Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvathd

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem áll le a Humble csapat és már én se tudom meddig tudják ezeket tetőzni, de megint egy komolyabb csomaggal készültek, mutatom:Kiemelném, hogy nem ad külön kulcsokat! Egy kulcs az alap és egy kulcs az átlag felett. 1$-tól:Divinity II Developer's Cut (PC Steam): Dragon Age-re…..
A KRESZ korábban sem engedte meg, hogy kétirányú utcában az ellentétes irányú oldalon parkoljunk. Mégis hosszú ideig nem volt jellemző, hogy büntessenek ezért. Egészen addig, míg néhány hónappal ezelőtt sokak meglepetésére megjelentek a kerékbilincsek az így parkoló autókon…..
Érdekes helyszínre hívja fel a figyelmeteket Amatőr, ott árválkodik az út szélén a macisajt tábla, de vajon mire vonatkozik? Ha netán valaki forgalommal szemben érkezik és átvág a záróvonalon, akkor elsőbbséget kell neki adni? Egy újpesti kereszteződésben készítettem a…..
Egyik szemfüles olvasónk küldte be az alábbi képeket és döbbentett rá minket, valójában mennyi furcsaság mellett is megyünk el naponta. Csak úgy, észrevétlenül, mert valójában már fel sem tűnnek, pedig a főváros utcái néha tálcán kínálják a jó képeket és sztorikat. De…..
horvathd 2011.04.06 16:20:01
Felénk meg ez történt: www.fertopart.hu/rovataink/kek_hirek/1738-rendorauto_az_arokban.html
Ebben az esetben is meghallgattam volna, hogyan jelentik a központnak.
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
horvathd 2011.02.25 18:03:46
@Jubari: Ha a bal alsó sarkoban lévő gömb fölé viszed a kurzort akkor számszerűleg mutatja a szorzót.
A Zugügyvédhez egyre több hasonló témájú kérdés érkezik. A bloggazda értelmezése szerint ilyenkor megvalósul a levéltitok sérelme, sőt adatvédelmi aggályokat is felvet a másik fél email címének a hozzájárulás nélküli közzététele. (Egy adatvédelmi biztosi…..
Tisztelt Megint Állunk Vazze! Véletlenül találtam meg ezt a honlapot, ahol arra biztatnak, hogy ha van valami mávval kapcsolatos élménye valakinek, akkor írja meg nyugodtan.A történet: 2009 október 2.-án utaztam vasúton hazafelé, Budapestről Monorra. A fenti napon a vasúti…..
Félrefordítások Fogós kérdés 2010.11.30 07:59:00
Az amerikai foci kifejezéseinek fordítása már volt téma néhányszor; a hátvéd többször is előjött, de volt már Power egyes meg góldobás is, hogy csak a legszörnyűbbeket említsem. dr. Pongrácz Zoltán küldte:"nem tudtam, hova írjam, de elég durvaMalcolm Gladwell - A…..
f1 Leleplezték a Red Bull titkát? 2010.07.07 14:50:00
Az olasz Autosprint magazin szerint a Renault különleges rendszert fejlesztett, hogy a Red Bull Racing speciális diffúzora mindig maximális hatással működhessen. A motorból állítólag folyamatosan ömlik a gáz a diffúzorra, akkor is, ha Vettelék nem gyorsítanak, így az mindig a…..
horvathd 2010.07.07 15:50:51
@nyjozsi2: A szoftver, de a csapatok között abban lehet eltérés, hogy melyik verzióját használják.
Horror-Mirror Vendégposzt #2: Repo 2010.03.27 10:39:00
Mint ahogy tegnap ígértem, egy újabb vendégposzttal gazdagodtunk! Ezúttal Mátyás Nimród közreműködésével. Az írás rövidebb, de tárgyilagosabb. Élvezzétek!   Repo - A genetikus opera (2008)   Rendezte: Darren Lynn Bousman Ha van olyan horror, ami egy bizonyos…..
Az online aukció jórészt bizalmi elven alapul, de ha valaki visszaél vele, az még nem elegendő bűncselekmény megállapításához, egyszeri alkalommal szimpla szerződésszegés. De azért ha valaki erre alapítja az egzisztenciáját, az már súrolja a csalás határát.Tisztelt…..
Betonba vésett idő, ami ráadásul "csövekkel" mutatja az időt, nem az új trendi kijelzőkkel. Egyelőre csak koncepció, nem tudod megvenni, bár a posta biztosan többe kerülne, mint maga a termék. Like ..
horvathd 2009.09.19 19:25:19
Új MÁV blog Azt mondtam, diákot! 2009.06.16 06:43:00
Közlekedésguru az elmúlt hónapban kapott bőven a MÁV prémiumszolgáltatásaiból. A levél második fele az igazán elragadó. A kalauz rendőrt hív, csakhogy mutathassa bizony azon a a szemétdombon ő az úr... Kultúrált utasokat szeretnénk, de ehhez elengedhetetlen a kultúra a másik…..
- prokee - Fekete Üröm 2009.04.26 08:00:00
Mert Csernobil jelentése Fekete Üröm. Ma van 23 éve, hogy felrobbant, majd összeomlott a csernobili Lenin Atomerőmű négyes blokkja. A katasztrófa bekövetkeztéről, okairól nem írnék, megtették ezt már sokan előttem. Inkább csak kiemelnék néhány dolgot: - A katasztrófa egymást…..
horvathd 2009.04.26 11:26:10
@R.Emil: Az USA-ban jelenleg 104 db reaktor üzemel, az összes termelet villamosenergia 20%-át szolgáltatva.
Budapest-Kelenföld pályaudvar vágányainak és peronjainak mostani átépítési munkái a 4-es metróállomás építése kapcsán történik. Korszerű csatlakozó csomópont kerül kialakításra, mely mozgólépcsőkkel, liftekkel és hagyományos feljárókkal közvetlen átjárási…..
A leharcolt vonatok maradnak, de az utastájékoztatás műholdakra vált. Az utazni készülők otthonról, internetes térképen figyelhetik a vasút személyszállító szerelvényeinek mozgását. Ősztől késés nem maradhat titokban. Mikor jön már a vonat? - a vasútállomások peronjain…..
Az alábbi kérdésre a válasz egyszerű, NEM elég a figyelmeztetés, vagyis nem mentesít a felelősség alól.  Viszont annyiszor rákérdeznek a témára, hogy a Zugügyvéd okulásul közzéteszi a felvetést. Kedves Zug, Itt van már a zimankós idő, lassan igencsak aktuális…..
Két kiváló sorozatot hozott a hirtelen jött havazás kis hazánk sorozatfüggőinek: az HBO2-re érkezik az idei Emmy-gála saját gyártású rekordnyertese, a John Adams című minisorozat, a Viasat3 főleg férfiaknak szánt testvéradója, a TV6, pedig egy Vértestvérek (Brotherhood) című…..
Bemutatkozó sajtóreggelit tartott szerdán az új környezetvédelmi miniszter, Szabó Imre. A szocialista politikust egyébként onnan lehetett volna ismerni miniszteri kinevezése előtt, hogy ő az MSZP Pest megyei elnöke, a háttérbeszélgetés óta viszont elképzelhetőnek tartom, hogy a…..
Nagyon rühelljük Horatio napszemüvegét, és ezzel nem csak mi vagyunk így: a jövő héten az RTL Klub műsorára érkező CSI:Miami eddigi epizódjaiból vágták ösze az alábbi 2 perces szösszenetet, melynek főszereplője David Caruso (Horatio) és egy napszemüveg, amit feszt le kell…..