Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katica Rozsa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Agarthai kapcsolat újabb fejezetében olyan bilokációs technikákról hallhatunk, amik segítségével nagy lépést tehetnénk a bolygó felszabadítása felé. Ezekkel a technikákkal - igaz, feltételekkel - már ma is biztonságosan elérhető a kapcsolatfelvétel bizonyos belső földi kultúrákkal és ha sok ember…..
Katica Rozsa 2016.12.05 23:48:59
@xyron: Hogy micsoda? Megvalto ? Te meg csak itt tartasz? Akkor meg kicsit tudakozodni kell. Ez a kifejezes nem helyenvalo, ez nem igy mukodik. Tudod nagy igaza volt Jezus Krisztusnak mikor azt mondta hogy a Foldi Terrai Igazsag, mert most erol beszelunk, parhuzamosan halad a hazugsaggal, es nagyon nehez lesz ezeknek talalkozniuk, mert csak es csak akkor fog megoldodni a Foldunkon az hogy ne legyen mar melle beszeles illetve hazugsag, hogy minden a Szeretet, a Megertes, a Torodes, a Turelem , a Harmonia, a Beke es meg sokminden mas jo, jegyeben tortenjen.
Katica Rozsa 2016.12.06 00:06:23
@Lacza01: erdekelne a folytatas hogy tovabb hogy teszel es mit csinalsz, fontos lenne mert nalam is tortent valami bizonyos dolgok utan. Ugyhogy irj a kisablakra a facebookra. Nagyon koszonom, Namaste ! Aloha !