Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondolatVÁLTÁS

31 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de mégis megkaptam MINDENT! A MINDEN mindenkinek mást jelent. Ahogy végig nézem az elmúlt 5 évemet, minden egyes "vágylistámon" az szerepel, hogy egészséges életet éljek, boldogságban, szerelemben és legyen egy olyan autóm, amivel biztonságosan lehet utazni, és elvisz bárhová. Nem vagyok…..
Teremts Boldogságot az Életedben! Amit gondolunk és mondunk az közvetlenül hat a manifesztációnkra, legyen az előnyös vagy hátrányos számunkra. Ha folyamatosan azt mondod, hogy szegény vagy, akkor az leszel. Ha folyamatosan azt mondod és gondolod, hogy gazdag vagy, akkor az leszel. A legfontosabb,…..
Döntened kell, úszol vagy elsüllyedsz! Nincs középút! A tavaly februári holdfogyatkozás beindított egy 18 hónapos fejlődési periódust, amiből már eltelt 12 hónap. Most gondold végig, hogy tavaly februárban merre indultak meg a dolgaid, és mi történt azóta veled, mert a tegnapi kék Holddal eljött…..
Önismereti csoport, workshopok, tréningek, személyiségfejlesztési tanfolyamok. Mostanában mindenhol ezzel futunk össze, de vajon mik ezek? Érdemes sok tíz, vagy akár száz ezer forintot fizetni azért, hogy jobban megismerjük magunkat?  Mi az önismeret? Az önismeret arról szól, hogy jobban megértsük…..
Folyton arra koncentráltam, miben szenvedek hiányt, mire lenne szükségem, és miért nem tudom elérni, amiről álmodozom. Aztán rájöttem, hogy először is a vágya(i)mat kellene megfogalmaznom, mert addig ameddig nem tudom, hogy mit szeretnék, hogyan szeretném látni magam, milyen körülmények között…..
Képzeld el, hogy van egy varázspálcád, és azzal egyet suhintasz, és megkapod tökéletes párod az életedben. Milyennek látod őt?           (Forrás: BC News) - Milyen lenne külsőleg?  - Milyen belső tulajdonságokkal ruháznád fel? - Mennyi időt töltenétek együtt és milyen minőségben? - Milyen…..
GondolatVÁLTÁS A megoldás! 2017.06.05 21:13:08
Mindenhonnan ezt hallom, olvasom, hogy testi táplálékom és szellemi táplálékom befolyásolja egészségi állapotomat, energiaszintemet, jellememet és személyiségemet. Fogyasszak friss, egészséges, jó minőségű élelmiszereket, táplálkozzak választékosan, s persze kerüljem az egészségemre ártalmas…..
Tedd fel magadnak a kérdéseket: "Te az 1-től 10-ig terjedő skálán, hányast adnál magadnak boldogságból?" "Te mennyire éled az életedet? Mennyire vagy boldog?" "Te lábujjhegyen mész végig az életeden?" Az életed egy ajándék, és nem engedheted meg magadnak, hogy lábujjhegyen menjél végig az…..
Képzeld a problémáidat, hogy legcsekélyebb problémáid alul vannak, a legnagyobb és legsúlyosabb bajod vagy aggodalmad felül.  Ezután képzeld el, hogy e legfőbb probléma ajándékot tálal eléd egy bizonyos tanulság formájában, amelyet el kell sajátítanod, hogy a jövőben boldogabb és sikeresebb…..
Azokat az élethazugságokat, amiket elfogadtam igazságomnak, már nem kellett kitalálnom, már korábban kitalálta más őket. Ezeket már készen kaptam. Ezeket már nem kell kigondolnom, már kigondolta valaki helyettem. Volt, hogy én is gyűlöltem az életet, és a világot, és szerettem a saját magam által…..
Nézzük át, mi az öt olyan fő tényező, amelyek hatására negatív érzelmeket ébresztesz önmagadban, majd konokul ezekbe kapaszkodsz. Ezek a következők: - önigazolás, - azonosulás, - túlérzékenység, - ítélkezés - ésszerűsítés. Meg akarsz szabadulni a negatív érzelmeidtől?   Akkor derítsd…..
Akkor végezd ezt a gyakorlatot,  ha úgy érzed, hogy túl sok a tennivalód, ha azt szeretnéd, hogy több időd jusson azokra a dolgokra, amelyekkel szívesen foglalkozol, ha szeretnél azzá a hatalmas teremtővé válni, akinek születtél.   Azonosítsd be, hogy jelenleg milyen az érzelmi állapotod a…..
