Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jules1979 Resident

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon DNS karbantartást végzünk, melynek következtében időszakosan a www.bluewolfuniversity.tk domain néven nem lesz elérhető honlapunk. A karbantartás ideje alatt kérjük használja az alábbi linket: http://www.jules1979.webtelek.hu/bluewolfuniversity/..
Korábbi szolgáltatónk infrastrúktúra bővítése miatt a honlap stabil működése bizonytalanná vált. A korábban tárolt adatok (beleértve a személyes adatokat is) megsemmisítésre kerültek. Dolgozunk az oldal újbóli helyreállításán, kérjük látogasson vissza később. Megértését köszönjük...
Minden nap 12.00 - 14.00 között tervezett karbantartás miatt weboldalunk nem lesz elérhető...
Elindult a hivatalos Zello csatornánk, amely segítségével hangban is tudtok velünk kommunikálni ingyenesen. A csatorna hivatalos oldala: https://zello.com/bluewolfuniversity..
Adóoptimalizálással kapcsolatban létrehoztunk egy topikot a gazdasági fórumcsoportban, hogy mindenki számára érthetően tudjunk válaszolni a témában feltett kérdésekre. Link: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9235876..
Elindítottuk a Gépház blogot, hogy weboldalunk esetleges leállása esetén is el tudjatok bennünket érni, s tájékozódni tudjatok. A megnövekedett telefonhívások miatt lecseréltük a telefonszámunkat, amelyen ha nem érsz el bennünket, akkor üzenetet tudsz nekünk hagyni. Telefonszámunk:…..