Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezgageza83

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.06.01 08:58:39
Suzi a tekergő(nek való) Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
mezgageza83 2008.07.23 14:54:49
Üdv Mindenkinek!

Gyakorló T-Mobilos előfizetőként tudom, hogy LEHET alacsonyabbak is a percdíjak, nem kell bedőlni a szolgáltatók (T-mobil is!!!) önsajnáló demagóg dumájának.
Miért van az, hogy 33 forint vagy a legkevesebb is 18-19 ft/perc PERC!! alapon, míg ha Céges előfizetésem van egy flottában, akkor már ) 9,6Ft/perc (T-Mobile, és vezetékes!!!), 22,8Ft/perc (más Mobil) MÁSODPERC!!! alapon, és mégis megéri Nekik.
Én tudom,h sok perc, többet tudnak engedni, de akkor is kapja be az összes szolgáltató, miért nem kaphatja ezt meg mindenki?! Messzemenőkig igazságtalanság!!!
Férre ne értsetek, én elfogadom, hogy így működik ez a világ és élek is a lehetőségekkel, de van bennem annyi szociális érzékenység, hogy felháborítsanak ezek az igazságtalanságok.

Vodafone: Anyósjelöletem sikítva menekült vissza a T-Mobilhoz amikor a 8000ft-os számlájából nem tudták levonni a havidíj 2000ft-os összegét. Pedig ez a csomagja is ügyészségi volt.

T-Mobile: Januárban volt számla elmaradásunk, mert elfelejtettük átutalni, júniusban szóltak, hogy ideje lenne, és még volt 2 hét mielőtt KORLÁTOZTÁK volna a kimenő hívásokat, még mindig szó nem volt letiltásról. Nem kellett semmiféle pótdíjat befizetni, és még a hölgy is segítőkész volt. Ezek után komolyan menjek bárhova máshova? Majd bolond leszek! :-)))

Pannon: Jót még nem hallottam róla, szememben a Voda előtt ők az első számú lehúzók. Példa: barátom rátöltötte a -ha jól emlékszem- 1200as kártyát, két nap múlva akart egy emelt SMS-t küldeni, nem volt semmi a kártyáján. És akkor még nem beszéltem a szépen beharangozott Diidzsuzzz csomagjairól, amik kimerítik a szabad rablás fogalmát. Tudom,h a T-Mobilnál is vannak durva csomagok, nem kérek ezért fikázást, köszönöm.

Végezetül: Nyelje már le a szolgáltató a méretes profitjából azt a 120forintot, ösztökélje az elektornikusss ügyintézést, és ne büntessen. Ez egy tipikus magyar jelenség/betegség.

üdv Mindenkinek