Menj a Beállítások -> Általános menüpontra, és add meg a Facebook oldalad webcímét. Ha ezzel megvagy, menj az oldaldobozokhoz, és másolj le egy Facebook oldaldobozt (erről részletesen itt írtunk). A szerkesztésre (ceruza ikon) kattintva be tudod állítani, hogy mi legyen a…..
gondolatVÁLTÁS 2017.03.31 17:37:52
@dr0: Szia, köszi, igen már ma jó lett. De egy hete nem működik, és nem találtuk a hibát. Ma a facebooknak egy olyan linkjét kellett oda beraknom, amit magamtól, mint felhasználó sosem jöttem volna rá. ..
Bármit fogyasztasz el táplálékként, az ételed átadja neked a tudását is. Minden amit megeszel, rendelkezik intelligenciával. Vagyis ha alacsony intelligenciájú rabszolga ételt fogyasztasz, mint például a búza, akkor ezt a tudatosságot veszed magadhoz. Rabszolga étel alatt azt a táplálékot értjük,…..
Riport: Görgényi Fruzsina színésznővel. Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina Belehalok/Grease https://www.youtube.com/watch?v=qGhlxA1nt0U Barátok közt/Gigi http://rtl.hu/rtlklub/baratok/veintraub-gigi..
  Emlékezz, csak olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amiről azt hiszed, hogy valamilyen módon még szolgálnak Téged. És nem számít, hogy ténylegesen mennyire fájdalmas ragaszkodni ehhez a hiedelmekhez, voltaképpen azért ragaszkodsz még hozzá, mert hited szerint az új, alternatív hiedelem rosszabb lenne a…..
Ha függőségről beszélünk, akkor elsősorban az jut eszünkbe, hogy függni valamitől, pl. alkohol, nikotin, kábítószerek vagy valaki(k)től. De vannak más típusú függőségeink. Amikor nem vagyunk tudatában az első pillanatban, hogy az is függőség, hogy függünk bizonyos érzésektől, helyzetektől. Függni a…..
  Segítek! Blazsek Mónika - www.gondolatvaltas.hu Nézd meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=boMXyALLwlg&t=8s    ..
Akkor végezd ezt a gyakorlatot, Ha úgy érzed, nem vagy egészséges. Ha valamilyen nyugtalanító betegséget állapítottak meg nálad. Ha fájdalmaid vannak. Ha szeretnéd életerősebbnek érezni magad. Ha valamilyen meghatározhatatlan félelem gyötör a testeddel kapcsolatban. Ezt a gyakorlatot…..
Mikor végezd el ezt a gyakorlatot? Ha rosszul érzed magad, és sehogyan sem tudsz ezen változtatni. Ha valamilyen válságos helyzettel kellett foglalkoznod. Ha ijesztő betegséget állapítottak meg nálad. Amikor valamilyen határozottan rossz érzés uralkodott el rajtad, határozd meg, milyen érzés…..
A ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam tematikája: Az Első és a Második Napon a Világ országaira összpontosítunk, a hiedelmek és szokások áttekintésével. A diákok Hitmunkát végeznek, hogy megtalálják és feloldják a negatív érzéseket, programokat a Világ más kultúráival és a…..
Hogyan építsd fel önmagad emberként, nőként, férfiként, anyaként, apaként, vállalkozóként... vagy amire Vágysz és Éld az Életedet, amelyet Megérdemelsz? A 2016-os évem tele van olyan megvalósulásokkal, amik a 2015-ös évem vágyai voltak.Te megnézted már a tavalyi füzetedet, amiben írtad a vágyaidat,…..
Ha lenne egy varázspálcád, és azzal egyet suhinthatnál, és megkaphatnád a tökéletes állásodat az életedben, akkor milyen állásod lenne? Mit csinálnál? Mennyit keresnél? Milyen szinten lennél a szakmádban? Milyen emberekkel dolgoznál? És ha a magánéleted fölött is suhinthatnál a varázspálcáddal?…..
Uralkodó gondolataimat saját magam vonzom be, akár tudatosan, akár tudattalanul. Mindegy, hogy eddig tudatában voltam- e a gondolataimnak vagy sem, a lényeg az, hogy most ráébredek fontosságukra. Mindent én magam vonzok be az életembe. A kapcsolataimat, a munkámat, a vagyonomat, az adósságaimat, az…..
GondolatVÁLTÁS Itt és MOST 2016.07.26 18:06:48
Te mennyit foglalkozol a jeleneddel? Mielőtt válaszolnál, nézz most őszintén magadba, és utána válaszolj. A nap 24 órájából hány órát töltesz a múltaddal és a jövőddel? Hányszor mondod, hogy mit kellett volna csinálnod abban a bizonyos helyzetben, ami már elmúlt?Hányszor csinálsz éppen valamit a…..