Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derfel

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Subba Jr. Ghetto Street Fight 2006.11.23 13:16:00
Mink a Subbánál kevés dolgon lepődünk meg, sokkot pedig szinte soha nem kapunk. A harcoló törpéken csak kacagunk, a Rotten.com fotóinak böngészése közben pedig bármikor megreggelizünk. A beszédes Jr. Ghetto Street Fight című videó végignézése után azonban még mi is nagyokat…..
Subba A világ legnagyobb pinája 2006.11.22 13:36:00
Nyugat-Szudánban nem csak vér és Darfúr van, hanem ez is. A pontos koordináták: 12 22'19.38 N és 12 19'18.23 E. ..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..