Regisztráció Blogot indítok
Adatok
427

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megismertük az összes újdonságot. Ott voltunk a nemzetközi szakvásárokon Kölnben és Milánóban, postánkba naponta érkeznek sajtóanyagok. Az egyik tíz százalékkal könnyebb, a másik hússzal erősebb. Könnyűfém szorul a karbonhoz, mérnöki szorgalom csiholja évről évre jobbá…..
(x), azaz hirdetés, kezdhetném mondandómat, és a fal felé fordulva akár hüppöghetnék is. Kevés autóm volt az életben, ami derekasabban szolgált volna Bazegnél. Talán nem is volt, hiszen Bazeg sose hagyott ott, egy lényeges szerve sem mondta be az unalmast valahol a farkasvonyító…..
  Nem tragédia, ha meg kell állni pár percre a sorompónál. De azért van egy határ. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Aszongya Zoli nevű olvasónk, hogyaszongya: "Szia, a Mercit vagy egy honapja kaptam le Julian-ban. Vagy 60-70 km-re San Diego- tol keletre. Reg el akartam kuldeni mint erdekesseg." A levél tárgya: a tank. Merthogy: Méghozzá ez a tank biztos a parancsnoki tank; ha nem…..
Csak dögleni akartam, de a hétvége füsttel és olajszaggal lett átitatva. Szombaton Tóth Zoli kolléga szellemi támogatást nyújtott ahhoz, hogy Karotta elvegye a driftszüzességem, ma reggelre pedig adott volt az útirány: a pestszentlőrinci veteránbörze.Idei motorépítő bajnokunk,…..
Mint tudjuk, ha én most gondolnék egyet, és kiutaznék Németországba, hogy megvegyem végre azt a 3.0 CSi BMW-t, amiről mindig is álmodtam, miután behoztam az országba, lenne egy utam Békéscsabára is. (Mert jelenleg az egyedi regadó-elbírálást ott végzik, köszönhetően vagy…..
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..
Belsőség Dörti Trianon 2008.09.09 16:28:00
Ebédelni menet lőttük a Váci úton az általunk látott eddigi legnagyobb árpádsávos Nagy-Magyarország-matricát. Egy Dodge Ram hátuljára ragasztották, és ekkora méretnél alapos a gyanú, hogy külön csináltatták. Kevés akkora autó van, amire ez ráfér, és rentábilis lehet a…..
Gyarló az ember, képes elárulni hitét és elveit. Évekig kántáltam az egyhenger dícséretét, aztán homlokegyenest másként cselekedtem. Sokáig szajkóztam, hogy minek a sok dugattyú, minek a több mint ezer köbcenti – erre, tessék, vettem magamnak egy soros négyes, ezerkettes…..
 Most, hogy a Renault beperelt egy autós médiumot kémfotók közlése miatt épp itt az ideje, hogy olvasónk által küldött új 7-es BMW fotókat tegyünk közzé.Fogadják szeretettel!Akkor ahogy ígértem a képek.A fotókat a salzburgi Red Bull központnál lőttem, egy kicsit pocsék…..
Belsőség Majdnem Értelmetlen BMW 2008.07.13 09:40:00
Van nálunk egy BMW X6. Autók így nyáron kevésbé hoznak lázba, így nem vettem részt a szerkesztőségi ketrecharcban, ami a kulcsáért folyt. (Miközben persze kulcsnélküli a bejutás-indítás.) De ebédelni menet vezethettem. Pont olyan, mint gondoltam. Jó, kicsit ráz…..
Belsőség Szoftverrel indítózni 2008.06.03 13:44:00
Világszerte terjedő trend hardveres problémákat szoftveres úton megoldani. Oké, ki kell találni, meg kell írni, le kell tesztelni, de a gyártása nem kerül semmibe. A költségek csökkennek, a haszon nő, a részvényesek örülnek. Mondom, az egész világon alkalmazott megoldás, a kis…..
