Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xiarn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
Alek Sigley, az nknews.org-tól nemrég megosztotta a világgal a kezébe kerülő legújabb észak-koreai divatmagazin egyes oldalait, és mivel gyakran jár az elszigetelődött kommunista államba, ő maga is megerősítette, hogy a hölgyek a nagyobb városokban valóban ehhez hasonlóan öltözködnek...
Ugyan véget értek a nomádpusztai hétköznapok, de a villalakók teljesen megszokták a kőkorszaki retket, a középkori patkányos parókákat, de annyira asszimilálódtak, hogy a lassan bármely tetszőleges magyar kórház állapotát felvevő, esetleg egy portóríkói putri szintjére süllyedő Való Világ Villában…..
Normál esetben bármely magyar állampolgár csak akkor megy a Nyugdíjfolyósító felé, ha az öregségi nyugdíjkorhatár közeleg és szeretné nyugdíját és a még hátralévő idejét kiszámoltatni. Vagy akkor, ha sajnálatos módon az egészségében olyan súlyos romlás következett be, amely hatására rokkantsági…..