Nekem ilyen fikatroll tipusú nagypofájú egocentrikus nárcisztikus fasz haverjaim NINCSENEK.
A cím alapján azonnal felvetődhet a kérdés: mi szükség van a II. világháborús német harckocsiknak a védelemre? Nos, a páncolosok iránti rajongás afféle hobbi lett a hadászat, hadtörténelem és haditechnika iránt rajongók számára és kialakultak a különböző harckocsi típusok saját hardcore táborai,…..
Blindmouse 2019.07.20 16:57:51
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: mondjuk a filmtörténelemben kettes tigris sose nem szerepelt igazából,max csak azt mondták hogy az. lévén mozgóállományi hiány van hozzá. :)

Egyes tigrincs is csak a Fury-ban, meg a They Were Not Dividedben volt valódi.
Egyik olvasónk küldte be ezeket a kissé meghökkentő fotókat, amin egy műpénisz látható egy Terézvárosban parkoló kocsi alatt. A kép a Székely Bertalan utcában készült. Napokig pihent a dildó a földön zavartalanul.  Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy nincs szemetesebb kerület a belvárosban, mint a…..
Blindmouse 2019.07.20 16:04:46
1880-as évek. William Leonard Hunt, azaz "A Nagyszerű Farini" a híres viktoriánus showman pózol a Kraóval, a laoszi kislánnyal, akit a majom és az ember közötti evolúció "hiányzó láncszeme"-ként mutogattak a vásárokon, cirkuszban. Valójában Krao csak fokozott szőrösségben, hirzutizmusban szenvedett..
Blindmouse 2019.07.17 01:11:19
@molnibalage: Nem valami olyasmi a helyzet hogy ekkora hőmérsékleten már nem csak szimplán elgőzöli a vizet hanem elemeire bontja,?Ergo ott erős hidrogénképződés lesz, azt meg nem biztos hogy szerencsés 3000°C közelében termelni.. plusz ugye az is szép látvány amikor hidegvizet öntesz a 200 fokos olajba.. ;)
Dani barátnőjének eddig nem volt baja a heti egy kanbulival, de most már van. Egyik haverja szerint sok nőnél ez egy pánikreakció, olyanoknál, akik a teljes kisajátításban hisznek, és ha azt látják, hogy a legkisebb kapu is nyitva marad, rögtön lépnek, mert bármikor kisurranhat…..
Az utánzás a hízelgés legőszintébb formája: Charles Caleb Colton angol író ötlötte ki ezt az aforizmát valamikor a XIX. század legelején, mely tökéletesen igaz a rockzene esetére is. Ahogy Jack Black is látványosan mutatta be ezt a Rocksuli című örök filmklasszikusban, a bandaalapítás legelső fázisa…..
Blindmouse 2019.06.27 13:09:03
@Blindmouse: Áh.. ezaz.. Brian Adams tökösebben, spanyol szinkronnal. :D www.youtube.com/watch?v=fszs5JlEiwE
Blindmouse 2019.06.27 15:23:25
@Void Bunkoid: Mi csak úgy hívtuk anno egymásközt azt a dalt hogy: Unchain the harang :D

Ó és hány tucat ilyen szinten lopott dal van magyar vonalon, hihetetlen. :D
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
Van 5-600 ezer forintod, amiből autót kell venni? Ez azt jelenti, hogy legfeljebb 400 ezer forintért nézhetsz kocsit, a többit elviszi az átírás, eredetvizsga és vagyonszerzési illeték kifizetése illetve a vétel utáni szerviz. Bár sokan egyből a Suzuki Swiftet vagy az F Astrát ajánlják, a nagy…..
Izgatottan vártam a ma délutánt, hogy kézbe vehessem az előhívatott negatívot. Izgatottságom oka egyrészt annak volt betudható, hogy a tekercsen rejlő képek egy számomra fontos és kedves utazás emlékeit őrzik, másrészt annak, mert ez volt az első japán fotómasinám teszttekercse, így benne volt a…..
A minap egy régi társaságban beszélgettünk egy közös ismerősről. Rég nem láttuk már, mivel otthon van a gyerekekkel, évek óta nem dolgozik. Felvetődött a kérdés, hogy vajon szereti-e ezt az új életmódot, jól érzi-e így magát.Ekkor hangzott el a nagy mondat: "A facebook képei alapján boldognak…..
Blindmouse 2018.08.02 12:10:52
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Bár a tapolcai találkozó sztárjai az igazán régi járművek: a Farosok, 31-esek és a Fakarusz voltak, számomra a legnosztalgikusabb élményt ez a 280-as jelentette: Nem azért, mintha valaha is utaztam volna vele (szerintem soha nem ültem Vas megyei buszon), hanem mert ennek még az utóbbi…..
Már a kezdetektől fejlett képzelőerővel (és valószínűleg tudományos igényű jóslási technikával) próbálták a filmalkotók megkomponálni a jövő kommunikációs eszközeit és irányait - méghozzá egészen lenyűgöző pontossággal. Ezeket gyűjtöttük össze, a hiába várt találmányokkal együtt.  ..
Blindmouse 2018.05.18 01:15:42
@Balogh Zsolt: a Mézgacsaládban kaptak egyszer önvezető autót speciel. :D
Érdemes lenne végignézni tételesen a sorozatot hogy melyik jövőből küldött kütyü valósult meg eddig és melyik nem. :D
szirszarjaim Színészek és autók 2018.03.16 08:00:00
Mára Hollywood egykori és mai férfi sztárjairól gyűjtöttem autós (és motoros) képeket - és sokkal könnyebb dolgom volt, mint legutóbb a hölgyek esetében, így ma tetemes mennyiségű, 40 db fotóval jövök: Tudtátok, hogy mit jelent a Murciélago? Christian Bale tudja. Ben…..
Blindmouse 2018.03.17 00:13:50
@noir9: az megvan hogy az autók tipusát nem a gumira írják fel?

Az egy '72-es Camaro, és "Kelly Charger" gumi van rajta..