Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artmozi

70 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 14-én zajlott A szabadság történetei című filmfesztivál és diákkonferencia a Kino Moziban, az azonos elnevezésű, egy éves projekt záróeseménye, amely az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségének támogatásával valósult meg...
Augusztus 27-re ugye már mindenki csinált programot, mert aki csak tud, jön a Művészbe, a Puskinba, a Toldiba, a Kino Caféba és a Tabánba, hogy holnap hajnalig mozizzon. Most abban segítünk, hogy felsoroljuk azokat a címeket, melyekre az országos bemutató előtt (vagy hosszú idő óta először és…..
Filmrajongó vagy? Szereted megosztani a filmnézés örömét másokkal? Mindig is arról álmodtál, hogy eljutsz a Velencei Filmfesztiválra? Eljött a te időd! A 27 Times Cinema valóra váltja az álmod!A 27 Times Cinema 27 fiatal európai filmrajongót invitál idén is, hogy részt vegyen a 2021-es Velencei…..
Bő 2 hét, s augusztus 28-án, este hattól másnap reggelig lehet ájulásig mozizni a Művész, Toldi, Puskin, Tabán és Kino Cafe mozikban. Előző cikkünkben elkezdtük felsorolni a kínálatban szereplő új filmeket – most jön a második adag!..
Tudjátok: 1 karszalag, 5 artmozi. Művész, Toldi, Puskin, Tabán és Kino Cafe. Augusztus 28. Holnap hajnalig. Lesz minden – például annyira sok premier előtti vetítés is, hogy… Hogy legalább kettő blogposztot is írunk róluk. Íme, az első rész. Ezeket a nagyon új filmeket lehet megnézni a Művész…..
A Puskin moziban. Július 22-én kezdődik, tehát már itt van a sarkunkban. Összeszedtük a különlegességeket...
Mert a Vissza a moziba kampány keretén belül a július a magyar filmeké! Olyanoké, melyeket már alig látni vásznon – meg olyanoké is, melyeket a vírus előtt se nagyon lehetett...
Annyira, hogy külön blogposztot adtunk neki. S mivel már július van, máris lehet magyar filmeket nézni az artmozikban - hamarosan külön aloldal is tartozik majd hozzájuk, de addig is meg lehet a címeket találni a műsorba olvadva. IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!..
Aligha nyithatnának a Budapest Film filmszínházai királyabb hírrel: premier előtt, aztán majd több előadásban jövő héten is látható lesz Park Chan-wook 17 esztendős, kalapácsos bájából semmit sem vesztett remekműve. Innen tudjuk, hogy a bosszú néha polippal tálalva az igazi - és egy filmvégi…..
Újdonságok a Távmoziban! A lengyelek mostanában szinte évente kapnak Oscar-jelölést. E műsorhéten többször is meg lehet nézni online premier előtt azt a filmet, amivel ezt legutóbb kiérdemelték. És a hétvégén támadnak Buharovék!..
Június 4-én ingyenes filmekkel és onnantól különleges színházi élménnyel is szolgál a Távmozi. És az új műsorhét többi napján se hagyunk unatkozni!..
Filmrajongó vagy? Szereted megosztani a filmnézés örömét másokkal? Mindig is arról álmodtál, hogy eljutsz a Velencei Filmfesztiválra? Eljött a te időd! A 27 Times Cinema valóra váltja az álmod! Legalábbis a szervezők szerint idén sem marad el a rendezvény - és mi csak reménykedni tudunk benne, hogy…..
Na meg a virág, amely boldogságot ígér! A Távmozi új műsorhetén is lesz mit nézni!..
Most debütál mozipótló kezdeményezésünk, a Budapesti Távmozi első filmfesztiválja – és másféle különleges vetítésünk is lesz. Többek között egy Oscar-díjra jelölt, kőkemény gettófilm is, amit tilos kihagyni!..
Második műsorhetéhez érkezett a fővárosi artmozikat üzemeltető Budapest Film Zrt. streaming-kezdeményezése: a Budapesti Távmozi. Az otthoni majálissal induló három napra is vannak ajánlataink. Bővültünk rendesen!..
Csütörtök este kiosztották a Magyar Filmdíjakat. A gála olyan volt, amilyen, de – ahogy mondani szoktuk, s nem véletlenül mondjuk, mert hát igaz – a miénk. A díjazott mozifilmekkel viszont nincs semmi gond, sőt! Hol tudod elcsípni őket? Segítünk!..
A tavaszban az a jó, hogy nem csak az idő lesz szebb, de még bőven vannak izgi filmes rendezvények is. Ebben a hónapban nálunk ezek lesznek!..
artmozi Kortárs finnek, moikka! 2020.02.03 11:03:28
Február 5-től 9-ig kilencedik alkalommal lehet finn filmeket nézni fesztiválszerűen, méghozzá nyolc darabot – plusz egy rövidfilm-válogatást. A helyszín a Toldi, a rendezvény hivatalos neve (csak hogy még leírhassunk két f betűt, mert jó érzés): Finn filmnapok. Mindegyik vetítést ajánljuk, de mi már…..
Puskin, Tabán. November 6. és 16. között. 14 film. Mindegyik szuper lesz – de mi most azért kiemelünk néhányat – különös tekintettel azokra az alkotásokra, melyekkel érkezik vendég is!  ..
Idén februárban, 77 éves korában hunyt el Bruno Ganz, a német nyelvterület egyik legendás színésze. A Művészben két fontos filmjét is levetítik a ma startoló Szemrevaló fesztiválon...
- What does Europe mean to you? 3 values.- Acceptance, diversity, open-mindedness. Nagy büszkeséggel mutatjuk be Járai Annát, akit az Europa Cinemas beválasztott azon 28 európai fiatal mozirajongó közé, akik részt vehetnek az idei Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon...
artmozi Artmozik éjszakája 2019.05.13 13:24:55
Péntekről szombatra virradó éjjel maratoni mozizást tervezünk! Egy 3.500 ft-os belépőért egész éjjel öt mozi valamennyi előadását látogathatjuk – illetve, ahányat bele tudunk préselni egy éjszakába. Artmozik éjszakája - 2019. május 17. Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe..
Jubileumhoz ünnepélyes program dukál: hős pilótákkal, kultikus színészekkel és filmtörténeti alapművekkel is várunk mindenkit a Művészben!  303 Repülőszázad – Igaz történet Idén lesz 80 éve, hogy kitört a második világháború. Ezért is aktuális ez a látványos történelmi eposz, amely egy bizonyos…..
28 Times Cinema 28 fiatal európai filmrajongót invitál, hogy részt vegyen a 2019-es Velencei Filmfesztiválon. A pályázat keretében a 28 EU-s tagországból egy-egy fiatal elutazhat augusztus végén két hétre a Velencei Filmfesztiválra, ahol filmeket zsűriznek majd, beszélgetéseken és…..