Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldsmann Tamás

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kismembrános mikrofont keresünk megvásárlásra, végignéztünk számtalan tesztet, kipróbáltunk több mikrofont is, de egyet nem találtunk még a neten sem: olyan tesztet, ahol a két igen esélyes mikrofont, a Neumann KM184-et és a DPA 4099-et összehasonlítják. Tovább..
3 szett kábelt vittünk tesztre, mert kíváncsiak voltunk, van-e értelme drágán, jó minőségű kábelt venni, valóban változtat-e a felvételek minőségén?  Tovább..
Közel 20 éve foglalkozunk hangszerek és eszközök tesztelésével főállásban. Ezeket közel 20 éve közreadjuk cikkek, hangminták és személyes fórumok formájában, hogy segítsük a zenészeket a vásárláskori döntésekben. Megpróbálunk néhány nagyon gyakori és általános kérdésre választ adni. Tovább..
Szerkesztőségünk három saját stúdióépítésben van benne nyakig, ebből egy komolyan és széles spektrumban felszerelt, kettő pedig házistúdió besorolási szinten. A nagy stúdió akusztikai tere készen, erről már olvashattatok itt. A két házistúdió főként olyan feladatokat lát majd el, amelyhez az…..
Évekkel ezelőtt teszteltünk gitárkábeleket, amely a következőképpen történt: stúdióban, "laboratóriumi" körülmények között felvételeket késztettünk, ebből a hang minőségére kaptunk választ, illetőleg arra, hogy mennyire mikrofoniásak, majd megpróbáltuk őket lerombolni és elpusztítani. Olyan…..
Minden Lajkó Félix lemez másképpen szól,  a felvételek a legkülönbözőbb helyeken készültek, volt amelyik az erdőben, a másik autóban, de vannak itt persze olyan lemezek is, amelyek profi stúdióban, sőt olyan is, amit Félix maga vett fel és kevert is. Felhívtuk és megkérdeztük, hogy is volt ez, nem…..
Gáspár Péter kollégánk, amikor éppen nem hangszert készít, akkor tesztel vagy cikket ír. A USEME zenekar basszusgitárosának, Anga Kis Miklósnak készíti a hangszerét ezekben a hetekben, így megkérdeztük az érintetteket a basszusgitár kapcsán. Blasius műhelyből kerül ki Miki hangszere is. Ha jól…..
Nem szokásom hűségnyilatkozatokat aláírni, és a márkahűség is baromság úgy vélem, azoknak találták ki, akik nem ismerik fel a minőséget. A Carvinék viszont még mindig tartják a színvonalat, még mindig nem vettek repjegyet Kínába, nem állítottak fel gyártósort és alkalmaztak olcsó munkaerőt. Tovább..
Azt mondják a zenész éppen úgy játszik, ahogyan él. Bálint kifinomult ízléssel bír, ezt hallani a Bin Jip-ben, a Harcsa Veronikával alkotott duójában és a saját neve alatt futó Triójában is, valamint akkor is, amikor vendégként lép színpadra egy-egy formációhoz csatlakozva. Ugyanilyen igényességgel…..
A GMF Music bővíti akusztikus gitárokhoz készített termékeinek sorát, így elkészítette gyorsan és kényelmesen installálható pickupját. Két szempontot vett figyelembe a gyártó: elsőként a kiváló minőséget, majd a gyors felhasználhatóságot. Az SH-1 pickup a gitár hanglyuk nyílásába szerelhető -…..
Első blikkre komolytalannak tűnik, de nem az. Bár a gyártó azt sugallja, hogy nekiállhatunk gyakorlat nélkül is összelegózni, mégis azt javasoljuk, hogy szakembert kerítsünk hozzá. A Studio One egy 1 Wattos high-gain erősítő, természetesen csöves. Megálmodói stúdiós és otthoni felhasználásra…..
Reinhold Bogner nevét lehet, hogy kevesen ismerik még Magyarországon. 1989-ben költözött Németországból Los Angelesbe és hamarosan olyan gitárosoknak dolgozhatott, mint Steve Stevens, Dan Huff, Allan Holdsworth, Mike Landau, Steve Vai és Eddie Van Halen.Habár sokféle erősítőt épít a néhány wattos…..