Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exkalibur70

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutatások szerint egy-egy hosszabb nyári vakáció alatt a legtöbb ember hízik néhány kilót. Az sem ritka, hogy egy két-három hétig tartó nyaralás során akár 3-4 kiló plusz is felszalad. Nem meglepő, hiszen ilyenkor sokan elengedik magukat a táplálkozás terén is egy kicsit: több édességet, több…..
Andrea Bocelli lecserélte jachtját. Az énekes egy négyéves, Darwin 86 Stella del Nord típusú hajót vásárolt közel 7 millió dollárért...
Olvasónk azt állítja, hogy a szolgáltató egy egyszerű véleménygyűjtő- elégedettségkutató  hívás örvén valójában a hűségideje lejárta előtt új szerződés kötött vele, anélkül, hogy ő ezt akarta volna vagy világos lett volna neki, hogy mi történik. Ha tényleg így jár ez a UPC, az nagyon gáz.…..
    Nem ülnék le Gulyás Mártonnal sörözni, mert rengeteg dologban nem értenénk egyet és nem akarnám, hogy veszekedés legyen belőle. De anélkül nem lehet elmenni szó nélkül, ahogy vele a magyar állam majd a kormánypárti lakájmédia járt el...
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
Exkalibur70 2017.03.10 21:15:57
@jaap: pontosan azért kellett annyit várni, mert önökhöz hasonlóan mások is indokolatlanul mentek sürgősségi ellátásra. A kedves mamát ezek szerint hazaengedték, remélhetőleg azóta sincs semmi baja, de a vizsgálatok màsok elől vették el az időt.
Egyre többen tájékozódnak egészségügyi problémáikkal kapcsolatban az internetről, miközben az orvostársadalom részéről gyakran merül fel komoly kritika ezzel a megoldással szemben. Akár egyetértünk az online tájékozódás jelenlegi trendjével, akár nem, mindenképp foglalkoznunk kell a kérdéssel,…..
Szabadrúgás Hősköltemény 2016.06.18 20:29:30
Éljen sokáig Szergej Karaszjov! Az EB leghülyébb bírója befújt ellenünk (ahogy Belgium ellen is) egy olyan tizenegyest, amit csak alaposan bevodkázva láthatott jogosnak. De ezzel tette lehetővé azt, hogy az új magyar válogatott és a csodálatos szövetségi kapitány valódi hőskölteményt alkossanak a…..
Exkalibur70 2016.06.19 00:15:15
@fideszes Bróker kormány: Azokról a portugálokról beszélsz akik eddig 1:1-et és 0:0-t játszottak?