Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(lamantin)

259 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lamantin we'll be back 2012.05.09 13:14:00
 Sziasztok, a rádióadásunk hivatalosan megszűnt, a Fúzió Rádióval - teljes barátságban - végleg elváltak útjaink.Az aktuális eseményekről, hírekről, mixekről a Facebook oldalunkon tájékozódhattok, ha lesz értelme, akkor ide is visszatérünk majd blogolni...
 Január végi Érzések, Hangulatok szállnak az éterben a Lamantin eheti adásában.Meghallgatás: mixcloud linkek a playlistek alatt!01. 25.------- saint leidal the 2nd : -------SPACE DIMENSION CONTROLLER - LoRADIO DEPT. - Sleeping InSONIC YOUTH - Paper Cup Exit (Loop)SOLID SPACE -…..
“Azért az látszik, kinek a fejére van rágyógyulva a kendő, és ki vette tegnap a koncerten” - mondja Tizedes. Ha valakin látszik, hogy rá van gyógyulva, az éppen ő. Legközelebbi rokonain kívül talán nincs is ember, aki tudná, hogy néz ki a kék Suicidal-kendő nélkül,…..
lamantin hey ho let's go 2011.12.31 16:17:59
fb event ..
lamantin Best of 2011 2011.12.23 12:19:00
kontener                       albumok: 1. Dirty Beaches – Badlands 2. Caveman – CoCo Beware 3. Walls – Coracle 4. Unknown Mortal Orchestra - Unkown Mortal Orchestra 5. Kurt Vile – Smoke Ring For My Halo 6. Wye Oak…..
lamantin kontener on air 2011.12.19 14:25:00
 Az utóbbi hetekben Kontener két új mixSZel is balzsamozta hallójáratainkat rádióadásunkban, a nagy évvégi lamantin összegzésig élvezzétek hát ezeket:nite galaxy mix:  Nite galaxy by Kontener on Mixcloud wakey wakey: Wakey wakey by Kontener on…..
lamantin 12. 07. - kontener 2011.12.08 21:33:00
A télapósnak nem igazán mondható adásban kontener hetet havat összehord, de mutat pár kedvencet is, meg ajánl két olyan bulit szombatra, ahol a Lamantin is jelen lesz.Hammer of Gods / Hangmás - Jaffa, EGERHó Marci / Barkóczi Noémi - RoHAM, BP12. 07.---------------- kontener :…..
 Első téli adásunkban mez válogat a szokásosnál hosszabb számokat, Saint Leidal The 2nd (the artist formerly known as dj dunkelheit) pedig a pénteki Gloomy partit harangozza be mixével. Monokróm időben és hideg estékre ideális!11. 23.---------------- mez : ---------------ROY…..
lamantin A Hétvége. 2011.11.18 12:29:00
Ma este, 18-án EUShorts filmfesztivál megnyitó buli a Rohamban, fellép a svéd AIR FRANCE (dj-set), élőben is bemutatkozik a Sad Kolibries, dj-zik a Küss Mich, a Gumipop és a Lamantin krú.Info itt.Szombat délután pedig a Best Of Stilblog designBANZÁJán szolgáltatunk háttérzenét…..
Minden felhajtás nélkül, de végülis ünnepelni fogunk szombaton: öt éve, 2006 októberében adta első koncertjét a Hammer Of Gods, a megboldogult, szeretett Kultiplex színpadán. Gyertek tehát a Vas utcai Rohamba 22-én, egy (borítékolhatóan) hideg októberi estén, hogy megnézzétek:…..
Ismét megcsináltuk: az Evil Men Have No Songs és a Zombie Girlfriend után újra magyar hálószobapop formáció élő debütjét hoztuk össze Nektek! Mégpedig a szcénából az egyik legismertebb/elismertebb fog fellépni szombaton a Rohamban: Piresian Beach Zsófi zenekara, a Piresian Beach!…..
Ma este a Dürer kertben Hammer Of Gods és Hó Márton & a Jégkorszak koncert, a New Beat szervezésében. Koncertek után Gumipop vs Lamantin dj-k, és az egész INGYENES. fb event ..
Hali! Itt az őszi szezon, és bár rádióadásunk még mindig nincs, rengeteg progival készülünk az évadra. Kezdjük is a szeptembert egy ma esti bulival, a város legübertrendibb új helyén, a Dobozban! A kisteremben keressetek minket 10-től. ..
