Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adikornel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok, tesókáim. Kicsit a hétvégéről, a szórakozási lehetőségekről, stílusról szeretnék most nektek mesélni. Nehogy leereszkedésnek vegyétek, de azért ennyi év klubos és edzési tapasztalattal nem szégyen kicsit odafigyelni, és esetleg megfogadni, amit most mondok…..
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..
adikornel 2012.06.06 21:52:07
@papptibi: És nem is várható, h visszajön? Hiányolom a cikkjeit a TB-ról.
Belsőség Újautó-teszt 2010.06.12 12:09:00
– Te, figyelj, hogy kattan be az öv! – Milyen már az ajtó hangja? – Mennyit futott ez?    – 788-at. – Mi? Ezret? – Francokat. 788 kilométert. Ennyi van az órájában. Vélemények az azonos című írásunkról...
adikornel 2010.06.12 12:47:35
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..