Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadyJ

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a szerelemnek nem kell ünnepnap, hiszen a szerelmeseknek minden együtt töltött nap ünnep, Valentin napon mégis jól esik egy kis plussz figyelmesség. Talán azért is jó, hogy van egy ilyen nap, mert ebben a rohanó világban, néha elfelejtjük, hogy ki is kell mondani, nem elég…..
Bővült és új főmenüt kapott a képkeretek gyüjteményem. A képkeretek egy része saját munkám, másrésze pedig konvertált, vagy gyűjtött, a neten nem egyéni honlapokról, hanem szabad fájlmegosztó tárhelyekről. A fotok keretbe illesztéséhez képes szöveges segítséget is…..
Kedves Látogatóim!Biztosan sokan tudjátok már, hogy az extra.hu beszünteti az ingyenes tárhelyszolgáltatását, ezért sok lap, köztük az enyémek is, költöznek. Új domain címem: http://www.ladyj.hu ahol új külsővel és egyre bővülő tartalommal várok szeretettel…..
Fotók, képek keretezése kicsit másképp. Előre elkészített virágos, ünnepi alkalmakhoz illő, vagy kicsit bolondos, vidám, és főleg nagyon sok gyerekeknek készült képkeretet készítettem, illetve gyűjtöttem egy csokorba a neten. Megtalálhatók a http://ladyj.hu főmenü oldalról…..
Régen frissítettem a blog bejegyzéseim, pedig sok újdonságot tettem fel a PhotoFiltre Studio képszerkesztő program lehetőségeinek bővitésére. Elkészült  az új plguin ajánló oldalam, ahol 5 lapon keresztül találhattok 8bf kiterjesztésű pluginokat, melyeket a PhotoFiltre…..
 Köszöntelek oldalamon! Ezt a blogot a PhotoFiltre, illetve a PhotoFiltre Studio képszerkesztő programokkal, illetve ezek kiegészítőivel, pl. maskok, nozzles, azaz fúvókás segédeszközök, valamint átlátszó hátterű png képek gyűjteményével foglalkozó http://ladyj.hu…..
Elkezdtem a PhotoFiltre, illetve a PhotoFiltre Studio képszerkesztő programokhoz képes szerkesztési segédletek (tutorial) feltöltését a http://ladyj.extra.hu weboldalamra. Első-ként a rétegek szerkesztését ismertetem. Remélem tudok segíteni a programok haszná-lóinak...
Saját szerkesztésű képeim    ..
Magyar nyelven tölthető le a Photofiltre Studio képszerkesztő program, sok kiegészítővel, maszk, nozzles ,azaz fúvókás segédeszköz, és a szerkesztést még látványosabbá tévő pluginok. Szerkesztési leírások, photofiltre studio tutoriálok is egyre bővülnek.A képszerkesztő…..