Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsonkaReka

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LEXtrém Jurista Kupa 2017 2017.06.29 20:12:58
Mindig is irigyelted az orvostanhallgatókat a Medikus Kupa miatt? Azt, hogy versenybe szállnak egymás ellen egyetemek egy hatalmas buli keretében? Nem kell tovább árgus szemekkel figyelned őket, hiszen idén először a jogászok is összecsapnak! Jön a JURISTA KUPA 2017!    ..
LEXtrém Szevasz Tavasz 2017 2017.05.01 13:22:17
Nagy érdeklődés fogadta az idei év első egyetemi rendezvénysorozatát, a Szevasz Tavaszt. A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, az Informatikai Kar és a Campus Hotel Kulturális Bizottsága közös szervezésében került megrendezésre a sportban, játékokban, finom ételekben, italokban és zenében…..
2016. november 29-én került megrendezésre a Pro et Contra által egy felettébb tanulságos és egyben szórakoztató Vitaest, mely a hallgatói látókör szélesítése mellett különleges esti programként is szolgált. Az izgalmat előre megalapozta maga a téma is, mely az Életfogytiglani szabadságvesztés volt.…..
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata kooptálást hirdetett 3 fő számára képviselői hely betöltésére, szeptemberben.   A meghatározott időpontig 13 hallgató adta le érvényes pályázatát.   október 17.-én 16 órai kezdettel került sor a személyes meghallgatásra. A…..
2016. szeptember 17-én, szombaton este ismét bőröndösök „hada” vette birtokba a Főnix Csarnok mögötti parkolót. A lelkes csoport nem akármire várt. Idén is megrendezésre került – kis módosítással tavasz helyett ősszel – a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának szokásos Európai Uniós…..
2016. június 10-én a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói a Praetor Szakkollégium Büntető Eljárásjogi Műhelye szerevezése keretében látogatást tettek a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön intézetében. A tanulmányi kirándulás során a hallgatóknak lehetőségük nyílt arra, hogy a…..
Program   Conference on New Developments in Comparative Law   23rd of May, 2016   University of Debrecen, Faculty of Law, C/1         13:00-13:10 Welcome   13:10-13:20 Sarolta Siket: The possibilities of OECD membership within the Hungarian education…..
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata, valamint a Campus Hotel Kulturális Bizottsága idén először jótékonysággal egybekötve szervezte meg a  „Szevasz Tavasz” elnevezésű, három napos programsorozatot, ahol a kikapcsolódás mellett összefogtak, ezzel…..
Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Székhelyi Mailáth György országbíró emlékére 2015. július 16. napján két tagozatban (joghallgatói és bírósági) és négy szekcióban (polgári jogi, büntetőjogi, közigazgatási-munkaügyi és európai jogi, valamint bírósági általános igazgatási) tudományos pályázatot…..
A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar adott otthont 2016. március 19-én a VIII. Országos Polgári Jogi Activity és Jogesetmegoldó Versenynek...
2016. március 16-án Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán került megrendezésre a XIII. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Verseny...
A hallgatók többségének már rutinszerű december közepén megkezdeni a vizsgaidőszakot, sőt, többek már szinte várják, hogy végre túl legyenek egy-egy nehezebb szigorlaton, kollokviumon. A kar legfiatalabb tagjai viszont nagy kihívásként, próbatételként tekintenek erre a közel két hónapos időszakra.…..