Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MajorZsuzsanna

301 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan az életünk számos területén, a cégünkben, üzletünkben, vállalkozásunkban is találkozhatunk elakadási pontokkal. Megoldhatatlannak tűnő problémákkal, akár a tervezés vagy később már a működési, gyarapodási szakaszban. Ilyenkor egy okos, tudatos vezető pontosan tudja, hogy érdemes külső…..
 Makói kertek, udvarok, utcafrontok és erkélyek díszei lesznek a virágok. A Duocor Bt. a város egyik legnagyobb foglalkoztatója, ezért is külön öröm, hogy csatlakoztak a Méhbarát Mozgalomhoz...
Itt a lehetőség, hogy többen halljanak rólad! Olyan cikket írunk rólad, amelyek bármelyik országos híroldalon megállják a helyüket. ..
Szabó Olivér, 4. generációs, makói méhész osztott meg tippeket a tavaszi virágültetésről...
A Méhbarát Mozgalomhoz csatlakozott 2023-ban minden egyes Szabóméz vásárló, hiszen 100 forint került a közös kasszába a vásárlásaik után. Ezt a pénzt arra fordították, hogy méhlegelőket alakítsanak ki, Makón és a város környéki földeken. ..
Már a kovid- ídőszak alatt sem volt tétlen Dajka Gábor online marketing-szakértő. Újabb és újabb képzéseken vett részt, hogy széleskörűen tágítsa kompetenciáit. A megszerzett tudás a legnagyobb érték szerinte, amit egy életen át bővíteni kell. ..
  Magyarországon 2023-ban mutatkozott be a ChatGPT, az Intelligens Beszélgetési Platform, amely forradalmasította a digitális kommunikációt és az online szolgáltatások terén. Ez a mesterséges intelligencia-alapú eszköz lehetővé teszi az emberek számára, hogy természetes és értelmes párbeszédeket…..
 Az utóbbi években egyre több olyan könyv jelenik meg, ami az online marketinggel és annak pszichológiájával foglalkozik. De mit is jelent mindez pontosan?..
  A digitális tér gyors fejlődése és az internetes platformok népszerűségének növekedése folyamatosan formálja az online közösségi média trendeket Magyarországon. 2022-ben számos újítás és változás határozta meg az online kommunikációt és tartalomfogyasztást a magyar felhasználók körében...
A felhasználók hajlamosak voltak arra, hogy személyes történeteket osszanak meg a közösségi médiában...
Emlékszel még Lala Bohócra, aki sok vidámságot hozott régen az életünkbe a tévé képernyőkön? Már sok éve beteg gyermekeknek segít átvészelni mosolyogva a legnehezebb időszakot, a kórházi napokat. Ha voltál már kórházban te vagy a gyermeked, pontosan tudod, mennyire nehéz ez, milyen sokat jelent…..
Tünde már nem először gyűjt gyerekeknek csokit, és úgy általában is sokan ismerik arról, hogy jó célok, jótékony dolgok mellé áll. Az idén 11.26-ig, vagyis péntekig juttathatjátok el a csokikat neki. Csatlakozzatok!..
    2021.11.18-án indult az Értékes Ötletek Mintaprojekt. Igaz, még csak éppen, hogy híre kelt, máris érkeztek hozzám nagyon izgalmas, jótékony, vagy éppen merész ötletek. Te is csatlakozhatsz bármikor! Ma megjelenik az első ötlet a blogon. ..
Van olyan régi álmod, amit szeretnél megvalósítani? Te is a nagy világmegváltók közé tartozol? Jó lenne egy új pad a környékedre? Örülnél egy játszóháznak? Kellene egy honlap, vagy csak segítség valamilyen ötleted megvalósításához? Itt az idő. Mintaprojekt indul.   ..
A makói Szigeti Péternek különleges hobbija van. Órákkal foglalkozik, azon belül is a kedvencei a zsebórák. Azt vallja, hogy nem csak tárgyak, emlékek, hanem lelkük van. Ha kell, saját szerszámot készít, hogy életre tudjon kelteni egy régi darabot. Interjú...
Szabó Lászlóné Katival a makói Kati Szalon szolgáltatásairól már beszélgettünk. Akkor érintőlegesen szó volt a BEMER terápiáról is, amit a tervezett bővítés, fejlesztés után sikerült elindítani. Nagyon komolynak hangzik, hogy Bemer Fizikai Érterápia Kezelőpont. Hogy mit is takar ez pontosan, illetve…..
Vajon mikor érdemes újra rákapcsolni az online jelenlétünkre? Máris késésben vagyunk, vagy van még időnk? Dajka Gáborral beszélgettünk. ..
Egy kis garázsüzletből mára több megyére kiterjedő céget épített fel Baranyi Norbert. Tárgyal, üzletel, marketing előadásokra jár, és folyton azt keresi, miben, hogyan lehetne jobb. Ágytolltisztítással foglalkozó céget vezet, amit lelkesen csinál. Mindig tervez valamit, és azután nem fél cselekedni…..
Bennünket nem állíthat meg egyetlen vírus sem! A blogot továbbra is együtt töltjük meg tartalommal az értékes hírközlés jegyében. Az alapötlete ott lesz a TedX Szeged 2021-en. ..
Egyre többet hallottam az utóbbi időben ezt a címben szereplő mondatot. Piacon, családi asztalnál, baráti borozásokon, telefonbeszélgetések közben, vagy elcsípve, ahogyan egymásnak mondták mások. Neked is eleged van a sok tragédiából, click baitből, balesetből, gyilkosságból?  Van még tévéd…..
 A lábunk legalább annyira fontos, és annyi figyelmet igényel, mint bármelyik testrészünk. Ezt vallja Szabó Lászlóné Kati, aki 10 éve kezdett el kéz- és lábápolással, műköröm építéssel foglalkozni. Szeret segíteni az emberek hétköznapi problémáin. Azt vallja, a legfontosabb az egészséges, elégedett…..
  Különösen jó érzés Bakos András újságíró, író, költő Isteni testek kötetét a kezemben tartani. Nem csak azért, mert újságíróként sokat tanultam tőle a szakmáról, vagy mert kivételesen jó írónak tartom, hanem mert éppen az a képi- és érzésvilág kel életre bennem, amikor őt olvasom, mint amikor…..
Nagyobb hely, élénkebb színek, szélesebb áruválaszték- ezzel nyitott újra, kis szünet után augusztus 9-én a megújult Kati Patika. Változatlanul a Hagymatikumhoz vezető sétáló utcában van a bolt, és ugyanúgy a vevő az első. Ami változott az a design, a tér és néhány vásárlóbarát megoldás...
Csanádi Ildikó, a Csanádi Style megálmodója szerint ha egy nő rendben van magával, minden nap királynőnek érezheti magát. Makói, kézzel varrot, egyedi és elérhető luxus. Gyere, és öltöztessük együtt a lelkünket is ünneplőbe ezzel az interjúval!..
Farkas- Mágori Csilla gyönyörű nő volt mindig, és gyönyörű menyasszony is volt, és most is gyönyörű. Nézd csak meg a képen! A mosolya ragyogó, a kisugárzása varázslatos. Ráktúlélő. Most pedig kismama. Ez az ő története. Igazi, erőt adó, csodákkal teli, élő. Túlélő...