Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albi Back

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje az az érzésem, hogy a huszadik magyar megye Toszkána, ahonnan a helyi parasztokat rég kiszorították a minden elképzelhető épületet kibérelő fővárosi médiamunkások. Pitta erre a megérzésre alapuló elméletre konkrét bizonyítékot talált. Digó, magyar nemhogy két…..
A globális felmelegedés nyertesei a rovarok, meleg konyhák körül meg amúgy is gyakran előfordulnak. A MOM Pizza Ház étterme és a szombathelyi McDonalds a kor követelményeinek megfelelő fúziós menükkel várja az érdeklődőket: Ma negyed tizenkettőkor vásároltam a MOM…..
Íme itt egy remek optikai hirdetés a Nőklapjából, azt hiszem, kommentet nem kell írnom hozzá. Üdvözlettel: Rorina Ön félreérti. A hirdetés régies nyelvezetével arra utal, hogy a lézerezés nem is az a modern huncutság, ahogy a maradiak beállítják. Egyes források szerint már…..
Mókus munkanélküli, ezért bújja az álláshirdetéseket, így talált rá a Coca-Cola első blikkre meghökkentő poénbombájára. A ""tréfásan"" megfogalmazott álláshirdetés láttán azonnal a Nemzet Szóviccteknőcére asszociált. Innen üzenjük neki: ez…..