Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maszter D3

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte hihetetlen, hogy hogy át lehet verni az emberi szemet ceruzával...
Nektek nem gyanús valami abban a kagylóban?..
Maszter D3 2010.12.28 10:48:43
 A mai képen két példát találhatsz arra, hogy mennyire odaképzeli az agyunk az olyan dolgokat, amelyeknek a körvonalának csak egy részét látjuk. Mert ha jól megnézed egyáltalán nics ott az E betű sem és a két arc sem...
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Már megtanultunk kínai illetve arab írást olvasni, most jön az orosz...
Maszter D3 2010.03.18 14:13:22
Maszter D3 2010.03.18 14:14:17
Maszter D3 2010.03.18 14:14:51
Az alábbi kis videóban néhány faragott objektumot láthattok, melyeken a mélyedések domború állatfejeknek tűnhetnek, amik követik a figyelőt. ..
A tegnapelőtti képhez hasonlóan itt is el van valami rejtve. Mégpedig egy kutya. Na ki találja először meg?..
A mai képeken egy teljesen normális épületet láthatunk, mégis van valami átverés benne. Rájösztök? ..
Maszter D3 2009.08.07 13:50:22
@Kutyakupac: Igazad van, de az i lehetséges, hogy mind a két kép a makett csak másik szögből!
A következő kis fejtörő a http://www.smart-kit.com/ oldalon jelent meg. Első ránézésre azt hinnéd, hogy a két kép ugyanaz. Nézd csak meg jobban!..
Egy egész érdekes kis videót találtam. A CG animációval készített rövidfilmben egy csomó optikai csalódás feltűnik.  ..
Az alábbi látvány szinte biztos, hogy a természet műve. Látjátok a "rejtett" állatot?..
Az első képen egy teljesen átlagos méretű hóembert láthatunk, de a második kép elárulja, hogy valójában mekkora is a fickó...
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Ugyebár ez nagy szerelem. Mindenesetre kaptam jó pár levelet, ahol ajánlgattok CI játékokat. Úgy, hogy nem is játszottatok vele. Azért szeretném leszögezni, hogy nem kizárt, hogy van jó játékuk. Én nem játszottam minden játékukkal, szóval nem állítok ilyet. Csak az a helyzet,…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
Maszter D3 2008.08.14 09:46:51
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..
Fire, fire, fire, fire...fuck, fuck. fuckfire :D ..
A Shogo sorozat készítőjének új videója: "készítettem egy videót,aminél a nézők szavazhatnak,hogy legközelebb milyen játékot mutassak be.Ha gondolod,gyere te is,nézd meg és hagyj egy kommentet szavazatként.Igaz a videó YouTube-on van,de szavazni csak a blogunkon lehet.Címe:…..