Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HSK Blog

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog egyik leglátogatottabb cikksorozata, a Legjobb Comic-Con cosplay jelmezek a #11. résszel folytatódik! Az utóbbi években a MARVEL és a DC-rajongók számára is kedveskedtünk egy-egy különkiadású cikkel. Sőt, a filmrajongó, családos szülők is külön figyelmet kaptak, ugyanis készült egy bejegyzés,…..
"Lehet, hogy nem Themyscirán nőtt fel, de átkozottul biztosak vagyunk benne, hogy Tina Guo-ban egy amazon szíve dobog!" / DC Comics Tina Guo talán nem tartozik a legismertebb zenészek közé az utca embere számára, ugyanakkor a filmzenekedvelők nagy többsége minden bizonnyal tudja, kiről van szó!…..
A vintage, pin-up és steampunk divat már kiérdemelt magának egy-egy saját cikket a HSK oldalán, legutóbb pedig a Rockabilly-n volt a sor, mely szintén nagy sikernek - tízezres nézettségnek! - örvendett. Megígértem, hogy készül egy második galéria a válogatáshoz, hát, íme! Napjainkban (szerencsére)…..
"A filmkészítésben minden elképesztően furcsa tud lenni és nincs semmi természetes abban, hogy önmagadat nézed a vásznon, vagy visszahallgatod a saját hangodat. Ugyanígy érzel, amikor önmagadat nézed vissza a kamerán és utálod visszahallgatni a saját hangodat... - mindezt 800-szor!" Eddie…..
Bizonyára sokan emlékeztek még a 2000-es évek elején induló - mára már klasszikussá, sőt, legendássá vált - sorozatokra. Tagadhatatlan, hogy e lista éllovasai közt szerepel A SZÖKÉS (Prison Break) c. sorozat is, mely máig hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. Hét évvel a 4 évad és a dupla részes…..
Jól tudjátok rólam - az alábbi cikk alapján -, hogy mennyire imádtam a The Walking Dead első 5 évadát! Őszintén mondhatom, hogy örömmel gondolok a fenti cikkre, mert bár rengeteg időt és energiát feccöltem bele, hogy összeszedjek egy rakat érdekességet, remek idézetet és számtalan felmerülő kérdést…..
Hiába rajong az ember egy sorozatért, gyakran mégis megesik, hogy a széria minőségi csökkenése miatt a következő lehetőségek közül kényszerülsz választani: töretlenül nézed tovább a szériát, fittyet hányva a kritikán aluli minőségre; esetleg már csak időközönként nézed meg az elmaradt epizódokat…..