Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TP

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legnépszerűbb pénzügyi termék a bankszámla, azonban a tranzakciós illeték bevezetése óta a bankok számos költséget számítanak fel a számlahasználatért. Néhány költségelemet megvizsgálva azonban kicselezhetjük a szolgáltatót és sok pénzt megspórolhatunk. Figyeljünk az SMS-re!Aki a…..
TP 2016.05.23 17:21:22
@axlandia: Ezert kell limitet beallitani.
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..
TP 2015.12.31 15:14:54
Zsolt egy bika laptopot szerett volna venni a Computer Imperiumnál, de a kinézett típus elfogyott, a többi pedig nem ütötte meg a szintet. Azért csak rábeszélték egy másikra, amiről csak otthon derült ki, hogy nem full HD a kijelző felbontása, bár direkt olyat kért. Pénzt vissza…..
Róbertet megszívatták az interneten rendelt nyomtatójával, mert amikor kiderült, hogy mégse lesz jó, közölték vele, hogy nincs elállási joga, mert személyesen vette át és fizette ki. Hát pedig van elállási joga, tiszelt C számtekbolt, miután az interneten rendelte meg, a többi…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Nem kell sokáig böngésznünk a szótárakat, hogy találjunk olyan angol sza­va­kat, melyek kiejtése fonémaszinten különbözik US-ben és GB-ben. Ebben a poszt­ban azonban nem a korábban már…..
TP 2010.03.07 13:02:56
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Lajos küldte a következő magyar-angol félrefordítást [update: megérkezett a kép]:Meg tudom adni nektek minden félrefordítás öreganyját és királynéját, a vicces baki kategóriájának Csimborasszóját.Egyik tolmács kollégám fotót is csinált róla bizonyítékképpen pár…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
TP 2008.03.19 13:06:43