Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuS

63 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjszaka, sötét utcák, késő őszi hideg. A srác az oldalamon lelkesen kísér engem hazafelé a házibuli után, bár ő nem sejti, hogy nem ott lakom, amerre épp megyünk. Nem akarom, hogy tudja, hol talál meg, ha keresne még. A fene kérte, hogy kísérjen haza, de egyszerűen levakarhatatlan volt. Oké, hogy az…..
JuS 2024.02.24 23:15:56
@ajavev: Köszi a kedves szavakat. :) Az új rész már fel is került.
Szikrázó napsütés, délelőtti zsongás, távoli szirénák hangja. Kábán bámulok az ablak felé az ágyamból. Bántja a szememet az erős fény, a fejemre is húzom inkább a takarót. Nem akarok felébredni, nem akarok gondolkozni. Úgy érzem magam, mint akit fejbe vágtak. Annyira szét vagyok csúszva, szinte azt…..
JulSeven Loving eurobeat 2024.01.13 23:54:25
Annyi dolgom lenne, de épp semmi kedvem semmit sem csinálni, így inkább csak eurobeatet hallgatok. Annyira hülyén hangzik, de a eurobeat az egyik legjobb dolog, ami csak történhetett velem. Tudtam én anno 2007-ben, hogy ha egyedül is, de el kell mennem egy animeconra végre. Ott találkoztam először…..
Máshol nem igazán tudom és/vagy akarom ezeket leírni, de muszáj valahova kiírnom magamból, különben csak mérgeznek a gondolatok. Ugye, valahogy így: nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Szóval fasza érzés tudni, hogy egy löttyedt testű, 56 éves tehénnel ment félre a kedves párom. És…..
Már egy ideje ismét írok, és gondoltam nemsoká bejelentkezek egy nem tervezett folytatással, de aztán az élet közbeszólt. Úgyhogy nem ezzel gondoltam visszatérni az írós blogomra, de egyszerűen kikívánkozik belőlem. Mert máshol ennyire őszintén nem tudom leírni. Röviden egy kis közvetlen…..
JuS 2022.09.22 00:23:31
@waszabi: Köszi. Igazán jólesett a kommented. Nem is gondoltam volna, hogy még a régi olvasóim közül bárki benéz a blogomra.
Mostanában hosszú szünetet tartok, mert nincs motivációm az íráshoz. Volt már ilyen, és ha az írást igazából sosem lehet abbahagyni, de akkor is, ha épp nincs mondanivalóm, akkor nincs mondanivalóm. Most mással vagyok elfoglalva, meg egyébként is újra egyetemista leszek, ha csupán levelezőn is, de…..
Mivel ez volt anno a "visszatérő" történetem a hosszabb-rövidebb kihagyásom után, és már több mint két éve kezdtem bele az első részébe, így most eljutottam oda, hogy ideje lenne ezt is publikálható formában befejezni. Mert amúgy rég megvan már minden része, csak eléggé összecsapottan és hiányosan.…..
JuS 2018.11.20 23:57:25
@JadeFay: Bőven lesz még folytatása, csak lassan haladok vele. Kevés az időm rá, meg a kedvem se felhőtlen az utóbbi hónapokban, így nehéz "hatékonyan" írni.

