Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pereces

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig ugye.  A teljes igazsághoz azért hozzátartozik, hogy mára 19%-osra szelidült az ajánlat, a levél vasárnap délben jött. (Esküszöm nem szálltunk rá a Mallhura, csak értékeljük a teljesítményt. Heti 2 ügyet általában csak a nagy…..
Thompson, a gonzó-újságírás atyjának tekintett amerikai író, a Félelem és reszketés Las Vegasban szerzője 2005 február 5-én halt meg, amikor is egy sörétes puskával fejbe lőtte magát - legalábbis a világ azon felének, ahol nem lehet az RTL Klubot fogni. Egy olvasónk vette…..
Az AMC zombis horrorsorozata vasárnap mutatkozik be az USA-ban, de egy preair-verzió már kikerült belőle, így össze lehet vetni a hivatalos főcímet (első videó) az egyik rajongó által összerakottal (2. videó). Szerintük a második sokkal jobb, még nem késő lecserélni. ..
pereces 2010.10.29 15:09:27
Bár még csak kedd van, máris kijelenthető, hogy a hét legkínosabb beszélgetése hangzott el a mai reggeli Mokkában, amiben Tvrtko vendége Mogács Dániel, a Kétfarkú Kutyapárt Erzsébetvárosi polgármester-jelöltje volt. Az, hogy a viccpártnak nagyon rosszat tesz Magocs Dániel, már…..
comment:com Elhunyt David Carradine 2009.06.05 06:44:00
Hetvenhárom éves korában elhunyt David Carradine film- és tévészínész. A nálunk leginkább a Kill Bill című Tarantino-filmből és a Kung Fu című sorozatból ismert karizmatikus színész igazi művészdinasztiából származott, hiszen apja, John Carradine híres színész volt, Bruce…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..