A Lamantin újra kiemelkedik a habokból! Július 21-én, csütörtökön két zenekar, Gumipop DJk, valamint az estét szervező TWICLF társaságában játszunk a TÜNDÉRGYÁRban. A helyszín megváltozott!!KANAGAWA info / EVIL MEN HAVE NO SONGS info..
Két remek osztrák zenekar a fettkakao jóvoltából, a Sex Jams és a plaided lép fel szezonzáró bulinkon a Rohamban, az estét a Hammer Of Gods nyitja. Valamint gyűjtés a lányunk váltságdíjára, majomagyvelő-evő verseny, rituális emberáldozat, Gumipop és Lamantin dj-k!fb eventSex…..
lamantin 05. 18. - rnr666 2011.05.28 14:30:00
 Biztos minden koncertszervező/rádiós csapatnak van kedvenc koncertszervező/rádiós csapata, a miénk az RNR666. A srácok az utóbbi években több remek garázs/pszichedelikus/punk/stb zenekart hoztak el Magyarországra, mint ahány csillag van az égen. Úgyhogy fogadjátok szeretettel…..
lamantin 05. 11. - márti + mez 2011.05.17 03:32:00
 Ismét hallgatói különkiadás a Lamantinban! Hűséges törzshallgatónk, Márti járt nálunk, aki javarészt a 90-es évek első feléből állított össze egy remek válogatást. Emellett az elmaradhatatlan programajánló, valamint RIP John Walker.letöltés!05. 11.---------------- mez…..
Rövid előjátékot követően a Lamantin klubsorozatában debütáló Zombie Girlfriend első albumáról (The Great Plain) játszunk pár mocskos jó számot, majd a zenekar klasszis frontembere, Szabó Benedek teríti meg az asztalt saját kedvencekkel. 05. 04.------------- !nstabiL :…..
A különleges számmisztikájú (05. 06-07.) hétvégén mindkét napra jut valami igazán különleges progi, mondanunk sem kell, hogy mi szerveztük őket.05. 06. Hammer Of Gods / Zombie Girlfriend / Fuseism + Beard & Meat és Lamantin DJs @ Szabad az Áfb eventHammer Of Gods:A négytagú,…..
 Eheti vendégünk, Xénia remek zenéket válogat a műsor második felében, előtte pedig érdekességeket tudhatunk meg a rendezőasszisztensek munkájáról, valamint hirdetjük a közelgő világvégét. Az adás első felében csuklya és mez játszik Lamantin-klasszikusokat.04.…..
Két német zenekar (Cloudberry, Arlito) turnéjának pesti állomásán dj-zünk ma este a Rohamban, éjféltől pedig a szokásos szerdai Dirty Kaleidoscope buli kezdődik, szal gyertek! (Ha otthon maradtok, akkor pedig a rádióadásunkat fogjátok hallgatni, ugye.)fb event ..
 Alapvetően nem bízunk a Húsvéti Nyusziban, úgyhogy ez nem húsvéti különkiadás, beígért vendégünk pedig lebetegedett, tehát érjétek be egy Lamantin Regulars adással!04. 20.----------------- mez : ----------------PARLIAMENT - Can You Get To That?CROCODILES - Groove Is In The…..
Kíváncsiak vagytok arra, hogy volt-e szex és vér az eheti adásban??? Így vagy úgy, de volt!!! Vendégül láttuk a Bloody Brothers-t, ajnároztuk a programjainkat, már ha éppen tisztában voltunk a dátummal, ja és lejátszottunk pár tökjó Belle & Sebastian számot is a koncert…..
lamantin Ennyi program nincs is! 2011.04.14 19:26:00
Mától hétfőig minden napra mondunk nektek valami érdekes progit, amiben Lamantinok is részt vesznek, szóval osszátok be rendesen a dellát/energiát, főleg az utóbbit, mert van amelyik ingyenes. Lesz itt minden, buli, szerepvállalás, kultúra, amerikai sztárzenekar! 04. 14.…..
Csütörtökön újra Lamantin Club Special a Szabad az Á-ban!                    A Nichtstuer Blaskovits Ferenc egyszemélyes projektje. Leginkább a neofolkhoz szokták hasonlítani, de…..