Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibcsi0407

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kínából (vagy az Európai Unió területén kívülről) történő rendeléskor a legnagyobb félelem mindig az, hogy megállítja a vám. Ekkor a kézbesítő cég (Magyar Posta, DHL, egyéb) értesít minket arról, hogy a terméket vámkezeltetni kell, ehhez pedig ki kell tölteni egy nyomtatványt. Szükség lesz még az…..
Bevezetés A megszokottól eltérően most telefon helyett egy MiniPC bemutatását terveztem. Mivel nem csak a telefonokért, de a PC-ért, multimédiafogyasztásért is nagyon rajongok, a nappaliban pedig üres a polc a TV alatt, ezért elkezdtem kutatni egy jó ár/érték aránnyal rendelkező miniPC után,…..
Bevezetés   A Xiaomi sorra jelenteti meg az újabb és újabb telefonokat szinte az összes kategóriában. Hogy ez jó-e, vagy nem, azt mindenki döntse el maga (szerintem nem jó, hosszútávon semmiképpen). A legújabb középkategóriás telefon a boszorkánykonyhából a Redmi Note 4X. Sokak szerint ez…..
Bevezetés Már az első pletykák óta folyamatosan figyeltem a ZUK Edge-ről szóló híreket, pletykákat, bízva abban, hogy egy lekerekített kijelzős telefonnal lep meg minket a Lenovo.Nem így történt, de attól függetlenül egy nagyon érdekes koncepciót kaptunk. A mérnököknek sikerült megoldani, hogy a…..
Bevezetés, specifikációk Akik sportolnak munka mellett, biztos ismerik az érzést, hogy vannak időszakok az ember életében, amikor nagyon nehéz a megfelelő motivációt megtalálni, főleg egy hosszabb kihagyás esetén.A testépítésben ez lehet akár egy teremváltás, vagy edző felfogadása, esetleg…..
Szeretném bemutatni a Xiaomi legújabb telefonját, a Mi Note 2-t, amit a Xiaomi idén októberben mutatott be a közönség számára. A telefon az SPEmall-tól érkezett tesztelésre, ezért külön köszönet jár nekik, hogy ilyen hamar eljuttatták hozzám ezt a gyönyörűséget, ugyanis jelenleg nagyon nehéz…..
Telefon bemutatók ZUK Z2 Mélyvíz 2016.10.14 07:49:46
QFIL INNENTŐL KEZDVE A KÖVETKEZŐ OLDALAKON TAGLALT LÉPÉSEKET NAGYON ODAFIGYELVE BE KELL TARTANI, HA BELEVÁGTOK! A TÉGLÁZOTT TELEFONOKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK! Az összes folyamat tesztelt, hiszen a képernyőképeket a műveletek közben készítettem. Ha valami nem megy, nem világos, akkor inkább…..
  Bevezetés, specifikáció Szeretném Nektek bemutatni az új szerzeményem egy hosszabb cikk formájában. Miért pont ezt a készüléket szemeltem ki magamnak? Már egy ideje 5,5" méretű telefonjaim vannak, néha kényelmetlen tud lenni a használata, a zsebben hordása, vagy a kezelése, így úgy gondoltam,…..
  Szeretnék egy rövid bemutatót írni a legfrissebb szerzeményemről, a LeTV 1s-ről, amelyet a tavalyi év végén rendeltem és azóta is nagy megelégedéssel használok. Decemberben eldöntöttem, hogy lecserélem az akkori okostelefonomat, mert valami újabbra, különösebbre vágytam. Nagyon szeretek Kínából…..