A pasik... Azért egy részükről kiderült, aminek ki kellett. Vagy mégsem? :D De most így hirtelen nem is tudom, ki (vagy kik) után maradt túl sok megválaszolatlan kérdés.
InspiredByFantasy Just for fun 2018.11.18 23:39:41
Amíg nincs publikálható formában egyik írásom sem, és épp gép előtt sem tudok eleget ülni, hogy haladjak velük, addig marad a telóm meg valami jegyzettömbféle alkalmazás és ilyenekkel ütöm el rajta az időt. Nem fogok ezekből történetet írni (ha mégis, az nem mostanában lesz), csak érdekel ki milyen…..
Figyelmeztetés: A történet szexuális erőszakot tartalmaz! Kora este, hangulatos étterem, majdnem teltház. A pincérek rohangálnak az asztalok között, mint pók a falon. A mennyezeti lámpák visszafogott fénye zölden verődik vissza a szemüvegem lencséiről. Népszerű, ám általam kevésbé kedvelt zenék…..
Mivel (szánom-bánom, de sajnos) nem állok semmivel sehogy, így alább mutatok négy rövidke részletet négy különböző sztorimból. És a részleteken túl direkt nem írok róluk többet. Vagyis de. Annyit, hogy mindegyik történet fantasy, ha ez nem is feltétlen látszik a részletekből. :) A kérdésem pedig,…..
képregények magyarul Mert tilos 2018.05.23 13:24:37
JuS szextörténeteA fene akart elmenni arra a nyavalyás kirándulásra. Nem szerettem annyira az osztálytársaimat, hogy komolyan vegyem a szüleim meg más felnőttek okoskodását, hogy milyen jó lesz majd ezekre az együtt töltött napokra visszaemlékezni. Lesz a francokat! Ám ez alól sem húzhattam ki…..
Nem szeretem, ha felkerülnek az írásaim olyan oldalakra, ahova nem küldtem be őket. Jó, mondjuk ez egy olyan dolog, amire nagyjából legyintek, mert hát így mennek a dolgok a neten. De az már igazán bosszant, amikor egy történetem címét lecserélik, meg a benne szereplő neveket. És ha még más beküldő…..
InspiredByFantasy Nefelejts (18+) 2018.06.25 00:56:33
Ez a történet sem hemzseg fantasy vagy sci-fi elemekben. Mondhatni majdnem teljesen hétköznapi. De most ehhez jött az ihlet, és valójában ez egy instant és lebutított verziója egy másik ötletemnek, amit nem tudom, valaha lesz-e időm megírni...   A helyiség félhomályában a képernyőkön különböző…..
Tudom, hogy eltelt több mint egy hónap és semmi újjal nem jelentkeztem. Sajnos van ilyen, hogy egyszerűen nem találom a helyem, nem tudok koncentrálni, nem haladok semmivel, aztán máskor meg, ha minden klappolna is, akkor egyszerűen nem jut időm leülni írni. (Ez utóbbi elmondhatatlanul frusztráló,…..
InspiredByFantasy Mert tilos (18+) 2018.05.01 16:45:06
Rendhagyó módon ez most nem egy fantasy történet (nem is tudom, hány éve annak, hogy valami valóban hétköznapi sztorit írtam), hanem egy klasszikus tanár-diák egymásba gabalyodás, természetesen a tőlem megszokott stílusban. Annak kompenzálásaként készült, hogy soha nem volt egyetlen tanárom sem az…..
Rendhagyó bejegyzés következik: Szeretném közreadni, hogy egy kedves (nem, nem volt az) bétázóm szerint minden mondatom rosszul szerkesztett, illetve olvashatatlanul sok névelőt használok, és a legfontosabb: buta vagyok (mert indoklást kértem néhány általa kifogásolt dologhoz). Az illető…..
JuS 2018.04.23 19:43:21
@Simon Norbert László: Haha, köszi! :) Eszemben sincs abbahagyni. :) A mitológiákat meg azért nem bontom ki jobban, mert én ezeket az írásokat egyelőre csupán gyakorlásnak szánom. Nem akarok aránytalanul sok időt ölni egyetlen történetbe, arra ráérek a valóban regénynek szánt daraboknál. (Ezért nem haladok azzal az eggyel sem, amit már ezer éve kezdtem el, mert mindig újabb és újabb hibákat fedezek fel benne, és azokat javítgatom, ahelyett, hogy írnám tovább.) Egyébként a túl kritikus bétákkal sincs különösebb bajom (kivéve, ha minősíthetetlen hangnemben adják elő a mondandójukat), csak azokkal, akik "mert csak" indoklással akarnak meggyőzni arról, hogy az általam valójában helyesen írt szó/kifejezés helytelen. Nem értem, ebben mi a jó, de biztosan jólesik nekik, különben nem lennének olyan elszántak. :D
Tudom, hogy lassan ideje lenne valami újjal előrukkolni, de... egyszerűen fáradt vagyok. Esténként simán elalszom a gép előtt ülve, nappal meg dolgozni vagyok - és mindegy, hogy koffeinnel vagy anélkül, de munka közben is simán ugyanez a helyzet, úgyhogy hagyjuk is... (Viszont most a legújabb…..
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. Szürke felhők borították aznap az eget, az idő kérlelhetetlenül esőbe hajlott. Rahn idegesen dobolt az ujjaival a…..
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. Gref nem szólt senkinek. Úgy tett, mintha soha nem járt volna azon a már estébe hajló késő délutánon a kollégája…..
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. A lány egész testében remegett, a szeme égett a sírástól, a nagyajkai és a hüvelye sajogtak attól, amit Lathr tett vele.…..
JuS 2018.02.12 00:55:16
@DeeDee84: Köszi, ezt örömmel hallom. :) És esetleg van kedved elmesélni, hogy mire számítottál? :)
InspiredByFantasy Befejezések 2018.01.29 23:04:44
Hm... rég kérdezősködtem, most meg én is pont ezen gondolkodtam, úgyhogy megkérdezem tőletek is. Ti mit szerettek jobban? Ha boldog véget ér egy történet, vagy ha nem? Bevallom, hogy én erre nem igazán tudok válaszolni. Láttam/olvastam már boldog befejezést nem is egyet, ami nem igazán jött be, de…..
JuS 2018.01.30 17:36:40
@DeeDee84: Nahát... :D És miért?
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. Enna nem aludt jól azon az éjjelen. Újra és újra felriadt, alig várta már, hogy felkeljen végre odakint a nap. Mikor aztán…..
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. Enna próbált nem tudomást venni arról, ahogy Nisha a kávéja mögül bámulta.– Hova mész? – szegezte aztán neki a kérdést a…..
JuS 2018.01.05 11:40:53
@Livia ;): Köszi. :) Készül már.

@waszabi: Ha ezt befejeztem, addigra szerintem a Trhex 4. fejezete is vállalható formába kerül. Milyen más folytatásra gondolsz még? :D Mert amúgy vannak készülőben, de egy jó részüket most félretettem nyár óta...
JuS 2018.01.05 23:54:06
@waszabi: Ó, hát ahhoz is elkezdtem már írni a folytatást, majd igyekszem elővenni valamikor. :) De azért ne számíts rá túl hamar, mert az évekkel ezelőtti félkész regényemet is most ástam elő, meg pályázatra is írnék egy-két novellát, az meg ugye határidős...
MostlyIntrovert Végre vége 2017.12.07 14:21:19
Főnökasszony még egy csicskát akart. Nem kapott. Felmondott nekem. :DKicsit megelőzött, de legalább van időm kipihenni magam az ünnepekig. Szegény kolléganőt sajnálom, de az ő döntése, ha tűri azt a kihasználást, ami náluk folyik. Pedig rászorulva nincs, és ő is kiakadt már a szabadsággal való…..
JuS 2017.12.20 19:43:41
@waszabi: Jaj, köszi! Kicsit lemaradtam. :) Kellemes ünnepeket neked is! :)
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. A szél sebesen kergette az égen a felhőket az őszi napsütésben. Enna sóvárogva bámult ki a sötétítőfüggönyök közti résen a…..
JuS 2017.12.19 20:43:34
@Livia ;): Készül már. :)