Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salty.leandra

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
out of the pink mist napi pozitív 2018.02.12 16:56:14
>> "Csak rajtad múlik, hogy milyen színűre fested a napod!" <<..
"Nem az a baj, hogy hosszúra sikeredett a leveled, hanem az, hogy annyira elveszel a picike részletekben, annyira akarod minden apró mozzanatát ecsetelni, hogy én is elvesztem a fonalat, te pedig szerintem nem látod a lényeget.A lényeg (szerintem), hogy miért is kéne 5-10 évre tervezned? Miért nem…..
out of the pink mist szilánkok 2018.01.23 19:18:13
Kezd darabjaira hullani a világ körülöttem. Vagy valahogy kezd átalakulni valami nem várt, fura és meglepő módon. Az otthon már nem az az otthon, ami régen volt. Az emberek már nem úgy állnak hozzám, ahogy azelőtt. (Ez kivételesen jórészt pozitív dolog.) És bár érzem, hogy kéne a változás, mint…..
Kicsit nosztalgikus hangulatban vagyok mostanában. Például ma újra megnéztem Heath Ledger utolsó filmjét, ami nem kicsit szürreális, és valahol tükrözi a mostani lelkiállapotomat. Fura egyébként, mert ugyan emlékeztem bizonyos jelenetekre, de most is tudott valami újat mutatni a film. Harcol…..
A tegnap este egyébként mondhatni fordulópont is lehet majd az életemben. Úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt az elmúlt majdnem 11 évnek. Hiszen esély nélkül nem tehetem meg, hogy ezt az egészet sutba vágom, és mindent kezdek elölről. Főleg, hogy ez egy baromi nagy lépés lenne számomra…..
out of the pink mist óceán 2018.01.11 14:22:13
Nem tudom, miért működöm így. Vágyom az újra, az ismeretlenre, ami borzolja a kedélyeimet. Ami kizökkent a szürke valóságból. Ami valami plusszt adhat. És ha nem kapom meg, sóvárgok. Iszonyú lassan telnek a percek. Várom, hogy elérkezzen a pillanat, ami ilyenkor olyan távolinak tűnik, mint a…..
out of the pink mist Üres 2018.01.10 10:42:09
Üres az agyam. Nem jönnek a gondolatok, és ez kicsit megrémít. Másfél napja olyan szinten öntöttek el a különbözőféle víziók képei, hogy nem is tudtam őket a fejemben rendszerezni, kategorizálni. Most úgy érzem magam, mintha egy üres kancsó lennék. Hova lett a víz? Hova lettek a gondolataim? Sőt,…..
out of the pink mist kisugárzás 2018.01.05 17:31:23
"A jó kisugárzású ember – önmagával összhangban lévő ember. Amit belül érez, gondol, azt tárja a külvilág elé is. Nem próbál más, számára vonzó, de vele ellentétes személyiségeket utánozni, mert megjelenése diszharmóniába kerülne lelkével." Ma totálisan így éreztem magam. És azt hiszem, bevált. :)..
"Te mit teszel azért, hogy az emberek szeressenek? Te mindenkit feltétel nélkül szeretsz? Bizonyára nem.. Ha nem adsz, hogy szeretnél kapni? Azok az emberek akik körülötted vannak, véletlen vannak ott? Neked nincs köze hozzá, hogy ki van körülötted?" Ezt most csak úgy, mert rengeteg igazság van…..
out of the pink mist miért? 2017.12.26 21:41:47
Képes vagyok egy problémán napokig rágódni. Keresni a legoptimálisabb megoldást, még akkor is, ha az nem létezik. Képes vagyok emiatt egy olyan lelkiállapotba hajszolni magam, ami senkinek sem jó, de legfőképp nekem nem. Ez a három nap így telt el. Gondolkoztam, rágódtam dolgokon. És igazából…..
------ Néha kurvára elegem van a világból. Hogy mindenki baszottul boldog, mindenkinek bejött az élet, mindenki boldog házasságban tengődik, és gyereket tervez, vár, nevel… én meg, itt ülök megrekedve ebben a szánalmas életben, ahol se előre, se hátra. Sose lesz olyan boldog házasságom – sőt…..
out of the pink mist Hajnal 2017.12.22 17:07:34
Egyáltalán nincs semmilyen karácsonyi hangulatom. Sőt, elnézve a botban tülekedő embereket és a lefosztott polcokat, még inkább elmegy a kedvem az egésztől. Az egyetlen jó dolog (na jó nem az egyetlen, de a legfontosabb), hogy lassan vége az évnek, és bár nem fogok túl sokat pihenni, de kicsit talán…..
out of the pink mist jó ha tudod 2017.12.19 05:21:45
Elég következetes embernek tartom magam. Nálam nagyon ritkán van szürke. Ha már dönteni kell, akkor vagy fekete, vagy fehér. Engem általában vagy kedvelnek, vagy nagyon nem. És valahogy én is így vagyok az emberekkel.  Mondhatjuk, hogy néha nem is feltétlen konzekvens vagyok, inkább makacs. De az…..
out of the pink mist Nem értem 2017.12.17 10:09:37
Vannak napok, amikor az ember nem találja a helyét. Amikor bármit tesz, az senkinek és sehogyan sem jó. Így keltem, sőt igazából az egész hétvégém ilyen volt. És még nincs vége. Két napja gyötör a migrén, ami egyébként alapesetben két napnál (pontosabban 48 óránál) tovább nem szokott húzódni. Tehát…..
out of the pink mist Fringe 2017.12.14 19:40:20
Hülye vagyok, hogy egy olyan ember gondolatait olvasgatom, akiről egy párhuzamos univerzumban tudomást sem akarok venni?Sőt egy párhuzamos univerzumban ez az ember nem is létezik, és nem rondít bele a képzeld világomba... Igen, azt hiszem nem vagyok normális...
out of the pink mist Kezdetnek.. 2016.10.10 10:20:18
Kezdjük ott, hogy nem vagyok egy nagy blogoló. Régen volt blogom, de az az iromány valahogy az érdektelenség mocsarába süllyedt, és nem igazán éreztem indíttatást, hogy felélesszem a régi tüzet. Eddig. Ugyanis szeretek töprengeni a miérteken, és az elmúlt időben egyre több miért adódott az én…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..
salty.leandra 2008.04.07 14:04:48
lol
A feladványok hete folytatódik a szakítósblogon, ide sem tudok címkét tenni: ki szakítson kivel? Mindkettőt elhagyták, mindkettőnek fáj, egymással vigasztalódtak, most meg egymástól nem tudnak szabadulni. Hajrá kedves kommentelők, itt a nagy alkalom, szétfúrhattok…..