Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sas Viktória

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye milyen kellemetlen tud lenni, amikor elkésel a sokadik megbeszélésről, találkozóról? Pedig mindent megteszel, hogy időben elindulj, mégis mindig valahogy úgy sikerül, hogy nem érsz oda a megbeszélt időpontra. Lyukas a zokni, kiömlött a tej, még el kell menni wc-re, nem jött a villamos, pont…..
Sas Viktória 2017.05.29 11:25:46
@anyacska7: Az ismétlődő helyzetekben az a nehéz, hogy annyiszor újraismétlik magukat, ahányszor nem nézünk a mélyükre. Az első, és legnagyobb lépés a felismerés, ez már fél siker ;)
Népszerű téma mostanában a menni vagy maradni kérdése. Sokféle nézőpontból fejtegetik, konkrétan milyen okok állnak amögött, hogy a fiatalok zöme külföldön is kipróbálja magát, vagy adott esetben kint is marad. Persze sok tényező közrejátszhat egy ilyen döntés hátterében, és az sem mindegy,…..
Két részes cikk az anyaméhen belül elveszített ikertestvér jelenségéről a Jog és Pszichológia folyóiratban: http://jogespszichologia.hu/2016/09/18/az-anyamehen-belul-elveszitett-ikertestver/ http://jogespszichologia.hu/2016/09/21/honnan-lehet-tudni-hogy-volt-ikrem/www.azembercsaladja.hu..
Talán hallottál már ennek a módszernek a létezéséről, sőt már lehet el is mentél egy csoportba. De vajon jó helyen jártál? És mi is az a családállítás? Napjainkban egyre többféle módszerről, segítségről hallhat az ember azzal kapcsolatban, hova fordulhat, ha problémája akad. Éppen emiatt nehéz…..
Előfordul, hogy az érzéseid megkeserítik mindennapjaidat? Akár tartósan (szakítás, depresszív állapot), akár visszatérően (összeveszés a főnököddel, szeretteiddel)? Íme egy módszer, ami segíthet! Nehéz érzéseink feloldásához először is érdemes megvizsgálni, pontosan mi zajlik bennünk ilyenkor.…..
"Szívesen mozdulnál, de nem bírsz. Szívesen kiáltanál, de felesleges. Senki se hallja. Hová tűnt hirtelen mindenki? Engem itt hagytak? Azért hagytak itt, mert nem vagyok szerethető? Nem vagyok elég jó? Egy üvegfalon keresztül látom a világot. Akarnék nyúlni, hogy megérintselek, de csak hűvös…..
www.azembercsaladja.hu..
www.azembercsaladja.hu/ikersors/..
Kattints ide, hogy elolvashasd ezt a korábban megjelent cikkemet. www.azembercsaladja.hu..
Én is ebben a cipőben jártam, nem is egyszer, és sokáig azt gondoltam, hogy nincs is ezzel semmi baj. Nem is volt, míg a kapcsolatok sorra elkezdtek kísértetiesen hasonló módon nem működni. Többek között ez vitt oda is, hogy pszichológussá váljak. Utamon sok olyan nőt megismertem, aki szintén így…..