Hamarosan megjelenik egy beszámoló a KTM sportquadjáról, egy 450 köbcentis kis szörnyetegről itt minálunk, pontosabban motoros mellékletünkben, a Totalbike-on. A cikket én fogom írni, merthogy én kértem el egy hétvégére a járművet. Törökbálinton lakik a KTM, Vértesbogláron…..
Most pedig adjunk kerregő öreg dízelünknek egy öblös gázfröccsöt, és egyetlen lendülettel keljünk át az összes indiai árkon-bokron, buckán és manón – következezzenek a terepjárók! Az indiai domborzati, terep- és útviszonyokra a terepjáró a leginkább logikus…..
Május harmadikán, a budaörsi Auto Expo területén volt az az esemény, amelyre hetek-hónapok óta készültem, és természetesen a végén gyakorlatilag lekéstem: a nagy tavaszi BMW-találkozó. A mókát a Cápa BMW Klub szervezte, de csatlakozott a menethez a Magyar BMW Autóklub, a 02-es…..
Bizony, bizony, a számháború. Dúl égen-földön, a számok manapság mindent visznek. Egy termék eladhatatlan, ha nem övezi legalább 3-4 fantasztikus szám. (A  "20 százalékkal dúsabb haj"-szövegen ordítva karmolom össze magam. Megnézném egyszer azt a…..
Az úgy volt, hogy a feleségemnek kell egy autó, mert a sors az agglomerációba vetett bennünket. Nincs mese, kell egy autó neki. Kisgyerek van, húsz kilométer Budapesttől, messze a bolt, messze az orvos, messze a család, kocsi nélkül nehéz egy féléves gyerekkel. Felállítottuk a…..
Nemrég újra összefutottam Bandi bácsival és kék-sárga bogarával a tököli reptéren. Most is épp valamelyik repülőgép szerelésére indult, ám előtte ismét elidőztünk kicsit bogara mellett, amit gyorsan le is fotóztam belülről, ugyanis erre a múltkor nem került sor, és…..
A BX megérett az olajcserére, ezért ellátogattam a családi autószerelőnkhöz, Pistihez. Pisti kedves ember, de kicsit mogorva, főleg ha francia autót kell szerelnie. Németautó-párti, tizenév alatt két népautót használt összesen, szóval nem az a hevesen cserélgetős fajta. Már…..
Belsőség A motorlopás alapjai 2008.04.15 18:19:00
Pénteken még megvolt. Hazamentem vele, legközelebb pedig vasárnap vettem volna elő a VMaxot. Térdvédő feltépőzárazva, bakancs befűzve, bukó, kesztyű, napszemüveg, slusszkulcs a bőrjakó zsebében. Pillanat. Hol a slusszkulcs? Vasárnap délutánra lett talán az idei…..
Belsőség Alival kesztyűzni 2008.04.08 16:18:00
Ismételten üdvözlöm a műértő közönséget!   Mint az tudvalévő, állandó jellegű tettestársaimmal feszített tempóban igyekszünk eleget tenni született autóbuzériánk velünk szemben támasztott követelményeinek. Néha azonban meg kell állni pár röpke pillanatra. Olyan…..
Belsőség UAZ régen és most 2008.04.01 14:00:00
A napokban kaptam emailen egy ismerőstől ezt a kis reklámfilmet az új Uazról. Ami tudom, hogy nem új, már legalább 2004 óta létezik a Hunter. De nekem ez a reklám új volt, és nagyon tetszett:     Bevallom, főleg azért tetszett annyira, mert nekünk is volt egy Uazunk. Egy…..
Belsőség Itt az idő: Lambóra! 2008.03.24 13:37:00
 Először is elnézést kérek a rettenetes szóviccért. Nem szép dolog ez így hétfőn délben, ráadásul a kölniszagól homályos tekinettel az ember nem szívesen viccelődik. Kivéve engem, aki itt ülök a 2008-as szezonnyitó Tuning Show-n a BNV D pavilonjában. Ma is tart a…..
427 2008.03.24 19:11:49