Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank Waldner

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frank Waldner 2016.11.01 01:58:48
@morpho: Adjatok lehetoseget Juhasz Peternek es megfingatja a Porba Fingo Orbant
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
Frank Waldner 2016.10.22 02:07:10
@Misi Lőrincz: budos kurva volt Es most is az mert Orban faszat szopja ezzel !
Frank Waldner 2016.10.22 02:13:13
@Eörsi László: viszont Orbanet kifogjuk !
Alábbiakban bemutatjuk, milyen egyszerű valakit rossz hírbe keverni. Ezt tette - bizonyítékok híján - Orbán csicskása, Ómolnár Miklós, valami Habony-Vajna termék Gyurcsány Ferenccel. Azt írták, hogy a korábbi miniszterelnök ittas volt, ezért szenvedett lábsárülést. Mi most megmutatjuk, hogy mindez…..
Frank Waldner 2016.09.29 02:15:55
Frank Waldner 2016.09.29 02:28:20
@Frank Waldner: Orban FASZFEJ a kulombseg hogy a boor Orban fejerol a boor nem jar le!
A fasz fej se tud gondolkozni akar Orban feje !
Egyiknek sincs esze !
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Nagy kérdés, mihez kell nagyobb kalandvágy, külföldre költözni, vagy Magyarországon maradni – ez Péter mai posztjának kiindulógondolata, de innen elég messze jutunk majd a Londonban, sej… sorozat legfrissebb részében. (Az eddig részeket itt olvashatod el.)..
Horn Gábor bejelentette, hogy igennel szavaz Orbán népszavazásán. Ezzel meg is teszi azt a szívességet a diktátornak, hogy hozzájárul az érvényességi küszöb eléréséhez. Még szerencse, hogy alig akad, aki adjon a szavára. A jelenség azonban figyelemreméltó. A Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormány…..
Visszatérő toposz, hogy amiért még a Fidesz és Orbán hatalomban lehet,  az a sajtó hibája, mert nem tárja fel az ügyeket, az az impotens ellenzék hibája, mert nem tiltakozik elég hangosan a kifosztás ellen, az a választók hibája, mert nem érdekli őket a korrupció, vagy meg sem értik a…..
Szabályosan kirúgtak a kórházból, a nővér kétszer jött, hogy mikor megyek már. Mondtam, hogy nem tudok egyedül felöltözni, lehajolni, felvenni a táskám, stb. Erre a nővér segített, de kijelentette, hogy ez neki nem kötelessége és várta, hogy adjam a pénzt. Teljes mértékben egyetértek, hogy az…..
Hunvald-blog 6. Sorvadó jogaink 2016.07.24 17:25:17
Biztos vagyok benne, hogy sokan ismeritek Emil Gustav Friedrich Martin Niemöller német teológus híres idézetét, amely a következőképpen szól: Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam, hisz nem…..
Érdekes, még manapság is bátor mondatra vállalkozott egy Valkó Gábor nevű blogger a Klubrádióban. Azt bírta mondani, hogy az Orbán feletti győzelem érdekében a balliberális oldalnak rehabilitálni kell Gyurcsány Ferencet. Nem kell hozzá nagy töprengés, hogy igazat az adjunk az úrnak. Legalább "tiszta…..
Varánusz Orbán Viktor azt üzeni 2016.06.20 08:01:05
Orbán Viktorban megfagyott a vér mikor elmagyarázta neki valaki, a Brexit arról szól, a britek gondolhatják úgy: "van élet az Unión kívül is". A vak is láthatja, tenni kell valamit, kéne valahogy szólni nekik, hogy nahelló, azért gondolkodjanak már picit!!!!! Mivel a kopaszokat kiküldeni…..
Én ilyennek látlak Alacsony termeted nem túl sudár. Tiszta tekinteted hiába keresem, csak a zavaros háborgó tenger kiszámíthatatlan hullámzása tükröződik szemedben. A kezeid erőszakos jellemet takarnak, bár lehet, hogy ezt már te is észre vetted...hiszen rendre zsebben tartod. Hízásra hajlamos…..
Frank Waldner 2016.06.28 22:53:20
Orbán szedd a sátorfádat, Magyarország szégyene vagy Ekkora nagy sz@rkupacot még a büdös életben nem hordott az ország a hátán. Lejárattad magad, de sajnos minket is.  Kiraboltad az államkasszát, becsaptál mindenkit. Cinikus intelligenciamentes vigyoroddal helyettem te ne beszélj , ha lehet ki…..
Frank Waldner 2016.06.28 22:51:51
Határátkelő Elégtétel 2016.05.31 06:46:00
Mostanában egyre többet lehet olvasni, hallani arról, hogy mekkora szakemberhiány van Magyarországon, olyannyira, hogy az építőipar, sőt, a balatoni turizmus szereplői is katasztrófahelyzetet emlegetnek. A mai poszt szerzője, Digger egy külföldön élő magyar szemszögéből írta meg…..
Odamentem az információs pulthoz, hogy kérdezzek valamit, a kishölgy, aki a számítógépnél ült megrémülve elbújt, közben odahívtak egy orvost, aki szó szerint kizavart a kórház területéről.  Tisztelt Praxis!   Hasonlót én is átéltem a Hondvédkórházzal kapcsolatban. Egy sürgősségi vizsgálat után…..
Frank Waldner 2016.05.28 06:54:56
Jancsó Miklós filmjének címét a Magyarországon példa nélküli brókerbotrány juttatta eszembe. [caption id="attachment_5790" align="aligncenter" width="300"] Magánbűnök, közerkölcsök[/caption]  Ahogy telnek-múlnak a napok, egyre több olyan információ lát napvilágot, amely arra…..
Milyen ítéletre számíthat Szegen egy olyan nagy horderejű ügy, mint a BKV-per? Azok után, hogy a Szegedi Ítélőtábla elnöke “kenyéradó gazdának” nevezte Handó Tündét, az OBH elnökét...
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..